Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Guliwer, wielkie dzięki za pomoc. Miałam wyrzuty sumienia, ze po całodziennym jeżdżeniu z psami jeszcze wcisnęłam ci Milkę. Na prawdę bardzo dziękuję. (Ale dzięki mnie masz okazję poznać Sochaczew.:evil_lol::eviltong:) A i Małgosi dziękuję za pomoc.
Za raz jadę sprawdzić czy milka nie zdezintegrowała mojej posiadłości.

Posted

piechcia15 napisał(a):
jejuu to ona taka zadziora jest?? broniła kółka czy swojej Pani?:)

pięknie wygląda na tych fotkach. Zaraz dodam je do allegro tylko bez tych zębów oczywiście:)

ano właśnie, taka z niej niby Dama hihihi. Broniła zabawki, bo poza zabawą i szaleństwami się nie kłócą ;) A na pierwszym zdjeciu w 2 poscie Dosieńka szczeka na mnie bo trzymałam w jednym ręku gryzaka a w drugim aparat i niedobra...nie chciałam oddać :D

Posted

[quote name='Szarotka']No wreszcie sie ozywila :):)

aż zanadto :evil_lol:

PS. tak nieśmiało poproszę, może zajrzy ktoś do suni z mojego podpisu, straszne tam pustki a ona jest cudowna, strasznie mi jej szkoda... :(

Posted

Hrabianka widzę w formie ;) nie jest to jeszcze pewne ale zamierzamy podjechac w odwiedziny do psiaków jesli ktoś chciałby coś przekazać to proszę o kontakt ;) prawdopodobnie będzie to w sobotę ale jeszcze nic nie jest do konca ustalone ale obiecałem koleżance która właśnie szuka pieska pokazać hrabiankę więc trzymajcie kciuki ;) i przekażcie Dosi żeby postarała się być wyjątkowo urocza ;)

Posted

to jest nasza nieśmiała hrrrabianka? stateczna, spokojna??
aaaa... to nas Dosia oszukała, wcale z niej taka hrrrabianka nie jest - patrząc na zdjęcia powyżej :)
może jak teraz znamy inne oblicze Dosi, to łatwiej domek będzie jej znaleźć??

Posted

trzymamy kciuki
a moim zdanie właśnie tak okazuje swą hrabiowska krew:) jak ma grymas to warczy i bez kija nie podchodź. Jak ma humor to masz zaszczyt do niej podejść:) mówię oczywiście o psich relacjach:) bo do ludzi to ona wszystkich toleruje chyba nie?

Posted

Cudna nasza hrabianka, nareszcie pokazała na co ją stać :evil_lol::loveu:

... u nas też walczyła do upadłego o piłkę. Obie z Lenką były bardzo ambitne, żadna nie chciała odpuścić. Potem miałam na nie metodę, rzucałam im równocześnie dwie piłki w dwie strony świata i każda biegła po swoją, tym sposobem uchroniłam im skórę ;);)
W podobny sposób warczała na mojego szczeniaczka i trochę się bałam, że Dosia nie żartuje, tylko naprawde nie życzy sobie kontaktów z malutką sunią i stanie się coś bardzo nieprzyjemnego.

Mam nadzieję, że niedługo zacznie jeść swoją karmę, upały i pierwszy stres po przeprowadzce juz minęły. Trzymam kciuki na hrabiankę, wyjątkową cudną i wrażliwą sunię :loveu:

Posted

Dosieńko, co u ciebie słychać kochaana :loveu:

... sprawuj się grzecznie i bardzo cię proszę, jedz swoją karmę, bo po innych będzie cię bolał brzuszek.

mamy weekend, jest więc nadzieja na nowe fotki :p

Posted

oj kochane moje, musze Was rozczarowac ale foteczek niet.. Mama miała urodziny, a zajadałam się ciastem i nie w głowie mi było focenie :D Z dobrych wieści tyle, że z brzuszkiem już jest ok :) No i Dosia to prawdziwy pies stróżujący, wow! :)