Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Awit']Ostatnio radziej jestem na dogo, zobaczyłam, że coś dzieje się z Dosią?
Co jej zdiagnozowano?
Poznałam Dosię jak bywałam w Nosku, gdy był tam mój Szarik.
Dosia jest wspaniałą suczką i od początku wyglądała na psa, który szybko powinien znaleźć dom.
Nie mam pojęcia dlaczego nie znalazła.
Jest nieduża, delikatna, grzeczna.
Czas nie działa na korzyść psa, kurcze, Szarik już rok w ds a Dosieńka nadal bez domu i do tego się rozchorowała.
Rozumiem, że schudła, a oprócz tego co się dzieje?[/QUOTE]

u dosi stwierdzono chore serduszko, nazwy ci nie powiem bo jest dla mnie kosmiczna i niewymawialna :) Reszta badań nic a nic nie wykazała ani nie odpowiedziała na nasze pytanie czemu jest taka chuda. Mój wet twierdzi, że zawsze co by się nie działo z sercem ma wpływ na apetyt psa i to potwierdziło sie u moich 2 psów.A wybredny charakter DOsi swoją drogą...

[U][B]Poker[/B][/U] dane do przelewu są na 1 stronie

Posted

[quote name='Kamila Proc']szkoda ze ja niepismienna i niejezyczka i nie rozumie[/QUOTE]
... cieszę się, że masz poczucie humoru :lol: ... a o słówka możesz zawsze zapytać wujka googla :p

Dosieńko, co słychać? jak zdrówko? trzymaj się kochana!

Posted

inka33 napisał(a):
Zostaja jeszcze tylne i... ogonek. :D

Może nie brnijmy za daleko :diabloti:

... słowem calutka hrabianka wycałowana, żeby tylko to chciało się przełożyć na nowy wspaniały domek i zdrowie :roll: to cały kręgosłup bym jej wycałowała, choć zwykle tak bardzo całuśna to ja nie jestem :p