piechcia15 Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 zamówiłam jej ta Purine z łososiem i 24 puszki z jagnięciną. Puszki tolreuje bo już wcześniej jadła a z karmą zobaczymy. mam nadzieję że będzie ok. Oby tylko nie wybierała granulek cwaniara. Jak ona wchodzi nam na głowę. Wcześniej jadła wszystko bez wysmradzania, potem trzeba było jej mieszać z puszkami a teraz już wybiera i sama puszkę zjada, cwaniara!! łącznie zakupy kosztowały 185,21zł Quote
Akrum Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Dosieńka jak prawdziwa hrrrabianka - wybredna się robi :) Quote
piechcia15 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 dziś dzwoniła pani ze Świata karm że pracownik, źle złapał worek i trochę rozerwał ale nic sie nie wysypało i czy może być taki worek dobrze zabezpieczony:) powiedziałam że może jeśli karma sie nie wysypała:) i w formie wynagrodzenia Dosia ma dostać jakąś zabawkę:) czyli w sumie dwie bo jedna i tak w gratisie za zamówienie Quote
oska1983 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 przelewem deklarację dla Dosi za 3 mce (do końca roku) Quote
Madzik77 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 piechcia15 napisał(a):ale niestety każda karmę wcześniej czy później przestaje jeść:( Bosh ponoć ma za duże kawałki i Dosia je wybiera po zmieszaniu z puszką. Arion dla małych psów ma drobne kawałki ale to kurczak i nie wiem czy go strawi, a ponoć z ryba jest znacznie lepszy na takie przypadłości ale ma większe granulki. Nie wiem jaki jest Bosh bo może Arion ma mniejsze. Ciężko mi cos wybrać:( doradźcie coś;( Dobra karmaw dobrej cenie http://www.karmyprzez.net/ Jest to włoska karma, kuleczki ryżowe oblepione mięskiem. Karma nie jest twarda i przynajmniej mój wybredny psiak ją uwielbia. Dosi można by kupić ta wysoko energetyczną. Myślę ze sprzedadzą mi taniej niż na stronie. Moja karma (5kg) na stronie jest w cenie 56,15 a kupuję ją za 42 zł! Quote
piechcia15 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 dzwoniłam do Dosieńki. Karma doszła i póki co zajada ją i nie wybiera bo granulki są mniejsze niż Boshowe:) zobaczymy jak długo ją poje:) brzuszek toleruje obecny pokarm więc jest super:) a Dosi bardzo spodobały się gratisowe zabawki więc jest zadowolona:) pieniążki doszły Quote
modliszka84 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 a dla mnie ta karma włoska jest jakoś mocno podejrzana. Raz dostałam w gratisie małą paczkę na próbę i pies nawet powąchać nie chciał. Poza tym ta karma pachnie czekoladą...jakoś tak dziwnie dla mnie, no i nigdzie nie ma podanego składu. Quote
Akrum Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Dosieńko kochana, ty nadal bez domku... czas leci nieubłagalnie prędko, a ty tak siedzisz sobie w hoteliku i siedzisz i domku ani widu ani słychu... Quote
tripti Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Akrum napisał(a):Dosieńko kochana, ty nadal bez domku... czas leci nieubłagalnie prędko, a ty tak siedzisz sobie w hoteliku i siedzisz i domku ani widu ani słychu... taki fajny i ładny pies, na dodatek oddany i dobry, wdzięczny i cisza... aż dziwne, a nawet zdjęcia ma super. Quote
Madzik77 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 czekoladą??!! e to cos nie tak. Pachnie karmą a skład masz na opakowaniu jak i na ich ulotkach. Dodatkowo ta karmę mogą spożywać ludzie. To jest to samo co na ul. Orla tylko oni chyba przesypują w inny worek bo oryginalne worki są inne. Modliszka z domu do hurtowni masz 3 minuty z buta. Podejdź tam i sama sprawdź :) Quote
Czorcik Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 a ja dziś tarmosiłam Dosieńkę :) wygłaskałam smukłą księżniczkę :) Quote
piechcia15 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 a ja nie:( ciągle tego czasu brak na wszystko, a z miłą chęcią odwiedziłabym Dosiulkę Quote
Akrum Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dosieńko, wskakuj na pierwszą do góry :) Quote
Guliwer89 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dosia dziś przeszła mały tuning ;) Pazurki przycięte więc teraz śmiało może do nowego domku :) :) :) Piszcie podania 3 egzemplarze że zdjęciem i nie liczcie zbytnio na pozytywne rozpatrzenie prośby bo DOSIEŃKA od dziś będzie przebierać w ofertach ;) :) :) ;) Quote
piechcia15 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 hehe a kto miał ten zaszczyt i je obcinał??:) ty??:):) Quote
Marycha35 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Buziale w pysio Hrrrrabianki, jeśli pozwoli, rzecz oczywista;) Quote
Guliwer89 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Oczywiscie wetka przy pomocy dwóch trzymaczy bo panikara bardzo nie lubi takich zabiegów ') Co do buziaków to na nie bardzo chętnie pozwala ;) głaski też mile widziane a drapanie po tyłeczku rozkosz ;) ;) Quote
Czorcik Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Guliwer89 napisał(a):Oczywiscie wetka przy pomocy dwóch trzymaczy bo panikara bardzo nie lubi takich zabiegów ') Co do buziaków to na nie bardzo chętnie pozwala ;) głaski też mile widziane a drapanie po tyłeczku rozkosz ;) ;) to fakt panikara jest potworna , już pod drzwiami gabinetu trzęsła się jak galareta :) Quote
Marycha35 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Hrrrabulkę zagłaskuję i drapulce w tył posyłam;) Ooooo, ja widzę, że tu same odważniaki, a ciekawe jak wizyta u stomatolo wygląda u Sapiensów...???:) Quote
Czorcik Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Marycha35 napisał(a):Hrrrabulkę zagłaskuję i drapulce w tył posyłam;) Ooooo, ja widzę, że tu same odważniaki, a ciekawe jak wizyta u stomatolo wygląda u Sapiensów...???:) wizytę Guliwerowi umówiłam na jutro , do mojego stomatologa ( sympatycznego zwyrodnialca ) :) Quote
Guliwer89 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Nowa miłość Dosiaczka zajrzyjcie romantyczne zdjęcia Dosi sensacja warto ;) jedyne takie na dogo ;) http://www.dogomania.pl/threads/191100-%C5%BBabcia-ma-do%C5%BCywotnie-DT-Reksiu-potrzebuje-nowego-(/page67 Quote
Marycha35 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 REWELKA:):):):):):) Nasza Hrrrrrabulka jest urocza:) Quote
Recommended Posts