Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie rozmawiałam z mamą Ani. ANiu jak ma na imię mama?bo głupią ją tak nazywać "twoją mamą":)
mówiła że miłość kwitnie, bawią się na całego:) ciesze sie ogromnie z tego:)

tylko zastanawia mnie fakt, że Dosia nie chce jeść suchej karmy. Ewo czy ona u ciebie zawsze zjadała tyle ile jej nasypałaś?bo mama Ani mówi że wczoraj dołożyła jej kiełbasy dla zapachu, to wyjadła tylko kiełbasę a karma została, a dziś zjadła z ręki, bo też jeśc nie chciała:( zastanawiam sie czy to nie doprowadzi do tego co moja Ika, czyli odmówi totalnie jedzenia suchego:(

ponoć Dosia uwielbia swój nowy fotel:) cwaniara w każdym domu wypatrzy fotel:)
a na szczepienie pójdą niebawem

Posted

Dosia w ostatnim czasie jadła swoją porcję suchego zawsze późnym wieczorem lub w nocy, dostawała michę tam, gdzie spała. Miała spokój, nikt jej nie przeszkadzał, a rano micha była pusta. W ciągu dnia miała różne ważne i pilne "zajęcia" ... od przyglądania się co ja robię ;) wylegiwania się na fotelu, zabawy piłką itp. itd ;)

Jak bardzo grymasiła, to czasem dodawałam do suchego mikroskopijną ilość jakiejś rozdrobnionej wędzonki, ale dosłownie łącznie 2x3 cm, zawsze bałam się jakiejś reakcji ze strony układu pokarmowego, a poza tym sądziłam, że jak poczuje aromaty "ludzkiego "jedzenia to nie będzie chciała jesc suchego.

Posted

może zmiana miejsca wyjdzie Dosieńce jednak na dobre?? skoro tak buszuje z nowym kolegą?
niech jeszcze tylko zacznie normalnie jeść i będzie super :)

Posted

@Piechciu mama Ani=Małgosia ;)
mówiłam, że Kajtun przyniósł szczęście już niejednemu psiakowi :)
On sam też spokojniejszy kiedy ma psie towarzystwo.
Prawdopodobnie wpadne w weekend z aparatem, moze niuńka będziesz chętniej pozowała ;)

Posted

nie wiem, pewnie dobrze. Nie chce codziennie do niech wydzwaniać, bo będą mieli nas dosyć i wyrzucą Dosię:)
trzeba się teraz odzwyczaić od codziennych relacji Ewy:)

zacznijmy szukać deklaracji:( :(:( bo lada chwila trzeba będzie kupic karme a to też kolejne 100zł:(

Szukam kogoś z Sieradza lub okolic Jeziorska do przeprowadzenia wizyty p/a, znacie kogoś???

Posted

[quote name='piechcia15']

Szukam kogoś z Sieradza lub okolic Jeziorska do przeprowadzenia wizyty p/a, znacie kogoś???

zamiast szukać <a i tak pewnie nikogo nie znajdziesz> zrobmy wycieczke w weekend nad jeziorsko :D

Posted

piechcia15 napisał(a):
nie wiem, pewnie dobrze. Nie chce codziennie do niech wydzwaniać, bo będą mieli nas dosyć i wyrzucą Dosię:)
trzeba się teraz odzwyczaić od codziennych relacji Ewy:)

źli są i to bardzo to pewnie w końcu wyrzucą :cool3: :diabloti:
Ja będę napewno , a jak chcecie zadzwonić, to dzwońcie bez stresu ;)