Madallena Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ciiiicho. nie mow nikomu, ze Jurand wyglada jak ...Jurand :D Quote
ANETTTA Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ok daj nam cynk ze juz po kastracji bo ja bez tego nie usne spokojnie Quote
Madallena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 kur&*^#@(*^&!!! mam nadzieje, ze ten glupii wet nie spieprzy kastracji. ocelot, blagam! popros go zeby uwazal i zeby nie zrobil tego, co Alwinowi zrobil!!! Niech pamieta, ze to BENEK a nie WIEWIÓR! i ze jak benka bedzie bolalo to najblizsze otoczenie bedzie mialo przesrane (sory za wyrazenie, ale na sama mysl o szwie Alwina i jego cierpieniu az mnie wzdryga!i ze ten sam bedzie ciął Bohuna...wrrr) Quote
ocelot Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 madallenko uczulę. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok. Quote
NusiaiJa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 uczul uczul!!! ciotkaE uczuliła gdy cioł milkę-sznupkę i było naprawdę rewelacyjnie!!! dzwoniła kilka razy nawet w trakcie zabiegu ;-) Quote
ocelot Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Bohun we wtorek ma kastrację. Nieco się rozruszał przy sznaucerze:) Quote
ANETTTA Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 szkoda ze nie udało sie go zabrac ... ale wszedzie brak kasy Quote
ocelot Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 do mnie budy nie wychodzi. Niby dom na niego czeka, ale. Brak kasy wiecznie przeszkadza. Quote
ANETTTA Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 dom niech an niego czeka ..bo warto piękny psiak jak każdy beniolek tylkokastracja ....oby było wszystko ok i sio do domku Quote
ocelot Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Kochane moje potrzebuję kogoś od molosów, a dokładnie od owczarków środkowoazjatyckich. Mam do wyadoptowania 12 tyg. maluszka. Po mamie owczarku, ojcu nieznanym. Maluch rozkoszny, pogromca butów i sznurówek, ale... go nie chcą. Quote
Madallena Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 No to oby chlopakowi bylo dobrze. KaJstracja :) byla? Quote
Malwi Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Kajstracja .... mnie jeszcze rozbraja "uspać" i "rodowodny" jak ostatnio na jednym wątku było .... Bohunek - obyś szcześliwy był .... trzymam kciuki co by domek był odpowiedzialny i dobrze się nim zajmował .. i co najważniejsze KOCHAŁ GO BEZGRANICZNIE! Quote
Madallena Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 uspać - dobre jest :D i odrobaczywiać tez lubie :) Quote
Recommended Posts