Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marycha35']hi, dziękujemy :) a Pani co nie dzwoni, oj traci traci, to jakby nie zrealizować kuponu z trafioną 6-tką!!!! albo duuuużo gorzej!!!

To prawda, ale biedna Pani tego nie wie :/

[FONT=Comic Sans MS]Dosieńka wita kochane cioteczki na setnej stronie ... :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT]

.......... długą ma historię nasza dziewczynka i rzeczywiście przydałby się cudowny, kochający, kulturalny i wrażliwy, jak ona sama, domek ... a tu ciiiiiiiiiiiiisza :shake:

Posted

No właśnie, Dosieńka zerka na mnie z lekkim wyrzutem ... ona chce mieć swojego ludzia na wyłączność i cudowny kochający domek!!!

A może tak jak z Lenką, trzeba ją przenieść gdzieś do DT miejskiego, łatwiej dostępnego dla potencjalnych chętnych domków ?
U mnie może oczywiście mieszkać dokąd zechce, jest psem idealnym!!!

Martwi mnie tylko to, że bardzo się do mnie przywiązuje, im dłużej to trwa, tym dla hrabianki niestety gorzej.

Domku idealny dla ideanego psa ... gdzie jesteś ????????????

Posted

Wyróżnię Dosi jeszcze raz allegro. Trzeba jej poodnawiać ogłoszenia albo wykupić nowe na bazarku.

Ewanko w jakiej okolicy mieszkasz? Chodzi mi o najbliższe duże miasto. Czy mogłabyś zaproponować jakąś miejscową gazetę? Przydałoby się ją poogłaszać w prasie. W psich gazetach ogłoszenia są drogie i mam wrażenie, że malo skuteczne.... dlatego proponowałabym uderzyć do normalnych gazet....

Ma ktoś jakieś znajomości....?

Dosia, czas do domu....

Posted

IVV to nie jest tak że jest jeden stróż Dosinej adopcji. Wszyscy się nią zajmujemy. Mamy tyle psich spraw, ze nie pamiętam już kto ma FB a kto nie, ale z tego co pamiętam to Dosia miała od Anity jako pierwsza.

Posted

[quote name='piechcia15']szukam osoby z warszawy (Bemowo) do wizyty przed adopcyjnej, znacie kogoś?

dla Dosi???? oby!!! a jak nie to daj znać dla jakiego psa i jaka ulica, popytam, mamy psa na dt na Bemowie.

Posted

[quote name='piechcia15']IVV to nie jest tak że jest jeden stróż Dosinej adopcji. Wszyscy się nią zajmujemy. Mamy tyle psich spraw, ze nie pamiętam już kto ma FB a kto nie, ale z tego co pamiętam to Dosia miała od Anity jako pierwsza.[/QUOTE]
jesli bylo wydarzenie to link powinien byc umieszczony na pierwszej stronie by kazdy mogl do niej na FB zagladac...ten pies nie ma zadnego odzewu :(
a moze zbyt wielu tych strozy i dlatego nikt konkretnie nie zajmuje sie adopcja DOsi ... moze wystarczyloby kilka wyznaczonych osob ,ktore skoncentrowalyby sie tylko na niej i jej przyszlosci ?

Posted

przelałam dzisiaj deklarację dla naszej księżniczki za marzec i kwiecień :)

Dosieńko, kochana, czy my znajdziemy dla ciebie tak idealny domek jaki masz u Ewanki??

Posted

[quote name='kasia14'](...)Ewanko w jakiej okolicy mieszkasz? Chodzi mi o najbliższe duże miasto. Czy mogłabyś zaproponować jakąś miejscową gazetę? Przydałoby się ją poogłaszać w prasie.(...)[/QUOTE]

Najbliższe miasta to Sochaczew, Płock, nie tak daleko Łowicz, trochę dalej Łódź ... przyznam się , że prasy miejscowej nie znam, internet zaspokaja mój głód wiedzy ;)
Zorientuję się jaka tu jest lokalna prasa papierowa.

Dosieńka pozdrawia z ulubionego fotela, dzisiajszy niżyk usypia wszystkich ;)

Posted

jak narazie to nie ma chętnych na indywidualnego stróża, a moim zdaniem chętnych na adopcje Dosi nie ma nie dlatego bo nie ma osoby pilnującej tego, tylko dlatego, że po 1. Dosia to pies zwyczajny dla wielu ludzi, po 2. potrzebuje specjalnej karmy. a po 3. napewno się znajdzie po 3.:)
Dosia ma ogłoszenia, ma allegro,ma FB i jest na NK u wielu osób, to chyba dużo??co jeszcze?czy coś jest nie dopilnowane?

Posted

Dosia wita o poranku :)

Piechciu, specjalna karma chyba nie jest aż takim problemem , bo jest w umiarkowanej cenie, natomiast to, że to jest "zwykły" pies, hmmm, Dosia jest niezwykła, jest idealna !!!!!! ... kłopot w tym, że chyba ludzie w to nie wierzą i traktują jako często stosowany chwyt reklamowy :/