Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
ale one są powiekszane z tych małych ??? kurcze ...

Tak. Tzn one w pierwowzorze to były większe, ale ja je wszystkie zmniejszam, bo nie chcą mi wejść do galerii

Posted

No to ja nie mam o Bohunie najlepszych wieści.
Pisałam w jego sprawie do weterynarza... Oto odpowiedź
"Bernardyn to baaardzo nieufny pies w średnim wieku (3-4-5 lat o dokładność trudno u niego )sikający pod siebie za każdym razem gdy się go tylko woła a co dopiero mówić robi cokolwiek"

Posted

ojej .... koniecznie trzeba go na DT .... chyba najlepiej tam gdzie oliwka była co dziewczyny ? tylko... DEKLARACJE mega potrzebne ... benki mają długi ktore najpierw trzeba spłacić ...

Posted

Jezlei sie boi to rpzelamie lek, jezeli klapie bo jest agresywny to trzeba do jamora.

deklaracje musza sie uzbierac "poza" www.bernardyn.com.pl My kulejemy z dlugami za poprzednie psiaki. Nie ma szans, zebysmy wziely kolejnego :( i tak Diego jescze jest.

Ze swojej strony moge obiecac jezdzenia do niego, robienie zdjec i oczywiscie pomoc w wyadoptowaniu.

Finansowo nie pomoge :(

Posted

Ocelotku ... zwróć uwagę jak będziesz u Bohuna na jego piąte pazury .... ma tak długie że lada chwila będą mu się wbijały .... wlasnie wrzucam pięknego na bernardynią stronę.

Posted

To jest tak.
Podobno jest zarezerwowany i czeka na kastrację już tylko.
Ale... to nie nasza adopcja a schroniskowa, czyli nie będziemy miały możliwości kontroli.

Posted

[quote name='ocelot']To jest tak.
Podobno jest zarezerwowany i czeka na kastrację już tylko.
Ale... to nie nasza adopcja a schroniskowa, czyli nie będziemy miały możliwości kontroli.[/QUOTE]

e no. wez sie tam podpytaj Juranda ;) zaloz bluzke z dekoltem, to Ci zdradzi tjniki adopcji ;)

Tomaszow kastruje. Dzieki Bogu.

Posted

[quote name='Madallena']e no. wez sie tam podpytaj Juranda ;) zaloz bluzke z dekoltem, to Ci zdradzi tjniki adopcji ;)

Tomaszow kastruje. Dzieki Bogu.

Dzięki ...Maleńki- powodzenia!

Posted

ocelot! zrob to dla psow :D

Bo Jurand lubi deklot...
Kiedys, moze umowimy sie wszystkie do Juranda, odwalimy jak na dyskoteke i pojedziemy porozmawiac z nim. Tomaszow bedzie opanowany :D:D