Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byliśmy w sobotę w Mokrym Nosku gdzie obecnie przebywa Dosia. powiem wam , że ten pies to jest sama słodycz i oaza spokoju. Tak zrównoważonego psa to dawno nie widziałam . jest bardzo spokojna i taka kochana. pieszczoch potworny. Ludzi się nie boi , wręcz lgnie do głaskania. Taka kochana nie duża psinka , która najbardziej w tej chwili potrzebuje swojego człowieka. Dosia jest po prostu niesamowita, psiak który nie sprawia kłopotów :D

Posted

Akrum napisał(a):
I nikt takiego psiaka nie chce... to jest dla mnie nie zrozumiałe...

w przypadku każdego psa, powiedzmy sobie o typowej i powszechnej urodzie, konieczne jest pojechac do takiego, pobyć z nim, poprzytulać i spojrzeć mu głęboko w oczy...

Posted

anka_szklanka napisał(a):
w przypadku każdego psa, powiedzmy sobie o typowej i powszechnej urodzie, konieczne jest pojechac do takiego, pobyć z nim, poprzytulać i spojrzeć mu głęboko w oczy...

Dokładnie tak , żadne zdjęcia nie oddają tego ile ten pies ma uroku w sobie

Posted

no właśnie o to chodzi:( nikt nam na słowo nie uwierzy za fotki i nawet filmy tego nie oddają:( pies na żywo przekazuje swoje emocje, a fotki są martwe...aczkolwiek oczy Dosi i to spojrzenie jest bardzo wymowne:)

Zamówiłam wczoraj Dosi worek 15kg karmy Bosh za 82zł i 12puszek Animony za 41zł smacznego Dosiula:) i proszę nochalem nie wybrzydzać:)

Posted

Dosieńko, trzymam kciuki za cudowny DS, ale ciotki mają rację ... na żywo wilgotne oczy sarny chwytają za serce, a na fotce, nawet najlepszej, nie widać tej niesamowitej gotowości pokochania swojego ludzia, tego bezgranicznego oddania.
Może zrobić jej fotki z jakimś dzieckiem lub w objęciach pańci albo w pościeli - to przemawia do oglądającego i oby pomogło.

Posted

Ewanka napisał(a):
Dosieńko, trzymam kciuki za cudowny DS, ale ciotki mają rację ... na żywo wilgotne oczy sarny chwytają za serce, a na fotce, nawet najlepszej, nie widać tej niesamowitej gotowości pokochania swojego ludzia, tego bezgranicznego oddania.
Może zrobić jej fotki z jakimś dzieckiem lub w objęciach pańci albo w pościeli - to przemawia do oglądającego i oby pomogło.

dziecko jest (zresztą uwielbiają się!), pościel i "pańcia" też, da się zrobić :)

Posted

u mnie z Dosia to w ogóle jakoś tak na odwrót jest, najpierw ją poznałam , a dopiero teraz biorę się za czytanie jej wątka , którego jeszcze nie miałam okazji przejrzec , oprócz ostatnich kilku stron :)

Posted

nie wiem czemu wszyscy upierają się przy tej pościeli. Pewnie, że moje wszystkie psy, nawet te, które nigdy nie miały okazji siedzieć na kanapie, pchają się na meble, ale przecież pies nie musi wypierać właściciela z łóżka, czasem może na swoim posłaniu pospać. ;)

Posted

to niech się wypcha:)
my nie pchamy Dosi na siłe do łóżka ale Dosia z tego co wiem sama w sobie też lubi na wyrku poleżeć:) a pościel działa na ludzi kusząco i zachęcająco:)