luka1 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Guliwer, wielkie dzięki za pomoc. Miałam wyrzuty sumienia, ze po całodziennym jeżdżeniu z psami jeszcze wcisnęłam ci Milkę. Na prawdę bardzo dziękuję. (Ale dzięki mnie masz okazję poznać Sochaczew.:evil_lol::eviltong:) A i Małgosi dziękuję za pomoc. Za raz jadę sprawdzić czy milka nie zdezintegrowała mojej posiadłości. Quote
anka_szklanka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Uśmiechnięta Dosia :D Miny: a w następnych zdjęciach wyjdzie prawdziwa twarz Hrrabianki... :diabloti: Quote
anka_szklanka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 i teraz nasza niesmiała, kiedyś trochę wycofana dama prezentuje swoje prawdziwe oblicze :evil_lol: Quote
piechcia15 Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 jejuu to ona taka zadziora jest?? broniła kółka czy swojej Pani?:) pięknie wygląda na tych fotkach. Zaraz dodam je do allegro tylko bez tych zębów oczywiście:) Quote
anka_szklanka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 piechcia15 napisał(a):jejuu to ona taka zadziora jest?? broniła kółka czy swojej Pani?:) pięknie wygląda na tych fotkach. Zaraz dodam je do allegro tylko bez tych zębów oczywiście:) ano właśnie, taka z niej niby Dama hihihi. Broniła zabawki, bo poza zabawą i szaleństwami się nie kłócą ;) A na pierwszym zdjeciu w 2 poscie Dosieńka szczeka na mnie bo trzymałam w jednym ręku gryzaka a w drugim aparat i niedobra...nie chciałam oddać :D Quote
piechcia15 Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 aa wiem bo to jedyny sposób na zrobienie ładnego portretu z podniesionymi uszami :) a nie wiesz Aniu jak tam z tym jedzeniem Dosinym? czy dzwonić do mamy? Quote
anka_szklanka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 podobno zjadła suchą karmę z dodatkiem jakiejś puszkowej :) Quote
piechcia15 Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 oo to dobra nasza, w takim razie trzeba będzie chyba zamówić jej pare puszek, tylko poczekamy jeszcze czy nie będzie rewolucji:) Quote
anka_szklanka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='Szarotka']No wreszcie sie ozywila :):) aż zanadto :evil_lol: PS. tak nieśmiało poproszę, może zajrzy ktoś do suni z mojego podpisu, straszne tam pustki a ona jest cudowna, strasznie mi jej szkoda... :( Quote
Guliwer89 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Hrabianka widzę w formie ;) nie jest to jeszcze pewne ale zamierzamy podjechac w odwiedziny do psiaków jesli ktoś chciałby coś przekazać to proszę o kontakt ;) prawdopodobnie będzie to w sobotę ale jeszcze nic nie jest do konca ustalone ale obiecałem koleżance która właśnie szuka pieska pokazać hrabiankę więc trzymajcie kciuki ;) i przekażcie Dosi żeby postarała się być wyjątkowo urocza ;) Quote
Akrum Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 to jest nasza nieśmiała hrrrabianka? stateczna, spokojna?? aaaa... to nas Dosia oszukała, wcale z niej taka hrrrabianka nie jest - patrząc na zdjęcia powyżej :) może jak teraz znamy inne oblicze Dosi, to łatwiej domek będzie jej znaleźć?? Quote
_Goldenek2 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Cioteczki z Jachranki i okolic.... Potrzebna pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/209491-Sunia-z-4-szczeniakami-szuka-miejsca-gdzie-mo%C5%BCe-wykarmi%C4%87-swoje-ma%C5%82e-do-adopcji?p=17061639#post17061639 Quote
oska1983 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Dosia w takiej odsłonie jeszcze bardziej mi się podoba :D Quote
piechcia15 Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 trzymamy kciuki a moim zdanie właśnie tak okazuje swą hrabiowska krew:) jak ma grymas to warczy i bez kija nie podchodź. Jak ma humor to masz zaszczyt do niej podejść:) mówię oczywiście o psich relacjach:) bo do ludzi to ona wszystkich toleruje chyba nie? Quote
Ewanka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Cudna nasza hrabianka, nareszcie pokazała na co ją stać :evil_lol::loveu: ... u nas też walczyła do upadłego o piłkę. Obie z Lenką były bardzo ambitne, żadna nie chciała odpuścić. Potem miałam na nie metodę, rzucałam im równocześnie dwie piłki w dwie strony świata i każda biegła po swoją, tym sposobem uchroniłam im skórę ;);) W podobny sposób warczała na mojego szczeniaczka i trochę się bałam, że Dosia nie żartuje, tylko naprawde nie życzy sobie kontaktów z malutką sunią i stanie się coś bardzo nieprzyjemnego. Mam nadzieję, że niedługo zacznie jeść swoją karmę, upały i pierwszy stres po przeprowadzce juz minęły. Trzymam kciuki na hrabiankę, wyjątkową cudną i wrażliwą sunię :loveu: Quote
piechcia15 Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 proszę pomóżcie:( kolejny Dziadek umiera u nas w schronie:( http://www.dogomania.pl/threads/209547-*Pabianice*-kolejny-DZIADEK-do-uratowanie-przed-%C5%9Bmierci%C4%85-%28-umiera-w-schrnie....?p=17066671#post17066671 zarazem zapraszam na nowy INNY bazarek z klamotami, INNY BO BEZ CEN:) http://www.dogomania.pl/threads/209546-*WYJ%C4%84TKOWY-BAZAR-BEZ-CEN*-ty-proponujesz-cen%C4%99-BIERZ-ZA-ILE-CHCESZ%28koniec-21.06%29 Quote
Marycha35 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Kocham Dosię:):):) Hrrrrrabiowskie oblicze!!! Dama z zębami;) lub warkotem! Quote
Ewanka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Dosieńko, co u ciebie słychać kochaana :loveu: ... sprawuj się grzecznie i bardzo cię proszę, jedz swoją karmę, bo po innych będzie cię bolał brzuszek. mamy weekend, jest więc nadzieja na nowe fotki :p Quote
anka_szklanka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 oj kochane moje, musze Was rozczarowac ale foteczek niet.. Mama miała urodziny, a zajadałam się ciastem i nie w głowie mi było focenie :D Z dobrych wieści tyle, że z brzuszkiem już jest ok :) No i Dosia to prawdziwy pies stróżujący, wow! :) Quote
luka1 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 łoj szkoda, że nie wiedziałam - pojechałabym "oddać smycz" ;) Wszystkiego dobrego dla mamci proszę przekazać :lol: Quote
Recommended Posts