Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wow znalazłam szybciej niż myślałam, ale fartem:)

Ewo powinnaś szukać u siebie przelewu na koncie 9.12.2010 bo tego dnia na dogo napisałaś ze dostałaś zwrot:) wow nawet gładko poszło:)

Posted

piechcia15 napisał(a):

Ewo powinnaś szukać u siebie przelewu na koncie 9.12.2010 bo tego dnia na dogo napisałaś ze dostałaś zwrot:) wow nawet gładko poszło:)

To proszę Ewanko, abyś wysłała na ten mail który wcześniej podałam swoje dane :)

Posted

piechcia15 napisał(a):

Niestety , nie znajdę tego przelewu, bo w necie mam dostęp do mojego konta, tylko do ostatnich 3 czy 4 miesięcy.
Pamiętam tylko, że czekałam na zwrot kasy kilka miesięcy, u nas zawsze bida, więc to dobrze zapamiętałam ;)

obraczus87 napisał(a):
To proszę Ewanko, abyś wysłała na ten mail który wcześniej podałam swoje dane :)

O jakie dane chodzi???

Posted

Ewanka napisał(a):
Niestety , nie znajdę tego przelewu, bo w necie mam dostęp do mojego konta, tylko do ostatnich 3 czy 4 miesięcy.
Pamiętam tylko, że czekałam na zwrot kasy kilka miesięcy, u nas zawsze bida, więc to dobrze zapamiętałam ;)

O jakie dane chodzi???

Imię, nazwisko, adres (ten z danych do przelewu). Nie wiem czy też NIP. Musiałabyś dopytać Soemę.

Posted

piechcia15 napisał(a):
Ewo to niemożliwe że nie masz wglądu!!! napewno jest gdzieś opcja przestawiania miesięcy i roku. Nie ma innej opcji. Ja tez tak kiedyś myślałam i znalazłam

Chyba nie mam takiej opcji, ale to nie ma chyba znaczenia, pamiętam, ze zwrot dostałam. Tu chodzi o jakieś moje dane (???), to dziwne, bo sprawa już dawno rozliczna, nie jest to moj dochod/przychód. Fakturę za sterylkę Dosi z lecznicy Chiron z Płocka wysłałam pod podany adres (chyba do Soemy?), ja zaplaciłam swoimi pieniędzmi i dstałam zwrot od sterylkowej skarbonki z kilkumiesięcznym opóźnieniem.

O co wiec jeszcze może chodzić po ponad roku od sterylki Dosieńki???

Posted

Ewo...dziewczyny pewnie popsortu wzięły się za porządki i rozliczają stery sprawy, czy to tak ciężko zrozumieć?Poprosiły się o wysłanie danych na jakie poszedł przelew, zapewno muszą to odnotować czy się zgadza.Pewnie powinny tez mieć potwierdzenie odbioru pieniędzy ale nie wtrącam się. Jako fundacja nie powinny mieć na koncie wychodzących pieniędzy na konto prywatne bez pokrycia z fakturą.

Posted

Jest koniec roku dlatego dziewczyny muszą podsumować wszystkie wydatki i fundacja musi zrobić rozliczenie z wysłanych na prywatne konta pieniędzy - czyli sprawy z działu 'księgowa'...
Szczegóły są w 1 poście wątku sterylkowego

Posted

kasia14 napisał(a):
Jest koniec roku dlatego dziewczyny muszą podsumować wszystkie wydatki i fundacja musi zrobić rozliczenie z wysłanych na prywatne konta pieniędzy - czyli sprawy z działu 'księgowa'...
Szczegóły są w 1 poście wątku sterylkowego

No własnie, gdyby to było w tym roku to bym rozumiała, ale Dosia przecież miała sterylkę w 2010.

Może niech odezwie się do mnie osoba, która chce moje dane i napisze o co konkretnie chodzi.

Posted

Ewanka napisał(a):
No własnie, gdyby to było w tym roku to bym rozumiała, ale Dosia przecież miała sterylkę w 2010.

Może niech odezwie się do mnie osoba, która chce moje dane i napisze o co konkretnie chodzi.

Ewanko, masz podać tylko imię,nazwisko i adres do Soemy. Wszystkie osoby, które miały zwrot ze sterylkowej skarbonki na prywatne konto, wysyłają swoje dane.
jeśli dobrze doczytałam, to chodzi o wszystkie osoby od początku akcji sterylkowej, również rok 2010.

Posted

Akrum napisał(a):
Ewanko, masz podać tylko imię,nazwisko i adres do Soemy. Wszystkie osoby, które miały zwrot ze sterylkowej skarbonki na prywatne konto, wysyłają swoje dane.
jeśli dobrze doczytałam, to chodzi o wszystkie osoby od początku akcji sterylkowej, również rok 2010.

A, skoro tak, to nie ma problemu ... Obraczus wspominała coś o NIP i to mnie zastanowiło, po co taka informacja ;)

Posted
Posted

Mam świeżutką fotografię psiej arystokracji.
Raj na ziemi, a raczej raj w łóżku właścicielki łóżka:-)
Uwielbiam takie zdjęcia i nikt mi nie wmówi, że pies nie powinien spać w łóżku.