obraczus87 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Czesc Dosiu :) EWANKO pozdrowienia dla Ciebie, TZ :) mizianko dla Dosi, Lenki i Zorby ;) Quote
Akrum Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 przelew 110 zł na Dosieńkowe potrzeby z mojego bazarku poleeeeciał na wasze konto :) po wpłynięciu pieniążków proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym - o tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/191001-ROZLICZAM!Hantle-pas-wyszczuplaj%C4%85cy-nowe-ciuszki-w-rozmiarach-42-46!?p=15305596#post15305596[/url], ok? Ewanko, jak się miewa Dosieńka? jak jej kupajdka?? Quote
oska1983 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Przytyła trochę nasza Dosia? Swoją drogą czemu wszyscy pytają się w kółko o jej koopę, a może by tak o samopoczucie spytać:D Quote
Akrum Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 hehe też ja napisałam, jak się miewa Dosieńka :) (a i o kupę pytam, bo to rzecz ważna w przypadku DOsieńki :)) Quote
Ewanka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [B]Dosia wita kochane Cioteczki :loveu:[/B] Żałujcie, że tego nie widzicie, gdy niosę michę z jedzonkiem, Dosia skacze tak, jakby chciała mnie przeskoczyć, wywołuje tym salwy śmiechu domowników :eviltong: Nasza kochana sunia czuje się już coraz lpiej :) ... wydaje mi się, że ta karma dobrze jej służy i chyba będzie można zamówić większy worek. Qpajda zaczyna już mieć jakiś kształt, choć na razie w niewielkiej części ... to już sukces, bo przedtam to była po prostu ... kałuża. Wg Dosi można regulować zegarek, jak o 18-tej nie dostaje kolacji, krąży popiskuje i daje znać, że 18-ta minęła ... ok. 21-szej ostatni spacerek i potem pięknie, bez grymaszenia zasypiają, razem z Leną, jak aniołeczki :multi: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/336/2482667a0290da4dmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
piechcia15 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Ewa widzę żyje według regulaminu:) tak jak zawsze nakazywała Super Niania:)fajowo.No to może zakupy tą karmę? czy będziemy inną jeszcze wypróbowywać? Quote
Ewanka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='piechcia15']Ewa widzę żyje według regulaminu:) tak jak zawsze nakazywała Super Niania:)fajowo.No to może zakupy tą karmę? czy będziemy inną jeszcze wypróbowywać?[/QUOTE] Powiedziałabym , że to [B]sztywny[/B] regulamin :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... punkt 7.00 pobudka (Dosia szczeka wysokim tonem) i dziewczynki idą na siku, a ja w koszuli muszę wyjść na zewnątrz, bo księżniczka Dosia sama nie wychodzi :mad: ... Lena idzie jak burza, a Dosia, gdy tylko zobaczy, że cofam się zmarznięta do domu, zaraz biegnie z powrotem za mną zanim zrobi cokolwiek :cool3: Karma chyba jest dobra, może jeszcze zaczekajmy z zamawianiem do poniedziałku, będę obserwować nieprzyjaciela z ukrycia ... to rzadki wróg ... Mr Qpal :diabloti: Quote
obraczus87 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Ewanka'] Karma chyba jest dobra, może jeszcze zaczekajmy z zamawianiem do poniedziałku, będę obserwować nieprzyjaciela z ukrycia ... to rzadki wróg ... Mr Qpal :diabloti:[/QUOTE] Ewa, przepraszam, ale oplułam monitor ze smiechu :megagrin: Quote
Ewanka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='obraczus87']Ewa, przepraszam, ale oplułam monitor ze smiechu :megagrin:[/QUOTE] Tyle naszego, co się pośmiejemy ... też mnie ten facet rozśmieszył :D Quote
piechcia15 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 no ja tez parsknęłam ze śmiechu co mi się nie zdarza w samotności:) Quote
