Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to wykreśić z ogłoszenia, nutra to nie jest jakaś karma z górnej półki, cena też umiarkowana. Podreślić, że jest żywiona suchą karmą, bo to dla wielu atut, a tłumczyć już na żywo o co biega.

Posted

piechcia15 napisał(a):
co racja to racja:) Kasiu jesteś proszona w wniesienie zmian w allegro Dosi:):D

Się robi. Za dwa dni bodajże wygaśnie allegro to zrobię Dosi wyróżnienie, niech ma śliczna panienka.

Posted

już nadrabiam zaległości w imieniu Dosieńki :)

Witamy cioteczki o poranku, wczoraj Dosia dosłownie szalała w ogrodzie, dawno nie widziałam jej takiej radosnej, było cudowne słońce i wspaniały dzień. Moja komóra niestety nie robi fotek w ruchu :/

Dzisiaj huragan i Dosia pobiegła tylko na sekundkę na siu i galopem do domu.

Kilka fotek z wczoraj, przyznajcie same, że żeberka i zapadnięte boczki, to juz zamierzchła przeszłość.

Dosia ma piękną lśniącą sierść i leciutko zaokrągone kobiece kształty, o ile to możliwe u delikatnego charcika ;)

Posted

Dosieńka wita o poranku :) ... poczekamy aż poranny huragan trochę ucichnie i idziemy na spacerek.

Piechciu, jesteś niesprawiedliwa ..... są 2g tłuszczyku :D

... jakiś koszmar z tą Arktyką, przeczytałam ten wątek od dechy do dechy i naprawdę nie mogę się nadziwic, skąd się biorą tacy ludzie :(

Posted

Dosia wita o poranku :)
... u nas niestety śnieg i hrabianka odmówiła rano wyjścia na siku.

Muszę na Dosię naskarżyć , ukradkiem podjadała z miski Zorby :evil_lol: .... zawsze dostają w osobnych pokojach, ale zdarzyło się, że drzwi były otwarte i dziewczyna wypuściła się na łowy :p

Na wszelki wypadek kupuję Zorbie też jagnięcinę z ryżem, tylko innej firmy (Bosch) i Dosi nie zaszkodziło (!!!), więc jest ok, dla przyszłego włściciela jest informacja, że jak nie będzie Nutry, to można śmiało Bosch.

Posted

ciotki co wy na to aby przestawić Dosię na Bosha skoro jest tańszy a Dosia dobrze na niego reaguje?? Nutry jest jeszcze tylko na kilka dni czyli trzeba już coś zamówić a tak to Ewa mogłaby teraz przez kilka dni mieszać jej obie karmy i przeszłaby stopniowo na Bosha??

Posted

witaj Dosieńko :)
u mnie też dziś przymroziło, ale słoneczko już wychodzi, więc ładny dzień się zapowiada :)
przesyłam więc i tobie ślicznego słoneczka trochę, niech ci dzień umili i rozświetli :)