piechcia15 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 no właśnie rozmawiałam z mamą Ani. ANiu jak ma na imię mama?bo głupią ją tak nazywać "twoją mamą":) mówiła że miłość kwitnie, bawią się na całego:) ciesze sie ogromnie z tego:) tylko zastanawia mnie fakt, że Dosia nie chce jeść suchej karmy. Ewo czy ona u ciebie zawsze zjadała tyle ile jej nasypałaś?bo mama Ani mówi że wczoraj dołożyła jej kiełbasy dla zapachu, to wyjadła tylko kiełbasę a karma została, a dziś zjadła z ręki, bo też jeśc nie chciała:( zastanawiam sie czy to nie doprowadzi do tego co moja Ika, czyli odmówi totalnie jedzenia suchego:( ponoć Dosia uwielbia swój nowy fotel:) cwaniara w każdym domu wypatrzy fotel:) a na szczepienie pójdą niebawem Quote
_Goldenek2 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Zmiana domu może powodować, że psiak nie je przez parę dni.... Nic na siłę. Ważne by piła. Quote
Ewanka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Dosia w ostatnim czasie jadła swoją porcję suchego zawsze późnym wieczorem lub w nocy, dostawała michę tam, gdzie spała. Miała spokój, nikt jej nie przeszkadzał, a rano micha była pusta. W ciągu dnia miała różne ważne i pilne "zajęcia" ... od przyglądania się co ja robię ;) wylegiwania się na fotelu, zabawy piłką itp. itd ;) Jak bardzo grymasiła, to czasem dodawałam do suchego mikroskopijną ilość jakiejś rozdrobnionej wędzonki, ale dosłownie łącznie 2x3 cm, zawsze bałam się jakiejś reakcji ze strony układu pokarmowego, a poza tym sądziłam, że jak poczuje aromaty "ludzkiego "jedzenia to nie będzie chciała jesc suchego. Quote
piechcia15 Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 zapraszam wszystkich na mój kolejny bazarek, na którym jest ...wszystko:) http://www.dogomania.pl/threads/208382-WIELKI-BAZAR-taniocha!!-psie-akcesoria-ubrania-i-ksi%C4%85%C5%BCki-i-wiele-innych-gt-koniec-5.06?p=16948636#post16948636 Quote
Marycha35 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Hrrrrabianka znalazła partnera....Kajetana, no piękne:):):) Rodzina Połanieckich rorrmalnie.....;) Quote
Akrum Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 może zmiana miejsca wyjdzie Dosieńce jednak na dobre?? skoro tak buszuje z nowym kolegą? niech jeszcze tylko zacznie normalnie jeść i będzie super :) Quote
luka1 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 wydaje mi się,że w Nosku wszystkie psiaki jakoś odprężają się. Quote
anka_szklanka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 @Piechciu mama Ani=Małgosia ;) mówiłam, że Kajtun przyniósł szczęście już niejednemu psiakowi :) On sam też spokojniejszy kiedy ma psie towarzystwo. Prawdopodobnie wpadne w weekend z aparatem, moze niuńka będziesz chętniej pozowała ;) Quote
piechcia15 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 to może uda się zrobić jakąś fotke podczas zabawy,albo chociaż razem, bo sunia nie ma żadnego dobrego zdjęcia w towarzystwie:( Quote
piechcia15 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 nie wiem, pewnie dobrze. Nie chce codziennie do niech wydzwaniać, bo będą mieli nas dosyć i wyrzucą Dosię:) trzeba się teraz odzwyczaić od codziennych relacji Ewy:) zacznijmy szukać deklaracji:( :(:( bo lada chwila trzeba będzie kupic karme a to też kolejne 100zł:( Szukam kogoś z Sieradza lub okolic Jeziorska do przeprowadzenia wizyty p/a, znacie kogoś??? Quote
piechcia15 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 no jest Ania ale ona nie mieszka z mamą Quote
modliszka84 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='piechcia15'] Szukam kogoś z Sieradza lub okolic Jeziorska do przeprowadzenia wizyty p/a, znacie kogoś??? zamiast szukać <a i tak pewnie nikogo nie znajdziesz> zrobmy wycieczke w weekend nad jeziorsko :D Quote
piechcia15 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 też o tym myślałam ale chyba będę zajęta, zobaczymy Quote
Szarotka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 piechcia15 napisał(a):no jest Ania ale ona nie mieszka z mamą No tak, to jakas pociecha :):) Quote
Marycha35 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Hrrrabiankę w nosuś, jeśli pozwoli, delikatnie buziuję:) Quote
Akrum Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 witaj Dosieńko kochana :) piękna, spokojna, wierna, bezproblemowa - psiak idealny, a jednak nadal bez domku :( Quote
Ewanka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Co słychać u Dosieńki vel hrabianki Rity? Może w weekend będą zdjęcia i nowe wieści? ... Aniu prosimy :) Quote
anka_szklanka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 piechcia15 napisał(a):nie wiem, pewnie dobrze. Nie chce codziennie do niech wydzwaniać, bo będą mieli nas dosyć i wyrzucą Dosię:) trzeba się teraz odzwyczaić od codziennych relacji Ewy:) źli są i to bardzo to pewnie w końcu wyrzucą :cool3: :diabloti: Ja będę napewno , a jak chcecie zadzwonić, to dzwońcie bez stresu ;) Quote
Marycha35 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Czekamy:):):):) wierni poddani Naszej Hrrrabianki kochanej;) Quote
piechcia15 Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 sory że offam ale muszę:(:( szukamy ratunku dla porzuconego ślepego szczeniaka Puchatka :( wejdź, zobacz, może coś pomożesz? http://www.dogomania.pl/threads/208590-P-ce-Puchatek-niewidomy-szczeniak-wyrzucony-na-ulic%C4%99!Potrzebny-DT-i-kasa-na-diagnoz Quote
Recommended Posts