Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i niestety dostałam odpowiedź od Pani, której podesłałam Dosie - kopiuje:

Witam! Dziękujemy za maila i zdjęcia Dosi. Jest śliczna, ale niestety mamy już na oku innego pieska. Jutro jedziemy do Konina zapoznać się z sunią. Jeszcze raz dziękuję i mam nadzieję, że Dosia szybko znajdzie nowy dom :) Pozdrawiam!

Eh, spóźniłam się, choć Pani wczoraj wieczorem dostała maila, że Lorka adoptowana, a dziś rano podesłałam Dosię - widocznie Pani miała upatrzoną tą sunie już też wcześniej. Najważniejsze, że jakaś bida znajdzie nowy domek.

Posted

Żałuję bardzo, że się nie udało, bo domek miałaby chyba super - tak wynikało z rozmów o Lorkę...
Ja już nie wiem gdzie ogłaszać Dosieńkę, co zrobić by nowy domek znalazła...

Posted

Wczoraj poznałam Dosię, zawiozłam do hoteliku Szarika.
Dosia jest śliczna, jest taka delikatna, taka miła, taka gładziutka w dotyku:-)
Śliczna jest.

Posted

Awit napisał(a):
Wczoraj poznałam Dosię, zawiozłam do hoteliku Szarika.
Dosia jest śliczna, jest taka delikatna, taka miła, taka gładziutka w dotyku:-)
Śliczna jest.

A mojego Basta poznałaś? To dopiero piękny pies.

Posted

Anka, ja Ci dobrze radzę, Ty napisz to samo o Baściku, bo tu jest Luka i jak nie powiesz, że on też jest cud,miód i orzeszki ( a jest), to nie wiem, czy Lukę zdołamy wszyscy razem utrzymać.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Dosiaczku, pozdrowienia serdeczne.

Posted

normalnie cud orzeszki ;) tylko jakieś znudzone albo to my ją tak wymęczyliśmy ;) A Baścik to normalnie pięknieje i coraz bardziej nieznośny się robi już nie tylko ciacha spokojnie nie można zjeść teraz nawet chce je kawą popijać :)

Posted

:knajpa: No, jak to, to Ty chciałbyś tę kawcię sam popijaći piesków nawet nie poczęstować?:eviltong: Dosieńka to na ciacho też pewnie by się załapała, musisz o tym pamiętaćprzy następnej wizycie/:diabloti:

Posted

luka1 napisał(a):
A mojego Basta poznałaś? To dopiero piękny pies.

Widziałam oczywiście, a nie napisałam na jego wątku?
Piękny jest, myślałam, że jest mniejszy, na fotkach na wątku dla mnie wyglądał na mniejszego.

Posted

Dosieńka jest tak ślicznym psiakiem :)
już sama nie wiem, gdzie mam ją polecać i gdzie trzeba zrobić ogłoszenia, by zadziałało, by domek się znalazł...:shake:

Posted

Jak dla mnie bomba normalnie Dosia w pełnej krasie teraz może wszyscy uwierzą że to spokojny, bezobsługowy pies ale w żadnym wypadku nie nudny i nie smutny. Ludziska otwierać oczy skarb na wyciągnięcie ręki a kolejek brak co się z wami dzieje ???