oska1983 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 no trzeba po prostu często robić manicure :D Quote
Ewanka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 oska1983 napisał(a):no trzeba po prostu często robić manicure :D To jedyne wyjście, dobrze, że przynajmniej na fryzjerze można oszczędzić :D Quote
piechcia15 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 jak każda prawdziwa hrabianka dba i ceni sobie swoje paznokcie:) Quote
Czorcik Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ewanka napisał(a):O, przepraszam, to nie żadne szpony tylko sławne, w kraju i za granicą, tipsy :D ... a tak serio to można przyciąć dosłownie max 2 mm, zostają długie i wydaje się , że psiak zaniedbany, taka już jej hrabiowska uroda ;) Dosia się złości o te tipsy ( OK już nie szpony ) , ale trzeba było :) mi się wydawało , ze jej średnio wygodnie jest z takimi pazurkami , teraz jest o niebo lepiej, nawet inaczej te łapki wyglądają , chociaż pazury i tak długie :):) Quote
Akrum Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Dosieńko, "łapikur" ci robią?? Dosia jak na Hrabiankę przystało - długie tipsy i koniec - tak elegancko jest i modnie :) Quote
Ewanka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Cześć kochana Dosieńko, co słychać, jak znosisz upał i duchotę? Jakoś umknęło mi jak ostatnio jest z jej apetytem? Był czas, że nie jadła swojej karmy [Lam&Rice], potem jadła jakąś inną ... a jak wygląda sytuacja teraz ??? Quote
piechcia15 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 dziś dzwoniłam do Dosiulki:) apetyt jej dopisuje, zaakceptowała wersję sucha karma+trochę puszki, na nasze szczęście:) Pani Gosia twierdzi że się poprawiła na wadze...Dosia oczywiście:):) a tak poza tym to wszystko ok, nadstawia wszystkim łepek do głaskania, śpi na poduszce:) lipiec zapłacony + szczepienia Quote
Czorcik Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 tak to fakt, fotel przestał Hrabiance odpowiadać i zajęła łóżko , oczywiście z buzią na poduszce :) P. Małgosia bardzo o nią dba , tutaj nie ma się co martwić , gorzej jest z tym , ze trzeba jej załatwić super DS Quote
Ewanka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Super wieści, bardzo, bardzo się cieszę :) ... no tak z DS to problem, tyle miesięcy i nic ... może po wakacyjnym odpoczynku ludzie łaskawszym okiem spojrzą na psiaki bezdomniaki , ech ........... oj, ludziska, ludziska, gdzie wasze serducha ???? Quote
Marycha35 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Hi, poduszeczka dla Hrrrabianki, piękne:) Ta sunica mi dużo szczęścia mimo wszystko! Quote
anka_szklanka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Akrum napisał(a):Dosieńko, czekam z niecierpliwością na nowe foteczki :) Ewanka napisał(a):Ja zawsze mówiłam, że to pies ideał, ale mi chyba ciotki nie wierzyły ;) też czekam na fotki naszej hrabianki. Szarotka napisał(a):A gdzie te zdjecia Dosi ?? Ewanka napisał(a):Łeeee, chyba jakaś ściema z tymi fotkami :cool3: Dosieńko, czuj się ucałowana w sam nochalek :loveu: Ewanka napisał(a):Co słychać u hrabianki? ... no i fotki obiecane gdzieś się zgubiły? ;) aaaaaaaaa ja cały czas myślalam ze dodałam te zdjęcia poduszkowe, ale ze mnie tuman :D Dopiero mama mi powiedziala, że nie dodałam, ale ostatnio jestem ciągle w biegu, zresztą nie było mnie jakiś czas. Obiecuję poprawę w najbliższym czasie ;) Quote
anka_szklanka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 troche kulawo wyszły bo bez lampy ale mam, nareszcie :P gdzie jest Dosia? :) Quote
piechcia15 Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 oo dziecko i poduszka to to czego jej potrzeba do szczęścia:) kochana psinka:) dodam fotki do allegro, czy dziecko można wykorzystać czy zamalować buźkę?:) Quote
anka_szklanka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 piechcia15 napisał(a):oo dziecko i poduszka to to czego jej potrzeba do szczęścia:) kochana psinka:) dodam fotki do allegro, czy dziecko można wykorzystać czy zamalować buźkę?:) pewnie że można wykorzystać :) Quote
Ewanka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Przecudna Dosinka, nic się nie zmieniła, kochana psinka :loveu: Nie mogłam się doczekać fotek, przyznaję, że warto było czekać :p Chiałam jeszcze prosić, by obserwować jej listwę mleczną, jak pewnie pamiętacie, przy sterylizacji miała usuwanego sporego guza i dwa sutki (!!!) Zdania w tej kwestii były podzielone, ale wet nie bardzo nas pytał, zrobił co uważał za stosowne, jednak, jak wiadomo, wszelkie guzy lubią się odnawiać, więc prosiłabym o sprawdzenie dokładnie Dosinki na w.wym okolicczność. Niepokoję się o naszą hrabiankę, tyle już w życiu przeszła, w tym także zmian, a nadal jest taka kochana i idealna :) Quote
Ewanka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Oj, ciotki ... coś wzięło mnie dzisiaj na wspomnienia, przeleciałam prawie cały wątek w poszukiwaniu fotki guza, o ktorym wczesniej wspomniałam. Przy okazji trafiłam na zdjęcia grupowe :p Jesli ktoś chce poczytać o sterylce Dosi, to zapraszam na str. 76. [quote name='Ewanka'] :loveu: [quote name='Ewanka']Hrabina Dosia wita o poranku ........................:loveu: [quote name='Ewanka'] :loveu: ... rodzinna sjesta ..................... [quote name='Ewanka']Odkąd Dosia jest u nas, guzek prawie podwoił swą objętość :placz: (na fotce sunia stoi na dwóch łapkach) [quote name='Ewanka']Dosiunia zawsze trochę z boku ... dzisiaj wyraźnie słabiej się czuje, nie chciała biegać, za to wygrzewa się słońcu ... ... błekitna prywatna plaża ;) Quote
Marycha35 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Hi, Ewanko cudne foty, miała jak w raju u Ciebie:) Te wyżej też supero. Nasza Hrrrabianka gdzie się pojawi ma jak w raju:) Ot, Hrrrabulka, ale jest śliczna to fakt, taka kwintesencja wrażliwości. Dusza psia to Dosia:):):) Tylko co z tym miejscem po guziorze??????? Quote
Ewanka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 No właśnie ten guzior mnie niepokoi, został wycięty razem z dwoma sutkami w czasie sterylizacji. Mam nadzieję, że się nie odnowi, ale lepiej na zimne dmuchać i sparawdzić dokładnie jej pozostałe sutki. Przypomnijcie proszę o tym jej obecnej opiekunce. Quote
Akrum Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 przecudne zdjęcia Dosieńki :) kochana ślicznotka - z dzieckiem i pod kołdrą - suuuuper :) Quote
Recommended Posts