Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='IVV']oj oby to nie bylo jakies przeziebienie ....

Dosieńka w świetnej formie, to musiało być jakieś podrażnienie gardła, może wylizywaną sierścią, bo kaszlała prawie cały dzień ... ale teraz już jest ok, na szczęscie samo przeszło :)

Miłego weekendu życzymy kochanym cioteczkom :loveu:

Posted

koresponduje mailowo z pewną panią na temat Dosi...trzymajcie kciuki!
Dom byłby idealny - dom pod miastem, blisko lasu, w domu 3 koty, brak innych psów, a pani szuka psa spokojnego, wiernego pieszczocha...

Posted

Modliszko, wydaje się, że to idealny domek dla Dosi , a ona jest idealnym psem do tego domu :)

Jest to najukochańszy i najbardziej bezproblemowy pies jakiego znam !!!!!

Jest słodka, delikatna, kulturalna, zawsze wie, jak się zachować :) ... wczoraj mieliśmy dużo gości , weszła do pokoju, ładnie ze wszystkimi się przywitała, a że jeden z gości trochę się boi psów, poprosiłam cichutko Dosię, że idziemy na miejsce i bez słowa sprzeciwu poszła ze mną do drugiego pokoju, położyła się na swoim fotelu i grzecznie czekała, aż ją zawołałam, gdy ten pan już wyszedł.

Pies - anioł !!! serio !!!

Oby tylko to co Pani pisze, okazało się prawdą ... dla Dosieńki vel Ritki musi być wyjątkowo szczegółowa wizyta P/A !!!!

Posted

modliszka84 napisał(a):
Ewanko czy ja mogę podać Twój numer tel. tej pani?

tak, oczywiście ... tylko uprzedzam, że ja nie umiem "prześwietlać" , mogę jedynie informować ;)

Posted

tak tak, ta pani tylko chciałaby ewentulanie dopytać o więcej info "u źródła" :)

napisała mi że narazie musi spokojnie przemyśleć sprawę, ale wszystko jest na dobrej drodze.

Trzymać kciuki!

Posted

kciuki zaciśnięte .......................... buuuuuuuuuuuuuuuu :/

oj, trudno mi będzie rozstać się z Ritką (Dosią) cały czas jest przy mnie, teraz też patrzy tymi wielkimi sarnimi oczami, pełnymi miłości i zaufania .......... żeby tak chociaż coś napsociła, to łatwiej by się było rozstać :/

to jest pies , który wyczuwa nastrój czlowieka, jak ten jest zmęczony, czy chory, ona staje się zupełnie przezroczysta, a gdy chce się bawić, jest samą radością :)

Dosia vel Rita - pies idealny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ja narazie podchodzę sceptycznie i bez euforii, bo wiecie taki kontakt mailowy nie zawsze coś znaczy....
Póki co po tych kilku mailach pani mi się podoba :) ale czy się zdecyduje na Dosię to jeszcze zobaczymy.

Posted

Miejmy nadzieję, że Dosia trafi do domku idealnego (!!!!!) , a czy to będzie ta Pani czy inna .... czas pokaże.

Dosieńka przesyła niedzielne buziaki :loveu:

Posted

modliszka84 napisał(a):
Ja narazie podchodzę sceptycznie i bez euforii, bo wiecie taki kontakt mailowy nie zawsze coś znaczy....
Póki co po tych kilku mailach pani mi się podoba :) ale czy się zdecyduje na Dosię to jeszcze zobaczymy.

Oj tam, czasami wiecej znaczy kontakt mailowy niz telefoniczny. :)

Posted

Dostałam dzisiaj rano od Dosieńki taki wierszyk ... :eviltong:

... wszystkim Cioteczkom, go przekazuję z najlepszymi życzeniami

Przyjmij życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana!
Niech dzień ten będzie dla Cię radosny,
trzymaj się Babo, byle do wiosny !!!

:bigcool::bigcool::bigcool: