Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Dosieńko :)

... oglądam ponownie wspaniałe fotki z wielką przyjemnością, choć trochę niepokoją mnie te zębole na wierzchu. Hrabianka u nas pokazywała uzębienie niezwykle rzadko .... ( oczywiście zanim przyszedł szczeniak) ... może 2-3 razy na 10 mies. i zawsze oznaczało wielkie niezadowolenie, np. jak mój szczeniorek ładował się na jej fotel a ona usiłowała (bezskutecznie) go odstraszyć. W codziennych kontaktach z Lenką czy Zorbą nigdy nie pokazała ząbków.
Może musi jeszcze więcej czasu upłynąć, by w pełni zaakceptowała swoich nowych kompanów?

Posted

[quote name='Ewanka']Witaj Dosieńko :)

... oglądam ponownie wspaniałe fotki z wielką przyjemnością, choć trochę niepokoją mnie te zębole na wierzchu. Hrabianka u nas pokazywała uzębienie niezwykle rzadko .... ( oczywiście zanim przyszedł szczeniak) ... może 2-3 razy na 10 mies. i zawsze oznaczało wielkie niezadowolenie, np. jak mój szczeniorek ładował się na jej fotel a ona usiłowała (bezskutecznie) go odstraszyć. W codziennych kontaktach z Lenką czy Zorbą nigdy nie pokazała ząbków.
Może musi jeszcze więcej czasu upłynąć, by w pełni zaakceptowała swoich nowych kompanów?[/QUOTE]

eeee te zębiska to z chwilowego szaleństwa :):) poniosły ją emocje

Posted

Ewanko chodzi o to zdjęcie??

na moje oko to była zabawa, a w zabawie psiaki tak robią, pokazują w taki sposób ząbiska.
wg mnie nie ma tutaj powodu do niepokoju.

Ona jest szczęśliwa, radosna, bawiła się :)

Posted

no jasne że zabawa!! przecież widać że gdzieś biegną a raczej lecą:) tylko fotka akurat tak została wstrzelona:) przecież gdyby Dośka tak non stop świeciła zębami to nie miałaby ciągłego dostępu to reszty psów.

Posted

[quote name='piechcia15']no jasne że zabawa!! przecież widać że gdzieś biegną a raczej lecą:) tylko fotka akurat tak została wstrzelona:) przecież gdyby Dośka tak non stop świeciła zębami to nie miałaby ciągłego dostępu to reszty psów.[/QUOTE]

Byłam w Nosku i to nie raz i zaprawdę powiadam Wam Dosieńka na tych zdjęciach została ujęta w chwilach zapomnienia i szaleństwa:)

Posted

Ciotki, macie rację, Dosia galopuje i bawi się z psiakami, tylko ... to dla mnie obcy widok, może dlatego, że nasz Zorba to typ flegmatycznego wujaszka, a tymczasowiczka Lenka była etetową higienistką Dosi. Pewnie pamiętcie jak wylizywała Dosi oczka, uszy itp. Galopady były częste, ale szaleństw tu raczej nie było, dlatego te zębole tak mnie zastanowiły ;)

Posted

Ewanko, dziewczyny dobrze prawią, nie ma powodów do obaw. Takie "sceny" widać tylko w zabawie, racja że Kajtul jest nieco hmm upierdliwy w zalotach, więc Dosia czasem go pogoni ale na tym się kończy. Śpią razem w pokoju, żyją razem i się normalnie dogadują (choć Dosia nigdy nie reagowała na Kajtuna tak jak na Beagla, ze zdjęć :) ) Wydaje mi się towarzystwo Kajtuna trochę hrrrabiankę rozruszało ;)

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[FONT=Georgia]Przybiegłam do hrrrrabianki w [/FONT]
[FONT=Georgia]Międzynarodowym Dniu Psa[/FONT]
[FONT=Georgia]z najlepszymi życzeniami [/FONT]
[FONT=Georgia]znalezienia cudownego DS [/FONT]
[FONT=Georgia]kochających ludzi[/FONT]
[FONT=Georgia]i wielu udanych romansów [/FONT][FONT=Georgia]....[/FONT] :p

:loveu::loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu:
:loveu: