Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też mi się tak wydaje, bo jeśli domek jest na poważnie zainteresowany, to dzwoni co chwile, pisze maile - bynajmniej ja tak miałam do tej pory, że jeśli domek na poważnie zainteresowany jest, to co chwilę się dopytuje o coś i gromadzi informacje o danym psie...

Posted

może to jednak nie był domek dla Dosieńki... może to jeszcze nie pora na nią.
Kiedyś przyjdzie ten dzień i zadzwoni TEN telefon z TEGO właśnie domku, który okaże się najwspanialszym domkiem dla Dosi :)

Posted

wczoraj byliśmy w odwiedzinach 400km od warszawy u znajomego co też nie ma za wesoło , a dwa psiaki ma. Wyjazd 3 w nocy , powrót późnym wieczorem , ledwo żyje, a do Dosieńki pewnie w ten weeken zawitamy :)

Posted

a do Basta to już nawet wirtualnie nie zagląda się. Właściwie to uzasadnione - pies zdrowy, ma się dobrze, zadowolony z życia - co mu prócz domu trzeba?

Posted

zagląda się pewnie , ze się zagląda , w weekend brak dostępu do netu, nadrabiam zaległości , ja basta tak szybko nie zostawię , to jest pies który wyjątkowo zadarł z moimi uczuciami. Będę Go wspierać tak długo do póki bedzie potrzeba :)

• 2 weeks later...
Posted

Czy Dosia nadawała by się do zamieszkania w bloku?
Pytam, ponieważ naszą Lorką, która wczoraj poszła do DS była zainteresowana Pani z Inowrocławia, która bardzo konkretnie i sensownie brzmiała przez telefon.
Lorka wyglądała kolorystycznie i wielkościowo - podobnie do Dosi, tylko miała charakterystyczny "świński nosek" :)
Oto Lorka:

Nie wiem, jak duża jest Dosia, ale chyba też taka do kolan, prawda??

Pani zgodziła się na wizytę przedadopcyjną i gdyby wypadła dobrze, to po Lorkę Pani chciała przyjechać z Inowrocławia, a do nas ma ok. 200 km, to prawie tak samo jak z Inowrocławia do hoteliku gdzie aktualnie przebywa Dosia.

No i tak sobie pomyślałam, że będę kłuć żelazo póki gorące i podesłałam Pani właśnie na maila opis i kilka zdjęć Dosi.
Nie robię sobie większych nadziei, bo nasza Lorka miała ok. 1 roku i Pani chciała młodą psinkę, ale może akurat się Dosia spodoba i podbije serce Pani.
Trzymam za to mocno kciuki.

Posted

patrząc na to zdjęcie to wydaje mi się , że Dosia jest drobniejsza od psinki ze zdjęcia. Do bloku nadaje się zdecydowanie , to jest typowo kanapowy pies, nie potzrebuje wiele ruchu , lubi się wylegiwać i jest bardzo spokojna i opanowana :):)