Malwi Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ale one są powiekszane z tych małych ??? kurcze ... Quote
ocelot Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Malwi napisał(a):ale one są powiekszane z tych małych ??? kurcze ... Tak. Tzn one w pierwowzorze to były większe, ale ja je wszystkie zmniejszam, bo nie chcą mi wejść do galerii Quote
ocelot Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Malwi napisał(a):a nie masz oryginałów? Nie. Wykasowałam, bo mam za dużo zdjęć na laptopie. Quote
Malwi Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ajaj... no trudno ... beda musialy byc takie .... Quote
ocelot Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 No to ja nie mam o Bohunie najlepszych wieści. Pisałam w jego sprawie do weterynarza... Oto odpowiedź "Bernardyn to baaardzo nieufny pies w średnim wieku (3-4-5 lat o dokładność trudno u niego )sikający pod siebie za każdym razem gdy się go tylko woła a co dopiero mówić robi cokolwiek" Quote
Malwi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ojej .... koniecznie trzeba go na DT .... chyba najlepiej tam gdzie oliwka była co dziewczyny ? tylko... DEKLARACJE mega potrzebne ... benki mają długi ktore najpierw trzeba spłacić ... Quote
Madallena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jezlei sie boi to rpzelamie lek, jezeli klapie bo jest agresywny to trzeba do jamora. deklaracje musza sie uzbierac "poza" www.bernardyn.com.pl My kulejemy z dlugami za poprzednie psiaki. Nie ma szans, zebysmy wziely kolejnego :( i tak Diego jescze jest. Ze swojej strony moge obiecac jezdzenia do niego, robienie zdjec i oczywiscie pomoc w wyadoptowaniu. Finansowo nie pomoge :( Quote
Malwi Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ocelotku ... zwróć uwagę jak będziesz u Bohuna na jego piąte pazury .... ma tak długie że lada chwila będą mu się wbijały .... wlasnie wrzucam pięknego na bernardynią stronę. Quote
ocelot Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Dobrze zwrócę. I powiem weterynarzowi, żeby obciachał mu. I dowiem się czy kłapie chłopak, ale chyba nie. Quote
Paulina_mickey Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 oj kolejny benio w pilnej potrzebie, a tu kasy brak :( Quote
ocelot Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Spokojnie. Na Beneka jest ponoć chętny dom. Pazury podcięte:) Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='ANETTTA']trzymammmmmmmmmmmmmm.......[/QUOTE] Nie wiem jeszcze za co,ale też trzymam...później wpadnę poznać to cudo...jaki on słodki... Quote
ocelot Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 To jest tak. Podobno jest zarezerwowany i czeka na kastrację już tylko. Ale... to nie nasza adopcja a schroniskowa, czyli nie będziemy miały możliwości kontroli. Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='ocelot']To jest tak. Podobno jest zarezerwowany i czeka na kastrację już tylko. Ale... to nie nasza adopcja a schroniskowa, czyli nie będziemy miały możliwości kontroli.[/QUOTE] e no. wez sie tam podpytaj Juranda ;) zaloz bluzke z dekoltem, to Ci zdradzi tjniki adopcji ;) Tomaszow kastruje. Dzieki Bogu. Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Madallena']e no. wez sie tam podpytaj Juranda ;) zaloz bluzke z dekoltem, to Ci zdradzi tjniki adopcji ;) Tomaszow kastruje. Dzieki Bogu. Dzięki ...Maleńki- powodzenia! Quote
ocelot Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Madallena Ty chcesz, żebym życiem to przypłaciła?: ) Tak będzie na pewno wykastrowany. Quote
Oczka_ Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Madallena jest najlepsza z tym dekoltem po prostu :D Quote
Madallena Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ocelot! zrob to dla psow :D Bo Jurand lubi deklot... Kiedys, moze umowimy sie wszystkie do Juranda, odwalimy jak na dyskoteke i pojedziemy porozmawiac z nim. Tomaszow bedzie opanowany :D:D Quote
ocelot Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Madallena... ale Jurand dość mało estetycznie wygląda:):):):) Ja dla psiaków moge wiele:):):)ale. Quote
Recommended Posts