Akrum Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Dosieńko dużo słoneczka ci przesyłam, bo wiem że uwielbiasz się w słońcu opalać :) Quote
Ewanka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Witaj Dosieńko :) ... oglądam ponownie wspaniałe fotki z wielką przyjemnością, choć trochę niepokoją mnie te zębole na wierzchu. Hrabianka u nas pokazywała uzębienie niezwykle rzadko .... ( oczywiście zanim przyszedł szczeniak) ... może 2-3 razy na 10 mies. i zawsze oznaczało wielkie niezadowolenie, np. jak mój szczeniorek ładował się na jej fotel a ona usiłowała (bezskutecznie) go odstraszyć. W codziennych kontaktach z Lenką czy Zorbą nigdy nie pokazała ząbków. Może musi jeszcze więcej czasu upłynąć, by w pełni zaakceptowała swoich nowych kompanów? Quote
Czorcik Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Ewanka']Witaj Dosieńko :) ... oglądam ponownie wspaniałe fotki z wielką przyjemnością, choć trochę niepokoją mnie te zębole na wierzchu. Hrabianka u nas pokazywała uzębienie niezwykle rzadko .... ( oczywiście zanim przyszedł szczeniak) ... może 2-3 razy na 10 mies. i zawsze oznaczało wielkie niezadowolenie, np. jak mój szczeniorek ładował się na jej fotel a ona usiłowała (bezskutecznie) go odstraszyć. W codziennych kontaktach z Lenką czy Zorbą nigdy nie pokazała ząbków. Może musi jeszcze więcej czasu upłynąć, by w pełni zaakceptowała swoich nowych kompanów?[/QUOTE] eeee te zębiska to z chwilowego szaleństwa :):) poniosły ją emocje Quote
Akrum Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ewanko chodzi o to zdjęcie?? na moje oko to była zabawa, a w zabawie psiaki tak robią, pokazują w taki sposób ząbiska. wg mnie nie ma tutaj powodu do niepokoju. Ona jest szczęśliwa, radosna, bawiła się :) Quote
piechcia15 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 no jasne że zabawa!! przecież widać że gdzieś biegną a raczej lecą:) tylko fotka akurat tak została wstrzelona:) przecież gdyby Dośka tak non stop świeciła zębami to nie miałaby ciągłego dostępu to reszty psów. Quote
Czorcik Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='piechcia15']no jasne że zabawa!! przecież widać że gdzieś biegną a raczej lecą:) tylko fotka akurat tak została wstrzelona:) przecież gdyby Dośka tak non stop świeciła zębami to nie miałaby ciągłego dostępu to reszty psów.[/QUOTE] Byłam w Nosku i to nie raz i zaprawdę powiadam Wam Dosieńka na tych zdjęciach została ujęta w chwilach zapomnienia i szaleństwa:) Quote
Ewanka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ciotki, macie rację, Dosia galopuje i bawi się z psiakami, tylko ... to dla mnie obcy widok, może dlatego, że nasz Zorba to typ flegmatycznego wujaszka, a tymczasowiczka Lenka była etetową higienistką Dosi. Pewnie pamiętcie jak wylizywała Dosi oczka, uszy itp. Galopady były częste, ale szaleństw tu raczej nie było, dlatego te zębole tak mnie zastanowiły ;) Quote
anka_szklanka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ewanko, dziewczyny dobrze prawią, nie ma powodów do obaw. Takie "sceny" widać tylko w zabawie, racja że Kajtul jest nieco hmm upierdliwy w zalotach, więc Dosia czasem go pogoni ale na tym się kończy. Śpią razem w pokoju, żyją razem i się normalnie dogadują (choć Dosia nigdy nie reagowała na Kajtuna tak jak na Beagla, ze zdjęć :) ) Wydaje mi się towarzystwo Kajtuna trochę hrrrabiankę rozruszało ;) Quote
Marycha35 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Hrrrabianka nie jest agresywna, to pewne, co najwyżej bywa poirytowana;) Dobrze jest Ewanko, nic się nie martw, bawią się Gałganki:) Quote
Marycha35 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ludkowie kochani uwaga zaczął się Międzynarodowy Dzień Psa:) Quote
Ewanka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Georgia]Przybiegłam do hrrrrabianki w [/FONT] [FONT=Georgia]Międzynarodowym Dniu Psa[/FONT] [FONT=Georgia]z najlepszymi życzeniami [/FONT] [FONT=Georgia]znalezienia cudownego DS [/FONT] [FONT=Georgia]kochających ludzi[/FONT] [FONT=Georgia]i wielu udanych romansów [/FONT][FONT=Georgia]....[/FONT] :p :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Przelałam miesiączną deklarację dla Dosi :) Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ewanko śliczne życzenia:):):) Oby się szybko spełniły! Quote
Czorcik Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Widzieliśmy się dzisiaj z Dosią , no i nie wiem co nowego napisać . Bryka zadowolona z innymi psami , a do ludzi taka kochana spokojna przylepka :) Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Hrrrabiance się należy, jak psu zupa, ups, przepraszam;) Quote
luka1 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Marycha35']Hrrrabiance się należy, jak psu zupa, ups, przepraszam;)[/QUOTE] a jaka ta zupa? Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Oj, będzie plama, bo ja wegetarianka, do tego pupa nie kucharka! Quote
Recommended Posts