piechcia15 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 muszę dziś przedzwonić do pani Małgosi i z tym Dosi jedzeniem się dogadać, bo pewnie się kończy i trzeba będzie coś zamówić Quote
piechcia15 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 zapraszam wszystkie ciotki do zakupów na nowym pabianickim bazarku z psimi akcesoriami:) http://www.dogomania.pl/threads/209774-kolejny-psio-ludzki-bazar-%29-CENY-JAK-ZWYKLE-NISKIE-%29-koniec-28.06?p=17094920#post17094920 Quote
Czorcik Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Byliśmy w sobotę w Mokrym Nosku gdzie obecnie przebywa Dosia. powiem wam , że ten pies to jest sama słodycz i oaza spokoju. Tak zrównoważonego psa to dawno nie widziałam . jest bardzo spokojna i taka kochana. pieszczoch potworny. Ludzi się nie boi , wręcz lgnie do głaskania. Taka kochana nie duża psinka , która najbardziej w tej chwili potrzebuje swojego człowieka. Dosia jest po prostu niesamowita, psiak który nie sprawia kłopotów :D Quote
Akrum Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 I nikt takiego psiaka nie chce... to jest dla mnie nie zrozumiałe... Quote
anka_szklanka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Akrum napisał(a):I nikt takiego psiaka nie chce... to jest dla mnie nie zrozumiałe... w przypadku każdego psa, powiedzmy sobie o typowej i powszechnej urodzie, konieczne jest pojechac do takiego, pobyć z nim, poprzytulać i spojrzeć mu głęboko w oczy... Quote
Czorcik Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 anka_szklanka napisał(a):w przypadku każdego psa, powiedzmy sobie o typowej i powszechnej urodzie, konieczne jest pojechac do takiego, pobyć z nim, poprzytulać i spojrzeć mu głęboko w oczy... Dokładnie tak , żadne zdjęcia nie oddają tego ile ten pies ma uroku w sobie Quote
piechcia15 Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 no właśnie o to chodzi:( nikt nam na słowo nie uwierzy za fotki i nawet filmy tego nie oddają:( pies na żywo przekazuje swoje emocje, a fotki są martwe...aczkolwiek oczy Dosi i to spojrzenie jest bardzo wymowne:) Zamówiłam wczoraj Dosi worek 15kg karmy Bosh za 82zł i 12puszek Animony za 41zł smacznego Dosiula:) i proszę nochalem nie wybrzydzać:) Quote
Guliwer89 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Hrabianka musi troszkę powybrzydzać ;) od tego jest Hrabianką słodziak który napewno znajdzie dom mogę się założyć ;) Quote
Marycha35 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Hrrrabianka jest urocza:) DSie ogarnij się wreszcie!!!!!!!!!!!!;) Quote
Ewanka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Dosieńko, trzymam kciuki za cudowny DS, ale ciotki mają rację ... na żywo wilgotne oczy sarny chwytają za serce, a na fotce, nawet najlepszej, nie widać tej niesamowitej gotowości pokochania swojego ludzia, tego bezgranicznego oddania. Może zrobić jej fotki z jakimś dzieckiem lub w objęciach pańci albo w pościeli - to przemawia do oglądającego i oby pomogło. Quote
anka_szklanka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Ewanka napisał(a):Dosieńko, trzymam kciuki za cudowny DS, ale ciotki mają rację ... na żywo wilgotne oczy sarny chwytają za serce, a na fotce, nawet najlepszej, nie widać tej niesamowitej gotowości pokochania swojego ludzia, tego bezgranicznego oddania. Może zrobić jej fotki z jakimś dzieckiem lub w objęciach pańci albo w pościeli - to przemawia do oglądającego i oby pomogło. dziecko jest (zresztą uwielbiają się!), pościel i "pańcia" też, da się zrobić :) Quote
Akrum Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 weekend nadchodzi, więc może sesja z udziałem dziecka, pościeli i "pańci" się uda - już się doczekać cudownych fotek nie mogę :) Quote
Czorcik Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 u mnie z Dosia to w ogóle jakoś tak na odwrót jest, najpierw ją poznałam , a dopiero teraz biorę się za czytanie jej wątka , którego jeszcze nie miałam okazji przejrzec , oprócz ostatnich kilku stron :) Quote
luka1 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 nie wiem czemu wszyscy upierają się przy tej pościeli. Pewnie, że moje wszystkie psy, nawet te, które nigdy nie miały okazji siedzieć na kanapie, pchają się na meble, ale przecież pies nie musi wypierać właściciela z łóżka, czasem może na swoim posłaniu pospać. ;) Quote
anka_szklanka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 to taki może chwyt marketingowy będzie :cool3: Quote
Czorcik Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 gorzej jak ktoś powie , że nie chce psa co do łóżka się wpycha:diabloti: Quote
piechcia15 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 to niech się wypcha:) my nie pchamy Dosi na siłe do łóżka ale Dosia z tego co wiem sama w sobie też lubi na wyrku poleżeć:) a pościel działa na ludzi kusząco i zachęcająco:) Quote
Ewanka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Znalazłam jedno, archiwalne, marnie technicznie, ale JEST :) ... widać tu wyraźnie, wystające jeszcze wtedy, kosteczki hrabianki. Quote
Czorcik Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 wow jakie śliczności, widać, że wie do czego łóżko służy:lol: Quote
anka_szklanka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 tak, taki widok działa kojąco, słodka jest :loveu: [SIZE="1"]A w Nosku też jest taka pościel tyle, ze fioletowa i nadgryziona przez Kajtuna :P Quote
piechcia15 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 czy jest tu ktoś lub znacie kogoś kto mógłby zaopiekować się moją mini Iką na ostatnie 2 tyg lipca?:( bo mam okazję lecieć za granicę a nie mogę jej wziąc ze sobą:( Quote
Recommended Posts