Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś miałam telefon w sprawie Dosi:) ale byłam w takim szoku, że przez chwilę zastanawiałam się "jakiej Dosi?chyba Zosi?":) ale zadano mi tylko jedno pytanie..."czy Dosia jest w Gorzowie czy w innym mieście" :) nie wiem skąd pomysł Gorzowa, może ktoś zrobił ogłoszenia na Gorzów. Nawet nie umiem określić czy to była Pani czy pan, czy dziecko. Dziwny głos. Nie chciał nic wiedzieć więcej.Dziwak...nieważne:)

Dośka mnie załamuje tym swoim podejściem do szczyla:( kurcze noo:(:(

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Nie ma za co :). Przecież wiesz, że jestem na wątkach wszystkich Twoich psiaków i im mocno kibicuję :).

Dzięki :) , ostatnio niewiele osób tu zagląda, a Dosia potrzebuje swojego ludzia jak nigdy dotąd.

Posted

obraczus87 napisał(a):

Rzeczywiście piękne projekty, Obrączuś dzięki za wsparcie :) ... wydaje mi się, że warto kupić taki dla Dosieńki :)

Piechciu, już miałam nadzieję, ale jak doczytałam do końca to skrzydełka mi opadły :/

Posted

Dosia wita i pozdrawia ..... bardzo lubi słońce, a u nas lato w pełni :)

... ale jednak, jak typowa hrabianka, nie lubi się przemęczać, krótki spacerek i szuka drogi do domu, a co najśmieszniejsze to mała szczeniorka też tak ma ... mam dwie panny, z których starsza nie przepada za młodszą i obie domatorki, ja to mam farta :D

Posted

Teraz obie panny śpią po spacerkowaniu :)

.... a ja dumam jak nauczyć szczeniorka załatwiania się na dworze, gdy za drzwiami pokoju, w którym mieszka maluch jest Dosia i czeka go tam bura za niewinność :/

... przydałby się większy dom, który ma dwa korytarze i można tak zorganizować, by psiaki się nie spotykały, a ich tory się nie przecinały :roll::roll::roll:

Posted

Marycha35 napisał(a):
No tak, jest wiosna, słoneczko, hrabianka poszła na spacer i wąchała kwiaty, delektowała się przyrodą....Kocham tę sunię:) To jest cudna neurotyczka;)

hahaha , masz rację, nikt jej tak trafnie nie podsumował :evil_lol:

... wbrew pozorom to nie wada, ja uwielbiam neurotyków za bogate wnętrze :p:cool1::p

Posted

Bazarek z ogloszeniami - [URL="http://www.dogomania.pl/threads/206872-Pakiet-59-og%C5%82osze%C5%84-10z%C5%82!!Bannerek-3z%C5%82!!-Na-Fundacj%C4%99-S.O.Sdla-Zwierz%C4%85t.Do-06.05-g.20"]http://www.dogomania.pl/threads/206872-Pakiet-59-og%C5%82osze%C5%84-10z%C5%82!!Bannerek-3z%C5%82!!-Na-Fundacj%C4%99-S.O.Sdla-Zwierz%C4%85t.Do-06.05-g.20[/URL]

Posted

W końcu zrobiłam plakat dla Dosi, tylko nie za bardzo wiem jak go wstawić żeby każdy kto chce mógł sobie go pobrać i rozwiesić, dlatego wysłałam do modliszki i piechci, może będziecie dziewczyny wiedziały 'co z tym zrobić'. Wszelkie poprawki mile widziane. No i jest bez odrywanych numerów....

Posted

[quote name='kasia14']W końcu zrobiłam plakat dla Dosi, tylko nie za bardzo wiem jak go wstawić żeby każdy kto chce mógł sobie go pobrać i rozwiesić, dlatego wysłałam do modliszki i piechci, może będziecie dziewczyny wiedziały 'co z tym zrobić'. Wszelkie poprawki mile widziane. No i jest bez odrywanych numerów....[/QUOTE]

Kasiu, Dosia Ci bardzo dziękuje :)

... jednak sądzę, że na dole, czy z boku, odrywane karteczki z nr tel są konieczne, nikt w mieście nie bedzie notował kontaktu do Piechci - musi być na plakaciku, bardzo prosimy :)

Posted

Dobrze, to jutro wyślę drugą wersję bo dziś już nie zdążę ;) Zazwyczaj robilam z numerami tylko wtedy zdjęć jest mało, a Dosia taka cudna to chciałam ją pokazać ze wszystkich stron. Będą 2 wersje w takim razie. Numery faktycznie są bardzo pomocne i wygodne, chociaż wydaje mi się, że teraz większość przynajmniej młodszych osób i tak zapisuje kontakt w telefonie. Ale racja, dla Dosi szukamy kogoś trochę starszego, czyli karteczki moga się przydać ;)

Posted

kolejna bida w potrzebie:( proszę o pomoc w ogłoszeniach i roześlijcie dalej:(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/206944-*Pabianice-1-5-roczny-labrador-do-oddania-NA-CITO-%28?p=16789511#post16789511[/url]

ja niestety nie wiem jak sie takie pliki wstawia na dogo, chyba trzeba zamienić je na pdf a potem w obraz czy coś takiego. Pewnie mega mózg modliszka będzie umiała:)

Posted

[B]Dosia wita w południe :)[/B]

... juz po długim, jak na nią spacerku, słonko pięknie świeci i psiaki biegają wśród żółtych chwściorów ;) ... na zmianę, duże i szczeniorek, który coraz śmielej poznaje najbliższą okolicę.

Czekamy na plakaty, ogłoszenia i inne wyszukane formy reklamowania naszej pięknej i wrażliwej na piękno hrabianki :p

Posted

[quote name='Marycha35']hi, hi, taka właśnie to jest sunieczka:)[/QUOTE]

... tak, ona kocha piękno, ciszę, spokój oraz .... pięknych ludzi,, wewnętrznie ... :cool1:

pilnie podszukiwany ludź o w.wym cechach ... tylko czy taki istnieje ???? :roll::roll::roll: