Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewo a czy ty jesteś zalogowana w jakimś sklepie internetowym aby kupić Dosi tą karmę?bo może jak już Zorbie kupowałaś to wygodniej by było gdybyś to ty zamówiła?hmm a ja ci kasę przeleję?

proszę wejdźcie na wątek w moim podpisie :( szukam ratunku dla 15-letniego szkieleta

Posted

Dosia wita o poranku :)

... jest cudne słonko, myślę, że jak się troszkę ociepli to pobiegamy sobie z Dosinką :)

Piechciu, posłałam Ci na pw paragon (jestem tam zarejestrowana) kupiłam dwa wory tej karmy, jeśli chcesz, jeden może być dla Dosi, a drugi dla Zorby.

Posted

ok to fajnie, to przeleję ci pieniążki ale chyba ostatnio robiłam remanenty w poczcie i już skasowałam to pw:( napisz mi jeszcze raz kwotę:) pliss:)

a czy tam jest podział na wielkość rasy bo Dosia chyba powinna mieć dla ras małych?da radę pogryźć?

Posted

Dosieńka wita o poranku :loveu:

wczoraj hasała po lesie i razem z Zorbą straszyli bażanty :mad:, które mają tam swoje gniazda. Niestety nie mam fotek, a po powrocie relaksowała się w swoim ukochanym fotelu :)
Wiosna na szczęście idzie wielkimi krokami, mam nadzieję, że Dosia się rozbryka na całego, już zaczyna powoli pokazywać swoją drugą, radosną naturę :lol:

.... a tu zrelaksowana w swoim solarium :cool1:

nowa karma dla Dosi ... kupiłam15 kg za 99 zł

http://www.krakvet.pl/bosch-adult-lamb-rice-15kg-p-7264.html

Posted

super to jak nie zapomnę to ci przeleję jutro, a jak zapomnę to mi się przypomnij Ewo, bo mam dużo przelewów do zrobienia jutro więc mogę zapomnieć;)
a ostatnio odkryłam, że moja Ika też lubi wygrzewać się w każdym promyczku który znajdzie na dywanie:) przyłapałam ją ostatnio:)

Posted

Dosieńka wita w niedzielę :):):)

... wczoraj miała spięcie z Zorbą, zawalczyła o swoją michę z wodą, aż mi serce stanęło, ale na szczęscie trwało to tylko kilka sekund i Zorba sobie poszedł.

Dziewczynka się nam budzi z zimowego snu ;)