Marta67 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 jaką kupić obrożę dla ok 5 miesięcznego kundelka - 9 kg ?jeszcze rośnie, i z dotychczasowej wyrosła. na spacerach ciągnie gdy zobaczy innego psa itp i trochę się poddusza... poradzicie mi coś? ;) Quote
BullWest Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A po co zakładasz nowy temat? Zajrzyj do działu Obroże, szelki, smycze, tam znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania związane z psimi akcesoriami. Quote
Monika i Max :) Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 (edited) :lol:............ Edited November 26, 2012 by Monika i Max :) Quote
P&Rubi Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Monika i Max :), nie robisz może większych tych obroży ? :) Quote
Monika i Max :) Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 tak będzie dużo więcej wzorów i rozmiarów napiszę do cb prywatną wiadomość jak dojdą bo już zamówiłam nowe tasiemki i polarek na pewno będą większe rozmiary jaki obwód ma twój psiak? i do tego bardzo mięciutki polarek minky Quote
Monika i Max :) Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 wiem przeczytałam już :lol: moja stronka nadal w przygotowaniu Quote
Czekunia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Monika i Max :) napisał(a):wiem przeczytałam już :lol: moja stronka nadal w przygotowaniu Monika i Max, naprawdę to męczące, jeśli na każdym kroku natykam się na zdjęcie Twojej obroży... :roll: Czy Mod na wątku obrożowym nie wystarczająco jasno się wczoraj wyraził, czy to Ty masz problemy ze zrozumieniem? Quote
Monika i Max :) Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ok zakładam swój wątek gdzie będą zdjęcia moich obróż tylko zdjęcia :D i link do zdjęcia gdzie je kupić Quote
Recommended Posts