oska1983 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 wysyłam deklarację za kolejne 3 miesiące Quote
Marycha35 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 modliszka84 napisał(a):Dosia się nie spodobała, bo się nie odezwali więcej Łódź jest ślepa!!!!!!!!! Quote
Ewa Gałązka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Biedna Dosieńka- wysyłam za grudzień deklarację Quote
piechcia15 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 wysłałam Dosię kolejnej znajomej, bo ponoć ma dobrą rękę do adopcji...oby zaraziła nią nas:) Quote
Ewanka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 witaj Dosieńko :) czy ona ma allegro? ... ja mam zawsze wielki niedosyt zdjęć hrabianki, może zrobić nowe all z pięknymi, artystycznymi fotami ??? Quote
Akrum Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Dosieńko kochana, cały czas o tobie myślę, jak można tak długo nowego domku szukać. Czy Dosia ma aktualne ogłoszenia?? Quote
Madzik77 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 a moze nowy filnik bez pokazwania jaka to ona skoczna jest....? Quote
piechcia15 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 allegro mam a reszta nie wiem, napewno miała kupowany pakiet ale już nie pamiętam kiedy, być może że lada dzień wygaśnie. Rozmawiałam z Mikropsami i tam dziewczyny maja taki sposób na skuteczne ogłoszenia że tobia tylko kilka podstawowych portali ale codziennie usuwają ogłoszenie i dodają nowe, i wtedy ogłoszenie jest cały czasna pierwszej stronie. Moglibyśmy zrobić taki eksperyment, każda podjęłaby się jednego portalu i codziennie robiłoby się nowe? Quote
inka33 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [COLOR=darkorchid][B]Cioteczki Dosieńkowe![/B][/COLOR] :multi: Mam taką sprawę: coś kombinuję (sza!) i potrzebuję informacji. 1. Na których stronach/postach są Dosiowe fotki? Oprócz strony pierwszej z linkownią. 2. Jak wygląda aktualnie sprawa Dosiowego brzuszka i jej żywienia? Oprócz tego, że: [COLOR=Black][B][COLOR=Navy]"Ma wrażliwe jelita, dlatego musi dostawać tylko suchą karmę jagnięcina z ryżem (lamb&rice)[/COLOR][/B][/COLOR]" 3. Co do sugestii: [SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=#0000b1][B]"Będzie idealnym przyjacielem osób spokojnych lub samotnych, ponieważ mocno przywiązuje się do jednego opiekuna i pozostaje mu wierna.(...) Raczej woli być sama niż w stadzie."[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE] Co myślicie np. o starszym państwie ze starszym pieskiem? :mad: Nie pytajcie - trzymajcie - to może potrwać... :oops: Quote
Czorcik Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='inka33'][COLOR=darkorchid][B]Cioteczki Dosieńkowe![/B][/COLOR] :multi: Mam taką sprawę: coś kombinuję (sza!) i potrzebuję informacji. 1. Na których stronach/postach są Dosiowe fotki? Oprócz strony pierwszej z linkownią. 2. Jak wygląda aktualnie sprawa Dosiowego brzuszka i jej żywienia? Oprócz tego, że: [COLOR=Black][B][COLOR=Navy]"Ma wrażliwe jelita, dlatego musi dostawać tylko suchą karmę jagnięcina z ryżem (lamb&rice)[/COLOR][/B][/COLOR]" 3. Co do sugestii: [SIZE=2][COLOR=Black][COLOR=#0000b1][B]"Będzie idealnym przyjacielem osób spokojnych lub samotnych, ponieważ mocno przywiązuje się do jednego opiekuna i pozostaje mu wierna.(...) Raczej woli być sama niż w stadzie."[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE] Co myślicie np. o starszym państwie ze starszym pieskiem? :mad: Nie pytajcie - trzymajcie - to może potrwać... :oops:[/QUOTE] było by cudownie , Dosia to oaza spokoju , pies nie wymagający , aby tylko fotel był, na spacer krótko, psy akceptuje , byle żeby to nie był szczeniak który będzie ją zameczał bo tego jej hrabiowska mość nie życzy sobie , ale starszy piesek to ideał :) Z brzuszkiem jest OK , tylko musi tą karmę na wrażliwe jelitka jeść , a tak to OK Quote
Ewanka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [B]OOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!! :loveu:[/B]:loveu::loveu: [B]Nic nie mówię, o nic nie pytam ... kciuki zaciskam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] Może tylko dodam, że ta karma (lamb&rice) nie jest wcale droższa od zwykłej suchej karmy, oczywiście z podobnej "półki". Quote
Akrum Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 ja również o nic nie pytam, tylko kciuki mocno zaciskam i ślę pozytywne myśli :) Quote
_Goldenek2 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Bardzo , bardzo życzę Dosieńce prawdziwego domku.... Quote
inka33 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='_Goldenek2']Bardzo , bardzo życzę Dosieńce prawdziwego domku....[/QUOTE] Dobra, odpowiem tak: Sprawa jest bardzo delikatna i smutna. Potrzeba czasu, taktu i wyczucia momentu... Dosia zapadła mi w pamięć i serce od momentu odwiedzenia przeze mnie Kajtuna w Mokrym Nosku. Hrabianka słodka...! :) Od tamtej pory zastanawiam się, jak mogłabym pomóc. Niestety, mam raczej mało psiarzy wśród znajomych. A ci psiarze, których znam są całkiem "zapsieni". Nie mam nawet komu wysyłać linków do wątków czy bazarków... Teraz przyszedł mi do głowy pomysł, którego szanse powodzenia na chwilę obecną oceniam na 25%. To na razie tyle. Teraz potrzeba czasu... PS. Nie mam chwilowo dostępu do całkiem swojego dysku. :( Czy ktoś może ma lub kojarzy zdjęcie Kajtuna z Dosią, które pokazywało by dobrze ich stosunek wielkości? [B]Czorcik[/B], [B]Guliwer[/B] - macie coś takiego z Noska? Może [B]anka_szklanka[/B]...? Być może będzie mi potrzebne. Aha, i proszę o link do jakiegoś ładnego Dosiowego ogłoszenia, bo przez ten wątek się przekopać,to ojoj... ;) Quote
piechcia15 Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 inko ja mam jej allegro iz grubsza wybrane foty, nie wie czy to jest Kajtuś? [url]http://allegro.pl/pies-bez-wad-czyli-dosia-o-charciej-budowie-i1979872228.html[/url] starałam się na bieżąco wstawiać zdjęcia do 1 postu ale napewno coś przeoczyłam. niestety chwilowo nie mam czasu przejrzeć wątku i pozbierać zdjęć, może ktoś inny? Quote
inka33 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [B]Piechcia15[/B] - tak, to jest Kajtun. :diabloti: Dziękuję! :loveu: To mi na razie w zupełności wystarczy. Teraz cierpliwość i kciuki... [COLOR=royalblue][B]Ale się nie nakręcajcie.[/B][COLOR=black] Proszę...[/COLOR][/COLOR] Quote
Poker Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Jak tu się nie nakręcać? :roll: My tu jesteśmy niecierpliwe kobitki w psiowych sprawach. Ale nie ma wyjścia.Trzeba zęby i kciuki zaciskać i czekać. Quote
Ewanka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Kciuki nadal zaciśnięte i czekamy na wieści :) Quote
Czorcik Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 wygłaskałam dzis i dostarczyliśmy Kubraczek, dziękuję Ewanka :) Quote
Ewanka Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Czorcik']wygłaskałam dzis i dostarczyliśmy Kubraczek, dziękuję Ewanka :)[/QUOTE] O, dzięki , bardzo się cieszę :):):) ... a pod kubraczek przydałby się jakiś sweterek ;) Quote
Marycha35 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Kaszmirowy oczywiście;) Zaciskam kciukacze, tak na wszelaki:) Quote
obraczus87 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Kochane, Piechciu, Ewanko - zwrot za sterylkę Dosi był robiony na czyje konto? Ewanki? Czy weta?? Jesli na konto Ewanki, to ogromna prośba - Soema prosi o wysłanie na adres mailowy: kaarina.g@gmail.com danych osoby, do której trafił przelew. http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-ślijcie-MAILE-z-danymi-do-prywatnego-zwrotu!! Quote
piechcia15 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 kurcze nie pamiętam, ale chyba na Ewę trzeba tu odszukać na dogo tego momentu...tylko kto ma na to czas:( matko to jest chyba nie do znalezienia:( Quote
Recommended Posts