Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zamówiłam jej ta Purine z łososiem i 24 puszki z jagnięciną. Puszki tolreuje bo już wcześniej jadła a z karmą zobaczymy. mam nadzieję że będzie ok. Oby tylko nie wybierała granulek cwaniara. Jak ona wchodzi nam na głowę. Wcześniej jadła wszystko bez wysmradzania, potem trzeba było jej mieszać z puszkami a teraz już wybiera i sama puszkę zjada, cwaniara!!

łącznie zakupy kosztowały 185,21zł

Posted

dziś dzwoniła pani ze Świata karm że pracownik, źle złapał worek i trochę rozerwał ale nic sie nie wysypało i czy może być taki worek dobrze zabezpieczony:) powiedziałam że może jeśli karma sie nie wysypała:) i w formie wynagrodzenia Dosia ma dostać jakąś zabawkę:) czyli w sumie dwie bo jedna i tak w gratisie za zamówienie

Posted

piechcia15 napisał(a):
ale niestety każda karmę wcześniej czy później przestaje jeść:( Bosh ponoć ma za duże kawałki i Dosia je wybiera po zmieszaniu z puszką. Arion dla małych psów ma drobne kawałki ale to kurczak i nie wiem czy go strawi, a ponoć z ryba jest znacznie lepszy na takie przypadłości ale ma większe granulki. Nie wiem jaki jest Bosh bo może Arion ma mniejsze. Ciężko mi cos wybrać:( doradźcie coś;(

Dobra karmaw dobrej cenie http://www.karmyprzez.net/
Jest to włoska karma, kuleczki ryżowe oblepione mięskiem. Karma nie jest twarda i przynajmniej mój wybredny psiak ją uwielbia. Dosi można by kupić ta wysoko energetyczną.

Myślę ze sprzedadzą mi taniej niż na stronie.
Moja karma (5kg) na stronie jest w cenie 56,15 a kupuję ją za 42 zł!

Posted

dzwoniłam do Dosieńki. Karma doszła i póki co zajada ją i nie wybiera bo granulki są mniejsze niż Boshowe:) zobaczymy jak długo ją poje:) brzuszek toleruje obecny pokarm więc jest super:) a Dosi bardzo spodobały się gratisowe zabawki więc jest zadowolona:)

pieniążki doszły

Posted

a dla mnie ta karma włoska jest jakoś mocno podejrzana. Raz dostałam w gratisie małą paczkę na próbę i pies nawet powąchać nie chciał. Poza tym ta karma pachnie czekoladą...jakoś tak dziwnie dla mnie, no i nigdzie nie ma podanego składu.

Posted

Akrum napisał(a):
Dosieńko kochana, ty nadal bez domku... czas leci nieubłagalnie prędko, a ty tak siedzisz sobie w hoteliku i siedzisz i domku ani widu ani słychu...

taki fajny i ładny pies, na dodatek oddany i dobry, wdzięczny i cisza... aż dziwne, a nawet zdjęcia ma super.

Posted

czekoladą??!!
e to cos nie tak.
Pachnie karmą a skład masz na opakowaniu jak i na ich ulotkach.
Dodatkowo ta karmę mogą spożywać ludzie.
To jest to samo co na ul. Orla tylko oni chyba przesypują w inny worek bo oryginalne worki są inne.

Modliszka z domu do hurtowni masz 3 minuty z buta.
Podejdź tam i sama sprawdź :)

Posted

Dosia dziś przeszła mały tuning ;) Pazurki przycięte więc teraz śmiało może do nowego domku :) :) :) Piszcie podania 3 egzemplarze że zdjęciem i nie liczcie zbytnio na pozytywne rozpatrzenie prośby bo DOSIEŃKA od dziś będzie przebierać w ofertach ;) :) :) ;)

Posted

Oczywiscie wetka przy pomocy dwóch trzymaczy bo panikara bardzo nie lubi takich zabiegów ') Co do buziaków to na nie bardzo chętnie pozwala ;) głaski też mile widziane a drapanie po tyłeczku rozkosz ;) ;)

Posted

Guliwer89 napisał(a):
Oczywiscie wetka przy pomocy dwóch trzymaczy bo panikara bardzo nie lubi takich zabiegów ') Co do buziaków to na nie bardzo chętnie pozwala ;) głaski też mile widziane a drapanie po tyłeczku rozkosz ;) ;)

to fakt panikara jest potworna , już pod drzwiami gabinetu trzęsła się jak galareta :)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Hrrrabulkę zagłaskuję i drapulce w tył posyłam;) Ooooo, ja widzę, że tu same odważniaki, a ciekawe jak wizyta u stomatolo wygląda u Sapiensów...???:)

wizytę Guliwerowi umówiłam na jutro , do mojego stomatologa ( sympatycznego zwyrodnialca ) :)