Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czyżby jakiś romans?:)
Kurczę ależ ona przytyła:) wygląda apetycznie:) chyba takie jedzonko jej służy. Pewnie skończyły jej sie puszki, muszę zadzwonić do Pani Gosi

przypominam zapominalskim o wpłacie deklaracji:)

Posted

ja dzisiaj wpłaciłam deklaracje za wrzesień i październiki - choć na prawdę Dosieńko mam nadzieję, że już do swojego domku pójdziesz- najwyższa pora.

Posted

Wiecie, może Dosia na fotkach tak mało interesująco wygląda, że nie znalazł kogoś kto by się zakochał w niej....
Dziś ją znowu widziałam w Mokrym Nosku.
Ona jest śliczna, na żywo Dosia jest cudna, ktoś kogo by zauroczyło zdjęcie, widząc ją na własne oczy, już by bez niej nie wyjechał:-)
Filigranowa, zgrabniutka, delikatna, kochana.

Posted

witaj Dosieńko kochana :)
szkoda, że ja tak daleko od hoteliku mieszkam, bo z chęcią też bym osobiście poznała Dosieńkę...
no ale niestety... zostaje mi tylko oglądanie zdjęć i czytanie Waszych relacji z odwiedzin w hoteliku :)

Posted

Witaj Dosieńko, nie było mnie przez dłuższy czas (i znowu znikam), widzę, że u ciebie ... bez zmian.

Miałam nadzieję, że ktoś cię pokocha, masz taraz sporo gości, wielu nowych znajomych, jest duża szansa, że skradniesz komuś serducho!!!

Cierpliwości kochana, pewnie nie nadszedł jeszcze ten czas, albo ... właściwy człowiek :)

Posted

Akrum napisał(a):
ciotki, jak u Dosi z kotami?
Miała może z nimi kontakt? jak reaguje??

No, Ciotki! Odpowiadać! Ino szybko!!! :mad:

Może domek się znajdzie dla Hrabianki! :multi: