rotek_ Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Kajan-młody, roczny pies. Z wyglądu przypomina mieszańca huskiego z owczarkiem niemieckim. Lubi się bawić, biegać, jestem psem niesamowicie łagodnym. Nie zrobi krzywdy nikomu. Na każdy spacer wychodzi ze swoją zieloną piłką. Nawet podczas kopania dołków nie wypuszcza jej z pyska. Ze względu na fakt, że jest mieszańcem huskiego powinien mieć zapewnione długie spacery. Te psy źle czują się w zamknięciu. Wymarzonym domem dla Kajana byłby domek z ogródkiem, gdzie mógłby się wyszaleć. W roli "podwórkowego dzwona" sprawdziłby się wspaniale. Nikogo nie ugryzie, ale głośnym szczekaniem przywita każdego gościa. Kajan zachwyca ludzi urodzą, do schroniska trafić stosunkowo niedawno i mamy nadzieję, że szybko znajdzie nowy dom. Kontakt z Ośrodkiem Pomocy dla Zwierząt w Uciechowie Os. Białe 7 tel. 510 433 322, 889 137 137 schronisko-uciechow@31.pl Quote
rotek_ Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=974296312 Quote
Wiwi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 przeprzepiękny! a jaki energiczny i w ogóle będą się o niego zabijały domki... :) a niech powalczą troszkę, a wybierzemy najlepszy na świecie Quote
nanet1002 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Przepiękny , mialam zaszczyt gościc takiego w domku przez 2 dni( znajda, naszczęście własciciel sie znalazl):lol:. Ale fakt jest faktem On musi byc na wybiegu, nawet ze względu na jego sierśc. Cioteczki wybierajcie najlepszy domek, bo się należy:lol: Quote
_ogonek_ Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Piękny jest, widziałam go tylko raz jeszcze z chorą łapką, ale te jego oczy.... Ciężko się nie zakochać.... Quote
_ogonek_ Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Słuchajcie rotek mi powiedziała że jest pan bardzo chętny na niego. Mieszka w Lublinie, ale jakby był transport chociaż tak do połowy to mógłby podjechać, Ingrid, czy twój brat nie będzie czasem jechał do Katowic? Mamy swój duży transporter/... Quote
amensalizm Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Serdecznie zapraszam na bazarek ogłoszeniowo, banerkowo, tekstowy. Za jedynie 10 zł możecie otrzymać: • Dwa teksty do ogłoszeń (króciutki i długi) • Banerek • Ogłoszenia na 57 stronach! Co nas wyróżnia? * cena- w komplecie taniej * teksty- pisane od ręki, przez zespół humanistyczno- ścisły chwytające za serce * ogłoszenia na portalach różnych miast (lista sporządzona na podstawie listy największych polskich miast) - nie raz pieski znajdują domy w najodleglejszych miejscach Polski. Cały dochód zostanie przekazany na psiaki w potrzebie- Joy`a i Fabio- linki w sygnaturze. + inne pieski, które pilnie będą potrzebowały pomocy. Pozdrawiam ;) Quote
Wiwi Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ojej to byłaby ekspresowa adopcja :) a Pan jest tym najlepsiejszym z najlepszych domków? wtedy cos wykombinujemy z transportem Quote
_ogonek_ Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Wiwi, musze sie dowiedziec szczegolow. ;) Ale rotek nie odbiera... Przydałoby się wizytę przeprowadzić. Quote
Wiwi Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 dokładnie jak najbardziej! bo jesli jest najlepszym możliwym i wszystko będzie jak w bajce to przecież jakoś wykombinujemy transport :) Quote
Ingrid44 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Moj brat bedzie jechal zaraz po Swietach a w Swieta bedzie u naszej mamy w Swidnicy. Piszcie na Pw bo moj piesio znowu chory - musze mu dawac wiele malych posilkow i lekarstwa na godziny wiec z czasem roznie bywa. Zrujnowali mu przewod pokarmowy lekarstwami po operacji i od 2 miesiecy jest ciagle problem ,bo jak nie wymioty to biegunki. A ja z nerwow tez sie pochorowalam bo ciagle nie ma poprawy. Quote
rotek_ Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 ingrid trzymajcie się....po burzy zawsze wychodzi słońce. kajan ma mase zapytań... pan o którym mowa dojechałby najlepiej w okolice łodzi/pabianic do katowic kompletnie mu nie pasuje dzisiaj miałam zapytanie o kajana z naszych okolic...domek z ogródkiem szukają psa do stróżowania poleciałam im hektora...chociaż kajan też będzie się nadawał Quote
Wiwi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ingrid trzymam kciuki za piesia, będzie dobrze, uwierz mi...a jak się on w ogóle nazywa? Ha wcale się nie dziwię, że Kajan ma masę zapytań, nic dziwnego młody, energiczny, do tego z "klasyczną" urodą :) wybierzcie najlepszy z najlepszych domków, taki full wypas - z basenem, kanapą i cateringiem ;) Quote
_ogonek_ Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 rotek, poleć Hektora. Kajan musi tylko transport znaleźć.obiecuje ze jutro poszukam. Quote
rotek_ Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 ponoć jest dobry domek we wrocławiu...tylko tyle udało mi się dowiedzieć jutro będę wiedzieć więcej domek z ogródkiem Quote
_ogonek_ Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Kajan pojechał do DS ;) Zamieszka z panem w małej miejscowości a nawet wiosce chyba w domku. Kajan bardzo się spodobał :) Szczęścia potworku :D Quote
Wiwi Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 heh, ze on szybko znajdzie dom, to od razu wiedziałam :) takie cudo! oby tylko wszystko było jak najlepiej! Quote
Recommended Posts