Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

skróciłam tekst do ogłoszen, aby Anitka mogła wstawić na FB:)

Przez całą jej 5 letnią egzystencję tylko raz miała szczęście. Bo chociaż zabrzmi to dziwnie, w tym konkretnym przypadku schronisko do którego trafiła jest jedyną pozytywną rzeczą, jaka ją do tej pory spotkała. Rita dostała szansę od losu. Na początek nowej drogi dostała także nowe imię – Dosia, aby mogła zapomnieć o smutkach i krzywdzie, jakiej doznała.
Szczęście uśmiechnęło się do Dosi po raz drugi.

Dosia pojechała do domu tymczasowego. Poznała tam co to miłość, spokój, dobro. Sunia śpi na kanapie, biega po ogrodzie, cieszy się wolnością i bliskością ludzi. Dosia jest zgodna z innymi psami, zachowuje czystość w domu, dobrze radzi sobie na smyczy. Potrafi jeździć samochodem, nie sprawia problemów. Jest inteligentna, szybko się uczy. Będzie idealnym przyjacielem samotnej osoby, ponieważ mocno przywiązuje się do jednego opiekuna i pozostaje mu wierna. Łagodna i przyjaźnie nastawiona do wszystkich ludzi. Zaszczepiona, wysterylizowana, zaczipowana.

Delikatna, subtelna, spokojna. Taka właśnie jest Dosia.

Teraz Dosia wedle przysłowia do trzech razy sztuka, wypatruje dla siebie domu najlepszego z najlepszych, tego jedynego i ostatniego na drodze jej życia. Jeżeli chcesz zyskać wspaniałego przyjaciela, nie każ jej dłużej czekać, zadzwoń.

Kontakt w sprawie adopcji: 692486565, piechcia15@poczta.onet.pl

Posted

Dzisiaj dostałam trochę karmy Hills, ale id tam nie było. Koleżanka ma do odsprzedania worek id, taniej niż w sklepie. Może ktoś potrzebuje?
A Nutra Nagets, ile kosztuje?

Posted

piechcia15 napisał(a):
niestety nie wiemy czy Dosia by tolerowała Hillsa, a szkoda ryzykować jak już w miarę jej się unormowało.
Nutra kosztuje 145zł za 15kg

To taniej niż Hills

Posted

Moze zrobicie jakies allegro cegielkowe? Moze w ten sposob wpadnie kasa. Pomysl z FB i NK tez jest dobry.
Poprosze o nr konta, wplace jednorazowo 20 zl. Wiecej nie moge. Wszedzie kaplica z domami, deklaracje sie wykruszaja.

Posted

Witam u Dosi. sorry, ale finansowo nie dam już rady. Czasem pomagam bazarkami, ale w tej chwili nie mam już co wystawić. Może bazarek serduszkowy? Takich jeszcze nie robiłam. Może spróbuje wystawić wirtualne serduszka np. po 5 zł?

Posted

EVA2406 napisał(a):
Dzisiaj dostałam trochę karmy Hills, ale id tam nie było. Koleżanka ma do odsprzedania worek id, taniej niż w sklepie. Może ktoś potrzebuje?
A Nutra Nagets, ile kosztuje?

My kupujemy dla naszego Ramzesa Hills ID na allegro po 209 zl za worek 14kg.....

Posted

[quote name='Ewanka']Teraz jest promocja w Krakvet ....

karma dla Dosi NUTRA NUGGETS Lamb Meal & Rice Dog : 18 kg za 145 zł

http://www.krakvet.pl/nutra-nuggets-lamb-meal-rice-15kg-gratis-p-385.html

no to rzeczywiście dobra cena. Ewanko a mogłabyś dla mnie sprawdzić na opakowaniu ile to ma procent tej baraniny i w jakiej formie? tzn czy mięsa czy mączki, bo prawdę to tylko na opakowaniu podają :) dziękuje.

Posted

[quote name='tripti']no to rzeczywiście dobra cena. Ewanko a mogłabyś dla mnie sprawdzić na opakowaniu ile to ma procent tej baraniny i w jakiej formie? tzn czy mięsa czy mączki, bo prawdę to tylko na opakowaniu podają :) dziękuje.

niestety nie da się tego sprawdzić, worek oklejony szczelnie folią i słabo cokowiek widać.
w necie powinny być szczegółowe dane ... może na innej stronie.

Dosia bardzo ładnie zjada tę jagnięcinę, mojemu psu też kupiłam tę samą karmę i jestem zadowoona.

tu jest trochę info ...

http://www.bayzone.pl/karma-nutra-nuggets-lamb-meal-rice-dog-15kg-p-19920.html

Posted

fajniutki bazarek :)))

Ewanka, dzięki, właśnie przybieram się do przestawienia na karmienie suchą karmą, nutra na pewno najkorzystniej wypada cenowo, tylko właśnie nigdzie nie piszą w jakiej formie jest ten procent mięsa i ile go jest :)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
My kupujemy dla naszego Ramzesa Hills ID na allegro po 209 zl za worek 14kg.....

Ona chce oddać taniej, bo już nie potrzebuje, ale z Warszawy do Szydłowca.................trochę daleko.............

Posted

starałam sie wszystkim odpisać, jesli kogoś pominęłam to przepraszam

DANE DO PRZELEWU SĄ W 1 POŚCIE

bardzo dziękuje tym co przybyli i tym co wpłacili i tym co chociaż podrzucają. Havanko bardzo dziękuję za bazarek, fajny pomysł i już widać efekt!! po raz kolejny mam dowód że nie na marne siedzę kilka godzin i wysyłam PW

jak widać można....

ale chyba tylko mi zależy:(

Ewo chciałam zapytać czy trzymasz się tych dawek dziennych które ma jeść Dosia, czy dajesz na oko?bo powinno sie przestrzegać tych porcji

Posted

EVA2406 napisał(a):
Ona chce oddać taniej, bo już nie potrzebuje, ale z Warszawy do Szydłowca.................trochę daleko.............

a co trzeba z Wawy do Szydłowca? jeżdżą ludzie na tej trasie :)