Marycha35 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Dosieńka pewnie już po nocnej tualecie;) Śpiunka hrrrrabiosko:) Quote
anka_szklanka Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Dziewczyny, mam troche fotek narazie wrzucam jedną bo mam dosłownie sekunde, mam mase do zrobienia. Może jutro wieczorem reszte wrzuce. Powiem jedno: Dosia jest PRZE-SŁODKA! Dziś w Nosku trochę się działo, przyszli goście więc nie było gonitw Dosiowo-Kajtowych a siedzenie pod stołem i podstawianie łebka do głaskania :) Dalej troszkę niepewna, ale i ciekawska, no i fajnie sie z Kajtem zakumplowali. Fajna jest, taka cała do zakochania ;) Quote
Marycha35 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Pycha zdjęcie, ta minka Hrrrrabuli, kochana, zjeść ją:) Quote
piechcia15 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 zdjęcie jest cudowne, jak nie masz czasu wstawiać to możesz mi tylko na maila wysłać a ja powstawiam piechcia15@poczta.onet.pl Quote
Ewanka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Cudne zdjęcie wspaniałej Hrabianki , prosimy i czekamy na jeszcze ;) Ona zawsze była odrobinę zdystansowana, więc myślę, że to jednak cecha jej charakteru. Jest przesłodka :) zawsze taka była, to sunia bez wad, kochana, wierna jak cień i zawsze tęskniąca za głaskami i bliskością człowieka. Zazdroszczę przyszłemu domkowi i żałuję, że nie mogłam jej zatrzymać. Kto ciekaw, czego nie tolerowała Dosia, a Zorba znosi ze stoickim spokojem to zapraszam ... :diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=5YPBxEg75cg Quote
anka_szklanka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 wstawic to jest 5 minut ale gorzej obrobić ;) coś tam mam: wypatrujemy kto przyszedł, najpierw z bezpiecznej odleglości :) chodzimy z Kajtem na spacerki :) Quote
anka_szklanka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='Szarotka']Wyglada na zadowolana :):) bo jest ;) Choc troszke niepokoju zawsze na buzi jest.... A mam jeszcze jedno, Dosia wygłaskiwana pod stołem :D Quote
Ewanka Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Piękna i delikatna jak przystało na hrabiankę :) ... na zdjęciach wygląda na potężniejszą niż jest w rzeczywistości, jednak fotki zawsze dodają kilka kg :( Quote
Marycha35 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Ewanko mały upierdzioch kochany, Zorba piękna. Się Hrrrrrabiance nie dziwię, to nie w jej stylu, tyle hałasu i ruchu....fuj..;) Śliczna Nasza sunieczka, nigdy nie widziałam tyle delikatności i wyniosłości w jednym. Ona na prawdę jest HRRRRABIANKĄ:):):).....neurotyczną;) Quote
Ewanka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Marycha35 napisał(a):Ewanko mały upierdzioch kochany, Zorba piękna. Się Hrrrrrabiance nie dziwię, to nie w jej stylu, tyle hałasu i ruchu....fuj..;) Śliczna Nasza sunieczka, nigdy nie widziałam tyle delikatności i wyniosłości w jednym. Ona na prawdę jest HRRRRABIANKĄ:):):).....neurotyczną;) Teraz rozumiesz, że to była próba połączenia wody z ogniem :roll: Dosieńko, tęsknimy za tobą, baw się dobrze kochana :) ... a jak z jedzeniem, czy hrabianka już normalnie je, czy nadal jest z tym problem? Quote
Akrum Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 śliczna, kochana Dosieńka :) Zdjęcia piękne, nasza hrabianka się na nich ładnie prezentuje :) najważniejsze, że się Dosieńka nie wycofała znowu, że jest otwarta i bawi się z pieskami :) Quote
tripti Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 bardzo ładne zdjęcia! ale rzeczywiście Dosia na taką duuużą wygląda, a to chudziutkie i malutkie. mimo iż wszystko tak dobrze ułożyło się, Dosia nadal szuka wsparcia finansowego. Quote
Akrum Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Dosieńko kochana, jak ci mija kolejny dzień?? gorąco też u ciebie tak bardzo jak u mnie?? Quote
Ewanka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 No taka całkiem malutka to ona nie jest , grzbietem sięga tuż pod kolano :) ale chudziutka była bardzo, u nas troszkę prztyła i wygląda pięknie :p Uwaga: Dosię trzeba znowu zakroplić przeciw kleszczom ... byli razem z Zorbą zabezpieczani (ok. miesiąc temu), a u niego znalazłam dzisiaj wielkiego opitego kleszcza :( Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Oj, myślałam, że Zorba to sunia, przepraszam Pana Psa Ślicznego:) Quote
Ewanka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Witaj Dosieńko :loveu:, co słychać, jak znosisz upały? jak z apetytem? proszę, opowiedz, co u ciebie słychać. Marycha35 napisał(a):Oj, myślałam, że Zorba to sunia, przepraszam Pana Psa Ślicznego:) Zorba już przybył do nas z takim imieniem, nadanym przez DT, nie chcieliśmy mu mieszać w glowie i tak zostało ... jak było widać na filmikach, niestety nie ma w sobie nic z temperamentnego Greka :evil_lol: Quote
piechcia15 Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 u Dosi wszystko w porządku:) spaceruje, wyleguje się, bawi z Kajtkiem, przychodzi na głaski. Awanturuje sie jak zostaje sama, bo chce być wiecznie przy człowieku:) cały czas wybrzydza z tą karmą.Trzeba jej dodawać różnych smaczków do karmy, ale wybiera je. Myślę, że trzeba ją przetrzymać, jak zgłodnieje to zje. Nie jest w cale wycofana, wygląda na spokojną i zadowoloną:) Quote
piechcia15 Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 może i lubi ale nie może przynajmniej z tego co wiemy bo ma biegunki. Chyba że uda sie dobrac takie że nie będzie miała rewolucji Quote
Recommended Posts