Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

allegro mam a reszta nie wiem, napewno miała kupowany pakiet ale już nie pamiętam kiedy, być może że lada dzień wygaśnie. Rozmawiałam z Mikropsami i tam dziewczyny maja taki sposób na skuteczne ogłoszenia że tobia tylko kilka podstawowych portali ale codziennie usuwają ogłoszenie i dodają nowe, i wtedy ogłoszenie jest cały czasna pierwszej stronie. Moglibyśmy zrobić taki eksperyment, każda podjęłaby się jednego portalu i codziennie robiłoby się nowe?

Posted

[COLOR=darkorchid][B]Cioteczki Dosieńkowe![/B][/COLOR] :multi:

Mam taką sprawę: coś kombinuję (sza!) i potrzebuję informacji.

1. Na których stronach/postach są Dosiowe fotki? Oprócz strony pierwszej z linkownią.

2. Jak wygląda aktualnie sprawa Dosiowego brzuszka i jej żywienia? Oprócz tego, że:
[COLOR=Black][B][COLOR=Navy]"Ma wrażliwe jelita, dlatego musi dostawać tylko suchą karmę jagnięcina z ryżem (lamb&rice)[/COLOR][/B][/COLOR]"

3. Co do sugestii:
[SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=#0000b1][B]"Będzie idealnym przyjacielem osób spokojnych lub samotnych, ponieważ mocno przywiązuje się do jednego opiekuna i pozostaje mu wierna.(...) Raczej woli być sama niż w stadzie."[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Co myślicie np. o starszym państwie ze starszym pieskiem?

:mad: Nie pytajcie - trzymajcie - to może potrwać... :oops:

Posted

[quote name='inka33'][COLOR=darkorchid][B]Cioteczki Dosieńkowe![/B][/COLOR] :multi:

Mam taką sprawę: coś kombinuję (sza!) i potrzebuję informacji.

1. Na których stronach/postach są Dosiowe fotki? Oprócz strony pierwszej z linkownią.

2. Jak wygląda aktualnie sprawa Dosiowego brzuszka i jej żywienia? Oprócz tego, że:
[COLOR=Black][B][COLOR=Navy]"Ma wrażliwe jelita, dlatego musi dostawać tylko suchą karmę jagnięcina z ryżem (lamb&rice)[/COLOR][/B][/COLOR]"

3. Co do sugestii:
[SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=#0000b1][B]"Będzie idealnym przyjacielem osób spokojnych lub samotnych, ponieważ mocno przywiązuje się do jednego opiekuna i pozostaje mu wierna.(...) Raczej woli być sama niż w stadzie."[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Co myślicie np. o starszym państwie ze starszym pieskiem?

:mad: Nie pytajcie - trzymajcie - to może potrwać... :oops:[/QUOTE]

było by cudownie , Dosia to oaza spokoju , pies nie wymagający , aby tylko fotel był, na spacer krótko, psy akceptuje , byle żeby to nie był szczeniak który będzie ją zameczał bo tego jej hrabiowska mość nie życzy sobie , ale starszy piesek to ideał :)

Z brzuszkiem jest OK , tylko musi tą karmę na wrażliwe jelitka jeść , a tak to OK

Posted

[B]OOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!! :loveu:[/B]:loveu::loveu:

[B]Nic nie mówię, o nic nie pytam ... kciuki zaciskam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

Może tylko dodam, że ta karma (lamb&rice) nie jest wcale droższa od zwykłej suchej karmy, oczywiście z podobnej "półki".

Posted

[quote name='_Goldenek2']Bardzo , bardzo życzę Dosieńce prawdziwego domku....[/QUOTE]

Dobra, odpowiem tak:

Sprawa jest bardzo delikatna i smutna. Potrzeba czasu, taktu i wyczucia momentu...

Dosia zapadła mi w pamięć i serce od momentu odwiedzenia przeze mnie Kajtuna w Mokrym Nosku. Hrabianka słodka...! :)
Od tamtej pory zastanawiam się, jak mogłabym pomóc. Niestety, mam raczej mało psiarzy wśród znajomych. A ci psiarze, których znam są całkiem "zapsieni". Nie mam nawet komu wysyłać linków do wątków czy bazarków...

Teraz przyszedł mi do głowy pomysł, którego szanse powodzenia na chwilę obecną oceniam na 25%. To na razie tyle. Teraz potrzeba czasu...

PS. Nie mam chwilowo dostępu do całkiem swojego dysku. :(
Czy ktoś może ma lub kojarzy zdjęcie Kajtuna z Dosią, które pokazywało by dobrze ich stosunek wielkości?
[B]Czorcik[/B], [B]Guliwer[/B] - macie coś takiego z Noska? Może [B]anka_szklanka[/B]...? Być może będzie mi potrzebne.

Aha, i proszę o link do jakiegoś ładnego Dosiowego ogłoszenia, bo przez ten wątek się przekopać,to ojoj... ;)

Posted

inko ja mam jej allegro iz grubsza wybrane foty, nie wie czy to jest Kajtuś?
[url]http://allegro.pl/pies-bez-wad-czyli-dosia-o-charciej-budowie-i1979872228.html[/url]

starałam się na bieżąco wstawiać zdjęcia do 1 postu ale napewno coś przeoczyłam.
niestety chwilowo nie mam czasu przejrzeć wątku i pozbierać zdjęć, może ktoś inny?

Posted

[B]Piechcia15[/B] - tak, to jest Kajtun. :diabloti:

Dziękuję! :loveu: To mi na razie w zupełności wystarczy.

Teraz cierpliwość i kciuki... [COLOR=royalblue][B]Ale się nie nakręcajcie.[/B][COLOR=black] Proszę...[/COLOR][/COLOR]

Posted

Jak tu się nie nakręcać? :roll:
My tu jesteśmy niecierpliwe kobitki w psiowych sprawach. Ale nie ma wyjścia.Trzeba zęby i kciuki zaciskać i czekać.

Posted

[quote name='Czorcik']wygłaskałam dzis i dostarczyliśmy Kubraczek, dziękuję Ewanka :)[/QUOTE]

O, dzięki , bardzo się cieszę :):):)

... a pod kubraczek przydałby się jakiś sweterek ;)