MyrkurDagur Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Przed momentem wpłaciłam miesięczną deklarację dla Dosieńki :) Quote
Ewanka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='IVV']oj oby to nie bylo jakies przeziebienie .... Dosieńka w świetnej formie, to musiało być jakieś podrażnienie gardła, może wylizywaną sierścią, bo kaszlała prawie cały dzień ... ale teraz już jest ok, na szczęscie samo przeszło :) Miłego weekendu życzymy kochanym cioteczkom :loveu: Quote
Ewanka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 MyrkurDagur napisał(a):Przed momentem wpłaciłam miesięczną deklarację dla Dosieńki :) Dosieńka bardzo pięknie dziękuje :loveu: Quote
IVV Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Dosienka na pierwsza....czy ona ma wydarzenie na FB? bo juz nie pamietam .... Quote
modliszka84 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 koresponduje mailowo z pewną panią na temat Dosi...trzymajcie kciuki! Dom byłby idealny - dom pod miastem, blisko lasu, w domu 3 koty, brak innych psów, a pani szuka psa spokojnego, wiernego pieszczocha... Quote
Ewanka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Modliszko, wydaje się, że to idealny domek dla Dosi , a ona jest idealnym psem do tego domu :) Jest to najukochańszy i najbardziej bezproblemowy pies jakiego znam !!!!! Jest słodka, delikatna, kulturalna, zawsze wie, jak się zachować :) ... wczoraj mieliśmy dużo gości , weszła do pokoju, ładnie ze wszystkimi się przywitała, a że jeden z gości trochę się boi psów, poprosiłam cichutko Dosię, że idziemy na miejsce i bez słowa sprzeciwu poszła ze mną do drugiego pokoju, położyła się na swoim fotelu i grzecznie czekała, aż ją zawołałam, gdy ten pan już wyszedł. Pies - anioł !!! serio !!! Oby tylko to co Pani pisze, okazało się prawdą ... dla Dosieńki vel Ritki musi być wyjątkowo szczegółowa wizyta P/A !!!! Quote
modliszka84 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Ewanko czy ja mogę podać Twój numer tel. tej pani? Quote
Ewanka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 modliszka84 napisał(a):Ewanko czy ja mogę podać Twój numer tel. tej pani? tak, oczywiście ... tylko uprzedzam, że ja nie umiem "prześwietlać" , mogę jedynie informować ;) Quote
modliszka84 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 tak tak, ta pani tylko chciałaby ewentulanie dopytać o więcej info "u źródła" :) napisała mi że narazie musi spokojnie przemyśleć sprawę, ale wszystko jest na dobrej drodze. Trzymać kciuki! Quote
Ewanka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 kciuki zaciśnięte .......................... buuuuuuuuuuuuuuuu :/ oj, trudno mi będzie rozstać się z Ritką (Dosią) cały czas jest przy mnie, teraz też patrzy tymi wielkimi sarnimi oczami, pełnymi miłości i zaufania .......... żeby tak chociaż coś napsociła, to łatwiej by się było rozstać :/ to jest pies , który wyczuwa nastrój czlowieka, jak ten jest zmęczony, czy chory, ona staje się zupełnie przezroczysta, a gdy chce się bawić, jest samą radością :) Dosia vel Rita - pies idealny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Marycha35 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 trzymam kciuki, ale głównie za Panią, oby okazała się godna tej cudownej suni:) Quote
modliszka84 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ja narazie podchodzę sceptycznie i bez euforii, bo wiecie taki kontakt mailowy nie zawsze coś znaczy.... Póki co po tych kilku mailach pani mi się podoba :) ale czy się zdecyduje na Dosię to jeszcze zobaczymy. Quote
Ewanka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Miejmy nadzieję, że Dosia trafi do domku idealnego (!!!!!) , a czy to będzie ta Pani czy inna .... czas pokaże. Dosieńka przesyła niedzielne buziaki :loveu: Quote
obraczus87 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 modliszka84 napisał(a):Ja narazie podchodzę sceptycznie i bez euforii, bo wiecie taki kontakt mailowy nie zawsze coś znaczy.... Póki co po tych kilku mailach pani mi się podoba :) ale czy się zdecyduje na Dosię to jeszcze zobaczymy. Oj tam, czasami wiecej znaczy kontakt mailowy niz telefoniczny. :) Quote
Ewanka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dosia zerka z nadzieją , ale ... Pani nie dzwoniła :/ Quote
Ewa Gałązka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Przelałam juz swoją stałą deklarację za marzec na DOSIĘ- 40 zł. Quote
Akrum Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dosieńko przychodzę popatrzeć jak się sprawy mają. ale widzę, że Pani już się nie odezwała po raz kolejny?? Quote
Ewanka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dostałam dzisiaj rano od Dosieńki taki wierszyk ... :eviltong: ... wszystkim Cioteczkom, go przekazuję z najlepszymi życzeniami Przyjmij życzenia Babo kochana od drugiej baby z samego rana! Niech dzień ten będzie dla Cię radosny, trzymaj się Babo, byle do wiosny !!! :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Marycha35 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 hi, dziękujemy:) a Pani co nie dzwoni, oj traci traci, to jakby nie zrealizować kuponu z trafioną 6-tką!!!! albo duuuużo gorzej!!! Quote
Recommended Posts