Akrum Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 No i niestety dostałam odpowiedź od Pani, której podesłałam Dosie - kopiuje: Witam! Dziękujemy za maila i zdjęcia Dosi. Jest śliczna, ale niestety mamy już na oku innego pieska. Jutro jedziemy do Konina zapoznać się z sunią. Jeszcze raz dziękuję i mam nadzieję, że Dosia szybko znajdzie nowy dom :) Pozdrawiam! Eh, spóźniłam się, choć Pani wczoraj wieczorem dostała maila, że Lorka adoptowana, a dziś rano podesłałam Dosię - widocznie Pani miała upatrzoną tą sunie już też wcześniej. Najważniejsze, że jakaś bida znajdzie nowy domek. Quote
piechcia15 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 trudno, szukamy dalej:( ważne że wogóle jakiekolwiek okazje się trafiają:( Quote
Akrum Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Żałuję bardzo, że się nie udało, bo domek miałaby chyba super - tak wynikało z rozmów o Lorkę... Ja już nie wiem gdzie ogłaszać Dosieńkę, co zrobić by nowy domek znalazła... Quote
Awit Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Wczoraj poznałam Dosię, zawiozłam do hoteliku Szarika. Dosia jest śliczna, jest taka delikatna, taka miła, taka gładziutka w dotyku:-) Śliczna jest. Quote
luka1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Awit napisał(a):Wczoraj poznałam Dosię, zawiozłam do hoteliku Szarika. Dosia jest śliczna, jest taka delikatna, taka miła, taka gładziutka w dotyku:-) Śliczna jest. A mojego Basta poznałaś? To dopiero piękny pies. Quote
anka_szklanka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ja wczoraj w końcu byłam po długiej przerwie, mam kilka fot Dosi i Basta ale musze pozmniejszac i w ogóle. A Dosia wiadomo cud, miod, orzeszki :loveu: Quote
Lilek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Anka, ja Ci dobrze radzę, Ty napisz to samo o Baściku, bo tu jest Luka i jak nie powiesz, że on też jest cud,miód i orzeszki ( a jest), to nie wiem, czy Lukę zdołamy wszyscy razem utrzymać.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Dosiaczku, pozdrowienia serdeczne. Quote
anka_szklanka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Bast jest cud, miód i orzeszki i to coraz coraz słodszy i pięknieje w oczach. No ale to wszyscy wiedzą nie? :D Pozowanie... ....jest nudne. Quote
piechcia15 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 ale słodka Dosinka:) a domu ani widu ani słychu:( zaraz wykonam przelew za sierpień i przy okazji PRZYPOMINAM O WPŁATACH DEKLARACJI Quote
Guliwer89 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 normalnie cud orzeszki ;) tylko jakieś znudzone albo to my ją tak wymęczyliśmy ;) A Baścik to normalnie pięknieje i coraz bardziej nieznośny się robi już nie tylko ciacha spokojnie nie można zjeść teraz nawet chce je kawą popijać :) Quote
Lilek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 :knajpa: No, jak to, to Ty chciałbyś tę kawcię sam popijaći piesków nawet nie poczęstować?:eviltong: Dosieńka to na ciacho też pewnie by się załapała, musisz o tym pamiętaćprzy następnej wizycie/:diabloti: Quote
Awit Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 luka1 napisał(a):A mojego Basta poznałaś? To dopiero piękny pies. Widziałam oczywiście, a nie napisałam na jego wątku? Piękny jest, myślałam, że jest mniejszy, na fotkach na wątku dla mnie wyglądał na mniejszego. Quote
Marycha35 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Dziewczynki błagam looknijcie tu: http://www.dogomania.pl/threads/213221-Bardzo-chory-Kapselek-wyrzucony-na-stacji-paliw-b%C5%82aga-o-DT/page2 A Dosiula to tym ziewaniem mogła też uspokajać:) Byłam na spotkaniu tłumaczącym zachowanie psów właśnie pod kątem gestów uspokajających to się mądruję, hi;) Tak czy siak buziale w pysio dla Hrrrrabianki:) Quote
Akrum Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Dosieńka jest tak ślicznym psiakiem :) już sama nie wiem, gdzie mam ją polecać i gdzie trzeba zrobić ogłoszenia, by zadziałało, by domek się znalazł...:shake: Quote
Marycha35 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ha, ha, ha, Hrrrabuli się wyrwało:):):):):) Pycha:) Quote
Guliwer89 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Jak dla mnie bomba normalnie Dosia w pełnej krasie teraz może wszyscy uwierzą że to spokojny, bezobsługowy pies ale w żadnym wypadku nie nudny i nie smutny. Ludziska otwierać oczy skarb na wyciągnięcie ręki a kolejek brak co się z wami dzieje ??? Quote
kasia14 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Zapraszam na bazarek, nowe śliczne ciuchy na lato i zimę, z metkami, między innymi na Dosieńkę http://www.dogomania.pl/threads/213291-Nowe-z-metkami-tanie-ciuchy-na-lato-i-jesie%C5%84.-Na-pabianice-sterylki-do-04.09!-Okazja?p=17487491#post17487491 Quote
Akrum Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dosieńko, czy tylko my dostrzegamy w tobie piękno?? Quote
Recommended Posts