Ewanka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='piechcia15']no ja tez parsknęłam ze śmiechu co mi się nie zdarza w samotności:)[/QUOTE] To zasługa Dosi i jej tajnego współpracownika Mr. Qpal`a ... oni tworzą zgrany tandem, a ja muszę ich ... rozpracować, taka misja :p Quote
IVV Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 wesolo u Ciebie Ewanko ,az milo poczytac :) Quote
Ewanka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='IVV']wesolo u Ciebie Ewanko ,az milo poczytac :)[/QUOTE] Zapraszamy częściej :) ... staramy się tworzyć wyspę szczęśliwości dla psiaków ... bo jak wiadomo, ich życie łatwe nie jest. Quote
Ewanka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Piechciu, masz chyba pełną skrzynkę ... nie mogę wysłać PW z info, o które prosiłaś. Quote
piechcia15 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 już zrobiłam selekcję ale nie miała chyba dużo, 46 to dużo?:) patrzyłam dziś w schronie na karmę i ta Eukanuba to jest Intestinal, ale skoro psy na nia różnie reagują to nie będziemy eksperymentować. Ewo kasiurka powędrowała właśnie na twoje konto:) całe 415zł:) matko uzbierać parę groszy to tyle trudu, a wydać...jedno kliknięcie:( Quote
obraczus87 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Czesc Dosienko :) Ewciu, jak tam Mr Qupal?? :D Quote
Ewanka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='obraczus87']Czesc Dosienko :) Ewciu, jak tam Mr Qupal?? :D[/QUOTE] Najnowsze wiesci z siedziby Mr Qpala ... nareszcie wytropilam jego kryjowkę, musze przyznać, że nabiera facet ksztaltów, już nie jest takim rozlazlym niedołęgą :D Quote
IVV Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 dziewczyny nie wprowadzajcie zainteresowanych w blad ,trzeba uwazac poniewaz Mr Qupal sie wyadoptuje a nie sliczna Dosia:evil_lol: tylko patrzec jak pojawia sie telefony z pytaniami o niego;) Quote
Ewanka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='IVV']dziewczyny nie wprowadzajcie zainteresowanych w blad ,trzeba uwazac poniewaz Mr Qupal sie wyadoptuje a nie sliczna Dosia:evil_lol: tylko patrzec jak pojawia sie telefony z pytaniami o niego;)[/QUOTE] IVV, w czym problem ... wyadoptujemy Mr Qpala, a Dosia jest taka fajna, niech jeszcze troszkę z nami pomieszka :evil_lol: ... a tak serio, wczoraj Dosia zjadła odrobinę karmy Zorby, weszła przez uchylone drzwi do dużego pokoju i ... stało się ... to było może kilkanaście sekund, bo stałam w przedpokoju i usłyszałam chrupanie i natychmiast zareagowałam i ją stamtąd zabrałam. Niestety, Mr Qpal niecnota, nawiedził Dosię bladym świtem w panieńskim pokoiku :crazyeye: i uroczy aromat rozszedł się po całym parterze :angryy: Coraz bardziej mnie to uwtwierdza w przekonaniu, że chodzi o karmę ... ta obecna jest dobra, wszystko powoli wraca do normy, rozpoczęta jest ostatnia kilogramowa paczka. Quote
Akrum Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 hahaha ale się uśmiałam, dopiero teraz przeczytałam o MR Qpal'u :) muszę przyznać Ewanko, że masz mega tajną misję i silnego przeciwnika z tego Mr Qpal'a :) Quote
Ewanka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Staram się jak mogę rozpracować przeciwnika :D ... Dosia jest słodka i mam nadzieję , że szybko znajdzie kochający domek, a Mr Qpal niech już zostanie u nas, jakoś się poświęcę ;) Czy Dosia ma jakies aktualne ogłoszenia? Quote
MyrkurDagur Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Melduję, że właśnie wpłaciłam miesięczną deklarację dla Dosieńki. Quote
Recommended Posts