Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajan-młody, roczny pies. Z wyglądu przypomina mieszańca huskiego z owczarkiem niemieckim. Lubi się bawić, biegać, jestem psem niesamowicie łagodnym. Nie zrobi krzywdy nikomu. Na każdy spacer wychodzi ze swoją zieloną piłką. Nawet podczas kopania dołków nie wypuszcza jej z pyska.

Ze względu na fakt, że jest mieszańcem huskiego powinien mieć zapewnione długie spacery. Te psy źle czują się w zamknięciu. Wymarzonym domem dla Kajana byłby domek z ogródkiem, gdzie mógłby się wyszaleć. W roli "podwórkowego dzwona" sprawdziłby się wspaniale. Nikogo nie ugryzie, ale głośnym szczekaniem przywita każdego gościa.

Kajan zachwyca ludzi urodzą, do schroniska trafić stosunkowo niedawno i mamy nadzieję, że szybko znajdzie nowy dom.

Kontakt z Ośrodkiem Pomocy dla Zwierząt w Uciechowie
Os. Białe 7
tel. 510 433 322, 889 137 137
schronisko-uciechow@31.pl

Posted

przeprzepiękny!
a jaki energiczny i w ogóle będą się o niego zabijały domki... :)
a niech powalczą troszkę, a wybierzemy najlepszy na świecie

Posted

Przepiękny , mialam zaszczyt gościc takiego w domku przez 2 dni( znajda, naszczęście własciciel sie znalazl):lol:. Ale fakt jest faktem On musi byc na wybiegu, nawet ze względu na jego sierśc. Cioteczki wybierajcie najlepszy domek, bo się należy:lol:

Posted

Słuchajcie rotek mi powiedziała że jest pan bardzo chętny na niego. Mieszka w Lublinie, ale jakby był transport chociaż tak do połowy to mógłby podjechać,
Ingrid, czy twój brat nie będzie czasem jechał do Katowic?
Mamy swój duży transporter/...

Posted

Serdecznie zapraszam na bazarek ogłoszeniowo, banerkowo, tekstowy.

Za jedynie 10 zł możecie otrzymać:

• Dwa teksty do ogłoszeń (króciutki i długi)
• Banerek
• Ogłoszenia na 57 stronach!
Co nas wyróżnia?

* cena- w komplecie taniej
* teksty- pisane od ręki, przez zespół humanistyczno- ścisły chwytające za serce
* ogłoszenia na portalach różnych miast (lista sporządzona na podstawie listy największych polskich miast) - nie raz pieski znajdują domy w najodleglejszych miejscach Polski.

Cały dochód zostanie przekazany na psiaki w potrzebie- Joy`a i Fabio- linki w sygnaturze.

+ inne pieski, które pilnie będą potrzebowały pomocy.

Pozdrawiam ;)

Posted

dokładnie jak najbardziej!
bo jesli jest najlepszym możliwym i wszystko będzie jak w bajce to przecież jakoś wykombinujemy transport :)

Posted

Moj brat bedzie jechal zaraz po Swietach a w Swieta bedzie u naszej mamy w Swidnicy. Piszcie na Pw bo moj piesio znowu chory - musze mu dawac wiele malych posilkow i lekarstwa na godziny wiec z czasem roznie bywa.
Zrujnowali mu przewod pokarmowy lekarstwami po operacji i od 2 miesiecy jest ciagle problem ,bo jak nie wymioty to biegunki. A ja z nerwow tez sie pochorowalam bo ciagle nie ma poprawy.

Posted

ingrid trzymajcie się....po burzy zawsze wychodzi słońce.

kajan ma mase zapytań...
pan o którym mowa dojechałby najlepiej w okolice łodzi/pabianic
do katowic kompletnie mu nie pasuje

dzisiaj miałam zapytanie o kajana z naszych okolic...domek z ogródkiem
szukają psa do stróżowania

poleciałam im hektora...chociaż kajan też będzie się nadawał

Posted

Ingrid trzymam kciuki za piesia, będzie dobrze, uwierz mi...a jak się on w ogóle nazywa?

Ha wcale się nie dziwię, że Kajan ma masę zapytań,
nic dziwnego młody, energiczny, do tego z "klasyczną" urodą :)
wybierzcie najlepszy z najlepszych domków, taki full wypas - z basenem, kanapą i cateringiem ;)