piechcia15 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 kurcze może by jej namaczać tą karmę? a jak nie to dodawać powoli ludzkie jedzenie, tylko jakie?boję się aby znowu się nie roztroiła:( może kurczak z ryżem? bo jagnięcina chyba nie jest taka popularna?czy jest?będzie w każdym mięsnym? kurcze ale to chyba znacznie drożej wyjdzie;( Quote
anka_szklanka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Można by popróbować ale jak zacznie dawac się świeżyznę to już nigdy nie ruszy suchego :) Swoją drogą ja i moje psy (choć one jedza suche bez problemu) najbardziej cenimy sobie mielone kuraki z dodatkiem ryżu i warzyw (marchewka, buraki). Niestety sama musze mielić te kości i jest to dosyć uciążliwe... Quote
tripti Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 zmieniła miejsce, to dla niej duży stres, do tego upały, może dlatego nie chce jeść, moje psy teraz też cienko jedzą. Może tą suchą karmę zalewać rosołem tylko? żeby nie zmieniać już z tej suchej karmy. Quote
Marycha35 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Popieram, gorąco jak cholera, a Hrrrrabianki podniebienie przecie szlachecke;) Quote
piechcia15 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 myśle że trzeba na poczaku spróbować zalewać choć trochę czymś co ma zapach i może się przekona. BO uważam że ludzie jedzenie nie będzie akurat dla niej najlepszym rozwiązaniem, a poza tym sucha karma jest wygodniejsza i tańsza:( jeszcze żaden pies nie umarł przy pełnej misce:) Quote
Szarotka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Hm ..........z barfem i lub gotowanym jedzeniem oczywiscie jest wiecej zawracania glowy, chociaz u nas mozna kupic takie juz zmielone kurczaki z koscmi. Ja moje to staram sie niczego sklepowego nie dawac, bo kto wie co w tym jest, ale rozumiem, ze dt. ma ograniczone mozliwosci jak ma pare psow na stanie. U nas sporo kotow umarlo po suchym.............:(:( Quote
piechcia15 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 szukam wątku hotelowego jamora ma go ktoś??:( Quote
piechcia15 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 zrobiłam wyróżnione allegro Dosi z nowymi fotami:) jak coś dodać to mówcie:) http://allegro.pl/pies-bez-wad-czyli-dosia-o-charciej-budowie-i1658279668.html Quote
Akrum Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 piechcia15 napisał(a):szukam wątku hotelowego jamora ma go ktoś??:( jeśli jeszcze nie znalazłaś - zaraz podeślę Ci na pw, bo tu nie mogę wkleić. Edit: skrzynkę masz zapchaną. Quote
tripti Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='piechcia15']zrobiłam wyróżnione allegro Dosi z nowymi fotami:) jak coś dodać to mówcie:) http://allegro.pl/pies-bez-wad-czyli-dosia-o-charciej-budowie-i1658279668.html szata graficzna super :) ale nie wyświetlają mi się zdjęcia, tzn widzę tylko 3, nie wiem jak inni. i może w tytuł wrzucić słowo chart i suczka - jakby ktoś szukał na allegro po słowach. piechcia jeszcze z gumtree wyróżnionego na wawę jest ładny odzew, koszt 20 zł, ogłoszenie wisi tydzień na górze strony na początku w dziale psów. Quote
Marycha35 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Hrrrabianke w pysiaczek, za pozwoleniem, buchamy buziakiem:) Quote
piechcia15 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 często są jakieś problemy z allegro:( u mnie jest wszystko ok:( może za dzień lub dwa zniknie problem? skrzynka wyczyszczona:) za gumtree też spróbuję się wziąć Quote
piechcia15 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 kurde nie radzę sobie z tym wyróżnieniem:( niby wpisuję nr telefonu i nic się nie dzieje:( może ktoś zrobiłby to za mnie a ja zwrócę kasę? http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=289245944&Guid=13075ed2-01f0-a20b-26e2-4764ffffc8f2 Quote
Akrum Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='piechcia15']często są jakieś problemy z allegro:( u mnie jest wszystko ok:( może za dzień lub dwa zniknie problem? JA WIDZĘ WSZYSTKIE ZDJĘCIA. skrzynka wyczyszczona:) LINK WYSŁANY za gumtree też spróbuję się wziąć Dosieńko nasza hrrrabianko, wylegujesz się na słoneczku na zielonej trawce?? Quote
tripti Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Akrum napisał(a):Dosieńko nasza hrrrabianko, wylegujesz się na słoneczku na zielonej trawce?? jakim słoneczku, pada i zimno :) piechcia mi gumtree wyróżnione za zwrot robiła kiedyś Bonsai, ponieważ mi też to jakoś nie wychodzi. Quote
Akrum Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 a gdzie tam - padało w środę i czwartek i była burza, a dziś słoneczko już zawitało i jest ciepło :lol: Quote
anka_szklanka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Akrum napisał(a):a gdzie tam - padało w środę i czwartek i była burza, a dziś słoneczko już zawitało i jest ciepło :lol: e tam, u nas pada i zimno strasznie. Miałam ochotę pojechać w weekend ale sama niewiem czy mi sie chce, pewnie cały prześpie... Powiem Wam przy okazji, że Dosieńka świetnie dogaduje się z moim synkiem (4,5 roku) tylko by sie wiecznie przytulali :) Quote
piechcia15 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 to super wieści...kolejny plus Dosia lubi dzieci, pewnie takie nienachalne:) Dzwoniła Pani Gosia, że Dosię bolał brzuch i pani wetka w Sochaczewie dała jej jakiś zastrzyk i chyba jej przeszło. Chodziła obolała i piszczała przy dotykaniu brzucha. Dziwne, no ale może to chwilowe jakieś dolegliwości.Miejmy nadzieję... Pan dr przyjęła Dosię za darmo:) Chwilowo Dosia je Pedigree (niestety) bo nic innego jeść nie chciała. Kupu póki co dobre. Pani Gosia ma puszkę animondy więc poprosiłam aby spróbowała jeszcze wymieszać z puszką. Zobaczymy, może to przejdzie. Bo ponoć jak zalewała jakimś sosem z mięsem, to mięso wyjadała a karma namoczona zostawał:( ojj trzy światy. Quote
Guliwer89 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Witam, tu mnie jeszcze nie bylo ale dziś wiozłem hrabiankę Dosię do weta i powiem wam jedno suczka normalnie sama słodycz:)Dosia to super pies dla każdego słodka grzeczna i urocza ;) Mam nadzieje że szybko znajdzie nowy dom bo jest poprostu idealna ;) Quote
piechcia15 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 aaa witamy witamy:) powiedziano mi że się tu pojawisz:D:) i że powiesz wszystkim wszem i wobec że ta sunia wcale nie jest wycofana:) i chyba masz rację:) już zmieniłam jej ogłoszenia:) Quote
Guliwer89 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Hehe widzę że już mną straszą ;) Dokładnie to bardzo ufny piesek podatny na czułości pod każdą postacią ;) Quote
anka_szklanka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Witaj Guliwer, robisz niemal za dogomaniackiego szofera :evil_lol: Quote
Guliwer89 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Nie no nie przesadzaj dziś tylko trzy pieski ;) ale fajnie odwiedzić te mordki włochate warto czasem się ruszyć z domu ;) Quote
Marycha35 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Hrrrabianka czaruje wdziękiem;) Taki to suniaczek. Quote
Recommended Posts