Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
bo na automacie robione ... a to siara jest podobno :oops:

aaaaa:crazyeye: czlowiek uczy sie cale zycie:evil_lol:kurde musze polowe siarowatych fot usunac u nas:evil_lol:

Posted

[quote name='chita']aaaaa:crazyeye: czlowiek uczy sie cale zycie:evil_lol:kurde musze polowe siarowatych fot usunac u nas:evil_lol:

heh ... ja tam różnicy nie widzę ale TZ i Młodszy mają na ten temat inne zdanie :roll:

[quote name='agaga21']śliczne żebractwo!:loveu:

http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_7461.jpg
haha, jakie ma fafle pomarszczone, jakby byla bezzębna!:evil_lol:

noo żebractwo opanowała do perfekcji :evil_lol:
ja uczyłam ją wszystkich podstawowych komend słownie, Młodzszy przerobił to na gesty i nie gada ani słowa ... pojętna bestyja z niej ale leniwa jak brat :evil_lol::evil_lol:

najgorsze jest to ze po sterylce i przez okres sylwestrowy krótkie spacery mieliśmy i Mona się cofnęła ... znowu wychodzi na spacer z ogonem pod doopą i głucha na wszystko ... czyli wszystko od początku :roll: a było już tak fajnie ... już nie lała na swój własny ogon i nie czołgała się jak kogoś widziała ... qrde no :roll:

Posted

fioneczka napisał(a):
eeeeeeeeee on ten rower jezd duży ... Młodszy ma 1,80 :roll:

dam Ci tego psa , rower i kilka innych pierdołów :evil_lol:

duży :roll: to może ja do niego za mała, bo mam tylko 168 cm :roll:

dobra, bierę, ale jak w tych "pierdołach" będzie aparat Twojego TZ-ta :cool3: :cool3: :cool3: i ma robić taaaakie zdjęcia - sam :diabloti::diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
duży :roll: to może ja do niego za mała, bo mam tylko 168 cm :roll:

dobra, bierę, ale jak w tych "pierdołach" będzie aparat Twojego TZ-ta :cool3: :cool3: :cool3: i ma robić taaaakie zdjęcia - sam :diabloti::diabloti:

to moze z TZ-tem zalaczonym do aparatu? :evil_lol:

Posted

[quote name='baster i lusi']PROSZĘ POWRZUCAJCIE GDZIE SIĘ DA ALLEGRO CEGIEŁKOWE NA POMOC SCHRONISKA W SZCZECINKU
http://allegro.pl/show_item.php?item=1394418558

rozesłałam po wszystkich znajomych na gg i na mail

[quote name='magda z.']ruszycie do przodu - będzie dobrze:)

no mam nadzieję że jakoś damy radę

[quote name='agnieszka32']http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_7492.jpg Ale słodkie żebranie :)

opanowała to do perfekcji ... jak jej schiza przejdzie i przestanie się bać wszystkiego to kiedys pojedziemy na rynek do Poznania i będziemy zbierać na karmę ;)

[quote name='Iv_']duży :roll: to może ja do niego za mała, bo mam tylko 168 cm :roll:

qrczaki ... w pierdołach nie ma aparatosa :shake:

[quote name='ms_arwi']to moze z TZ-tem zalaczonym do aparatu? :evil_lol:

ooooooooooo to jest myśl :diabloti:
ale nie mogę :shake:
czytaj niżej ;)

[quote name='Alicja']jak to co .... Ty zajmiesz się C. ...będziecie palić fajki i pić piwo :grins:

:loveu: jaki zmyrszczek :)
http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_7479.jpg

ooooooooooooooo tak i oglądać meczyk ... zgadzam się zgadzam :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
zaznaczam ze nie chodzę na ryby !!! ;)

Posted

Spoko spoko, po przerwie jest zawsze łatwiej odkręcić drugi czy kolejny raz jakiegoś schiza - a wiem, co mówię, bo mam schizoszopa przecież na stanie :evil_lol: 3mam :kciuki: i za jakiś czas znowu będzie normalnie :)

Posted

[quote name='fioneczka']

ooooooooooooooo tak i oglądać meczyk ... zgadzam się zgadzam :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
zaznaczam ze nie chodzę na ryby !!! ;)

C. też nie chodzi na ryby ...chyba ze do smażalni :diabloti: ...a oglądać mozecie Gale Boxu Zawodowego :grins:

Posted

[quote name='evel']Spoko spoko, po przerwie jest zawsze łatwiej odkręcić drugi czy kolejny raz jakiegoś schiza - a wiem, co mówię, bo mam schizoszopa przecież na stanie :evil_lol: 3mam :kciuki: i za jakiś czas znowu będzie normalnie :)

szkoda że przez kilkanaście dni wszystko co udało się zbudować runęło jak domek z klocków
w piątek idę kupić linkę bo trzeba zacząć na boisko chodzić a ona się boi i chce uciekać

dzis jakiś debil znowu hukowymi walił chyba przez okno ... akurat na spacerze byliśmy :roll:

[quote name='Alicja']C. też nie chodzi na ryby ...chyba ze do smażalni :diabloti: ...a oglądać mozecie Gale Boxu Zawodowego :grins:

wszystko pasuje ... możecie przyjeżdżać już jutro :cool3:

Posted

[quote name='fioneczka'][SIZE="3"]kupię książki "Aria, do mnie! - skuteczna metoda przywołania" Jacek Gałuszka,
"Mój pies się nie boi" Nicole Wilde

melduję ze nie mam takowych ...

Zaspałam ...dziś nie dojadę ;)

Posted

U nas już trochę spokojniej się zrobiło, ale niektóre psiaki dalej w panice przez strzelających goopków.
Najlepiej byłoby zrealizować ten pomysł ze wsadzaniem do ....:evil_lol:

Posted

dostaliśmy w końcu długo oczekiwaną biżuterię ;) Moniastej
kupiliśmy pod koniec grudnia ale się Pitmany ;) zakręciły i źle wpisały adres ... kod ok ale Wrocek wpisali

no ale już jest :multi:

Posted

fioneczka napisał(a):
a mona to co ... pytam grzecznie :mad::mad::evil_lol:
no właśnie...mona jest cudna i słitaśna tylko tak patrze na nią w tej pięknej obróżce i mam wrażenie, że monka jest na nią zbyt delikatna ze swoją jasnością i różowym noseczkiem. ja osobiście widziałabym mone w czymś delikatniejszym, bardziej dziewczęcym, bo to taki cukiereczek a ta obroża jak dla faceta-twardziela:evil_lol: a może po prostu obróżka musi się "uleżeć" ;)

Posted

agaga21 napisał(a):
a ta obroża jak dla faceta-twardziela:evil_lol: a może po prostu obróżka musi się "uleżeć" ;)

bo ona ma być twardzielem :diabloti: a od obroży rozpoczęliśmy ten proces :eviltong:

Posted

hehe, no postaram się patrzeć na monkę od dziś jak na twardzielke ;)

do tej pory raczej widziałabym ją w czymś takim

lub takim:

lub takim:

ogólnie a'la LANDRYNKA:oops::oops::evil_lol::loveu: