piechcia15 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 wczoraj mało z krzesła nie spadłam bo przeglądałam Przyjaciela Psa i tam w poradniku fotograficznym była ...Dosia, a jak sie chyba okazuje jej klon!! ale po kilku minutach wpatrywania się stwierdziłam, że to chyba nie ona bo byście sie pochwaliły że ma być, nie? ale identyko pies tylko chyba w realu byłby ciut wyższy. Quote
Ewanka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Witaj Dosieńko :) Piechcie, a może to jednak nasza hrabianka, raczyła dać się sfotografować jakiemuś paparazzi :D Quote
Ewanka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Marycha35 napisał(a):Tantiemy łyknąć musimy!!!!!;) Słuszna uwaga, kasy nigdy za dużo, szczególnie, gdy się jest gwiazdą i .... hrabianką :p Baw się dobrze Dosieńko i nie zmarznij :) Quote
Ewanka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Witaj Dosieńko, jak humorek o poranku? ;) Marycha35 napisał(a):A Zorba jak się miewa:)? Dziękuję :) Zorba ma już, na szczęście, dobre wyniki (miał masakryczne), teraz jest okres dkarmiania, bo bardzo schudł w trakcie choroby. Quote
Marycha35 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 :) To zdrówka jeszcze więcej dla niego i apetytu:):):) Quote
Ewanka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Cześć Dosieńko , pokaż pycholek :loveu: czekamy na relacje i fotki, fotki, fotki ...................... :p Marycha35 napisał(a)::) To zdrówka jeszcze więcej dla niego i apetytu:):):) dzięki :) , apetyt ma słaby, niestety, nie bardzo mu podchodzi gotowana dietka :mad: Quote
Czorcik Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 mam nadzieję , ze uda nam się w sobotę odwiedzić Dosieńkę , niestety Guli ma problemy z dogobusem :( Quote
piechcia15 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 wysłałam dzisiaj fotkę dosi jednym ludziom z Łodzi bo nie wypaliła adopcja jedna, ale nie robię sobie nadziei bo chcieli szczeniaka i psa rasy duże, co uważam ze bezsensowne do małego mieszkania i jako pierwszego psa, stąd pomysł z dosią Quote
Marycha35 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Nooooo, może Łódź się jednak uda:) Byłaby Dosieńka pod bokiem;) A Zorbę ukochuję serdecznie, he he, wybredniś;) Hrrrabia?????;) Quote
Ewanka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 O, to super, oby Dosieńka się spodobala i może znajdzie nareszcie swoje miejce na ziemi :) Zorba to też hrabia ;) dystyngowany i nadwrażliwy . Quote
piechcia15 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 kurcze w skarbonce Dosi coraz mniej...:( ja już nie mam pomysłów jak pozyskiwać deklaracje:( Quote
Ewanka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Witaj Dosieńko, kasą niestety nie wspomogę ... do góry hrabianko :) Quote
modliszka84 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Dosia się nie spodobała, bo się nie odezwali więcej Quote
inka33 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Hopsaj, Dosiaku! Całuję pychol Hrabianki. :loveu: Quote
Akrum Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dosieńko kochana, tyle razy podsyłana byłaś do różnych domków i nic... nikt się w tobie nie zakochał, tak, jak my tutaj... szkoda, że ludzie nie potrafią docenić tak wspaniałego charakteru, jaki ma Dośka ... Quote
Czorcik Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 ona taka spokojniutka , niby jest pies , ale prawie go nie ma:) taka dostojna , prawdziwa hrabianka :) niestety kubraczka nie przywieźliśmy , bo gabinet był zamknięty w sobotę :( Quote
Ewanka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Witaj Dosieńo :) Czorciku, słyszałam że, po drodze do Dosieńki, poznałaś osobiście pięknego collie :p Quote
Czorcik Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 poznałam wspaniałych ludzi , na prawdę wspaniałych :):) jak nie z tego świata :) a psy , oba cudowne :):) no i collie to mistrzostwo świata :):) Quote
Ewanka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Czorcik napisał(a):poznałam wspaniałych ludzi , na prawdę wspaniałych :):) jak nie z tego świata :) a psy , oba cudowne :):) no i collie to mistrzostwo świata :):) Bardzo nam miło, ale mam nadzieję, że nie jak z ... zaświatów :evil_lol: Quote
Czorcik Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ewanka napisał(a):Bardzo nam miło, ale mam nadzieję, że nie jak z ... zaświatów :evil_lol: hehhehehehe nie , nie , :) Ty już dobrze wiesz Ewa o co mi chodzi :) takich ludzi nie spotyka się na co dzień :) Quote
Ewanka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Czorcik napisał(a):hehhehehehe nie , nie , :) Ty już dobrze wiesz Ewa o co mi chodzi :) takich ludzi nie spotyka się na co dzień :) Takich jak Ty i Guli też nie :) Pamiętaj o zaproszeniu na czereśnie ;) Quote
Czorcik Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ewanka napisał(a):Takich jak Ty i Guli też nie :) Pamiętaj o zaproszeniu na czereśnie ;) eeeee my to takie zwykłe warszawiaki Quote
Ewanka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 My też :) .... oj, da nam Dosieńka za to, że prywatę w jej salonie uprawiamy :mad: Czorcik napisał(a):eeeee my to takie zwykłe warszawiaki Quote
Recommended Posts