Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, mam troche fotek narazie wrzucam jedną bo mam dosłownie sekunde, mam mase do zrobienia. Może jutro wieczorem reszte wrzuce.
Powiem jedno: Dosia jest PRZE-SŁODKA! Dziś w Nosku trochę się działo, przyszli goście więc nie było gonitw Dosiowo-Kajtowych a siedzenie pod stołem i podstawianie łebka do głaskania :) Dalej troszkę niepewna, ale i ciekawska, no i fajnie sie z Kajtem zakumplowali. Fajna jest, taka cała do zakochania ;)

Posted

Cudne zdjęcie wspaniałej Hrabianki , prosimy i czekamy na jeszcze ;)

Ona zawsze była odrobinę zdystansowana, więc myślę, że to jednak cecha jej charakteru. Jest przesłodka :) zawsze taka była, to sunia bez wad, kochana, wierna jak cień i zawsze tęskniąca za głaskami i bliskością człowieka.
Zazdroszczę przyszłemu domkowi i żałuję, że nie mogłam jej zatrzymać.

Kto ciekaw, czego nie tolerowała Dosia, a Zorba znosi ze stoickim spokojem to zapraszam ... :diabloti:

http://www.youtube.com/watch?v=5YPBxEg75cg

Posted

Piękna i delikatna jak przystało na hrabiankę :)

... na zdjęciach wygląda na potężniejszą niż jest w rzeczywistości, jednak fotki zawsze dodają kilka kg :(

Posted

Ewanko mały upierdzioch kochany, Zorba piękna. Się Hrrrrrabiance nie dziwię, to nie w jej stylu, tyle hałasu i ruchu....fuj..;)
Śliczna Nasza sunieczka, nigdy nie widziałam tyle delikatności i wyniosłości w jednym. Ona na prawdę jest HRRRRABIANKĄ:):):).....neurotyczną;)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Ewanko mały upierdzioch kochany, Zorba piękna. Się Hrrrrrabiance nie dziwię, to nie w jej stylu, tyle hałasu i ruchu....fuj..;)
Śliczna Nasza sunieczka, nigdy nie widziałam tyle delikatności i wyniosłości w jednym. Ona na prawdę jest HRRRRABIANKĄ:):):).....neurotyczną;)

Teraz rozumiesz, że to była próba połączenia wody z ogniem :roll:

Dosieńko, tęsknimy za tobą, baw się dobrze kochana :)
... a jak z jedzeniem, czy hrabianka już normalnie je, czy nadal jest z tym problem?

Posted

śliczna, kochana Dosieńka :)
Zdjęcia piękne, nasza hrabianka się na nich ładnie prezentuje :)
najważniejsze, że się Dosieńka nie wycofała znowu, że jest otwarta i bawi się z pieskami :)

Posted

bardzo ładne zdjęcia! ale rzeczywiście Dosia na taką duuużą wygląda, a to chudziutkie i malutkie.
mimo iż wszystko tak dobrze ułożyło się, Dosia nadal szuka wsparcia finansowego.

Posted

No taka całkiem malutka to ona nie jest , grzbietem sięga tuż pod kolano :) ale chudziutka była bardzo, u nas troszkę prztyła i wygląda pięknie :p

Uwaga: Dosię trzeba znowu zakroplić przeciw kleszczom ... byli razem z Zorbą zabezpieczani (ok. miesiąc temu), a u niego znalazłam dzisiaj wielkiego opitego kleszcza :(

Posted

Witaj Dosieńko :loveu:, co słychać, jak znosisz upały? jak z apetytem? proszę, opowiedz, co u ciebie słychać.

Marycha35 napisał(a):
Oj, myślałam, że Zorba to sunia, przepraszam Pana Psa Ślicznego:)

Zorba już przybył do nas z takim imieniem, nadanym przez DT, nie chcieliśmy mu mieszać w glowie i tak zostało ... jak było widać na filmikach, niestety nie ma w sobie nic z temperamentnego Greka :evil_lol:

Posted

u Dosi wszystko w porządku:) spaceruje, wyleguje się, bawi z Kajtkiem, przychodzi na głaski. Awanturuje sie jak zostaje sama, bo chce być wiecznie przy człowieku:)

cały czas wybrzydza z tą karmą.Trzeba jej dodawać różnych smaczków do karmy, ale wybiera je.
Myślę, że trzeba ją przetrzymać, jak zgłodnieje to zje.
Nie jest w cale wycofana, wygląda na spokojną i zadowoloną:)