Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

powlekiliśmy się na popołudniowy spacer ... ale spacer się nie udał bo pogoda "dziwna"
odwilż, słoneczko, ciepło a na śniegu warstwa lodu raniąca łapki ... biegać się nie dało
mało tego połaziliśmy chwilkę po boisku, przeszliśny dosłownie kilkadziesiąt kroków i Mona ma całe łokcie obtarte :roll:

Posted

na "biegające" fotki musimy zaczekać aż się pogoda zmieni

Mona na dworze niespokojna jeszcze po wczorajszych wystrzałach, a na dodatek jak wracaliśmy to sąsiad wylazł z tą swoją małą świnką, która ledwo się rusza i petardki jej puszczał bo dzieciątko nie potrafi zrozumieć że strzelania koniec :angryy:

miałam mu ochotę wsadzić te petardki w d***e :angryy:

Posted

[quote name='Obama']Zazdroszczę kubraczka!

no, fajny jest ... tylko na głęboki śnieg się nie nadaje bo zbiera się pod brzucholem ... ale na głęboki same sobie uszyłyśmy ;)

[quote name='dorota k.']Oj widać po mince, że Monisia na spacerkach zbyt szczęśliwa nie była.
Trzeba było mu wsadzić:evil_lol:
Pozdrowionka:)

ano nie była ...

następnym razem mu wsadzę ;)

zobaczcie co mój TZ znalazł ... obejrzałam foty i umarłam ze śmiechu

http://bored-night.com/index.php/Weird/This-Dog-Is-Everything-But-Cute.html

Posted

Bordozie są mistrzami min :)

U nas chyba już z petardami pomału spokój ...zresztą i tak w porównaniu z innymi latami to był błogi spokój .

Czy ja mogę do Krzyśka na nauki focenia przyjść :oops:

Posted

u nas petard zero ... nie można strzelać ;) trzeba być pirotechnikiem aby móc cos takiego zrobić hehe :D więc cisza o 12 była :) ale moim zdaniem powinno być tak że o 12 się strzela i koniec, kary za to że ktoś bawi się przed jak i po sylwestrze ...

Posted

agaga21 napisał(a):
ja też umarłam ze śmiechu:D:D

poka jak umarta jesteś :diabloti:

nicnasile napisał(a):
Te fajerwerki super się udały TZtowi, no niestety ja bez statywu i już w stanie sylwestrowym :lol: no to nie udało mi się :(

hahaha! :-P

TZ też bez statywu robił ale jego stan sylwestrowy był git ;)

Alicja napisał(a):
Bordozie są mistrzami min :)

U nas chyba już z petardami pomału spokój ...zresztą i tak w porównaniu z innymi latami to był błogi spokój .

Czy ja mogę do Krzyśka na nauki focenia przyjść :oops:

jasneeee , uwierz mi że będzie zachwycony
(idę zamknąć okno bo mi zaraz odleci :evil_lol:)

zaba14 napisał(a):
u nas petard zero ... nie można strzelać ;) trzeba być pirotechnikiem aby móc cos takiego zrobić hehe :D więc cisza o 12 była :) ale moim zdaniem powinno być tak że o 12 się strzela i koniec, kary za to że ktoś bawi się przed jak i po sylwestrze ...

noo oficjalnie to przecież zakaz jest (można strzelać tylko w sylwka i nowy rok do 12 chyba) ale SM i WŁADZA mają to w głębokim poważaniu

Posted

u nas byl spokoj, przed sylwestrem zdarzaly sie pojedyncze strzaly bardzo sporadycznie, w sylwestra i nowy rok istne szalenstwo a dzis cisza ;)

i choc Fazulec dzis na spacerze na lotnisku szalal jakby nigdy nic to jak wyszlismy kolo domku zrobic wieczorne siusiu to byla cala spanikowana i patrzala gdzie zwiac ... wczoraj wieczorem wogole nie wyszla tylko siusiu zrobila i nawiala do domu bo jeszcze strzelali a ja nie chcialam dziewczynki na sile zmuszac ... Bolus byl z nami pod spodkiem i razem podziwialismy pokaz sztucznych ogni ;)

Posted

u nas też wyjątkowo cicho w porównaniu z ubiegłymi latami, zastanawiałam się czy przepisy jakieś nowe obowiązują czy kryzys tak zadziałał?

Posted

Wszystkiego Najlepszego dla całej Waszej rodzinki! :)

strasznie fajnie wygląda Monia na łóżeczku z piłeczkami...śliczne kolorki :)
a fotka fajerwerkowa szacun :)

u nas też jestesmy przewrażliwieni na strzały chociaż i tak cieszę się, że na tej dzielnicy wyjątkowo mało strzelają i dało radę jakoś przeżyć... jako ciekawostkę napiszę, że robili u nas poprawiny Sylwestra i 1 stycznia o 24 też strzelali :roll:

Posted

[quote name='Alicja']No to ja już sie szykuję na nauki :)

a TZ już tupie nóżkami ... chyba się doczekać nie może :p
a co C na to :diabloti:

[quote name='Tengusia']u nas byl spokoj, przed sylwestrem zdarzaly sie pojedyncze strzaly bardzo sporadycznie, w sylwestra i nowy rok istne szalenstwo a dzis cisza ;)

i choc Fazulec dzis na spacerze na lotnisku szalal jakby nigdy nic to jak wyszlismy kolo domku zrobic wieczorne siusiu to byla cala spanikowana i patrzala gdzie zwiac ... wczoraj wieczorem wogole nie wyszla tylko siusiu zrobila i nawiala do domu bo jeszcze strzelali a ja nie chcialam dziewczynki na sile zmuszac ... Bolus byl z nami pod spodkiem i razem podziwialismy pokaz sztucznych ogni ;)

heh to mogłaby śmigać z Moną na siq :evil_lol:
nasza rottka Sarusia chodziła z nami na fajerwerki tak jak Boluś ... złote takie dzieciaki :loveu:

[quote name='docha']u nas też wyjątkowo cicho w porównaniu z ubiegłymi latami, zastanawiałam się czy przepisy jakieś nowe obowiązują czy kryzys tak zadziałał?

ludziki kasy mają mniej chyba ... choć czy ja wiem :roll:
nasz Młodszy co roku trochę grosza w niebo puszczał ... ale odkąd jego pasją jest DH to w rower idzie każdy zecik ... nawet nie wiesz jakie dziecko mam oszczędne

w mięsnym:
JA: co Ci kupić na kanapki
Młodszy: nic, będę jadł z serem
JA: 1,5 kg karczku do pieczenia
Młodszy: weź tego nie kupuj bo nie będę jadł
JA: nie to nie
Młodszy: widzisz ile zaoszczędziłaś :p możesz mi to teraz dać :roll:

w domu:
Młodszy: nie ma nic do jedzenia ???!!! :crazyeye:

w zoologicznym:
Młodszy: znowu tyle na kundla wydałaś, a ja co ?

oszczędny chłopaczek :roll::diabloti:

[quote name='Iv_']Ależ ładna zimowa "krówka" :loveu: :p

sces ? :p Ci dam ... za darmo ... + rower Młodszego :diabloti:

[quote name='rufusowa']Wszystkiego Najlepszego dla całej Waszej rodzinki! :)

strasznie fajnie wygląda Monia na łóżeczku z piłeczkami...śliczne kolorki :)
a fotka fajerwerkowa szacun :)

u nas też jestesmy przewrażliwieni na strzały chociaż i tak cieszę się, że na tej dzielnicy wyjątkowo mało strzelają i dało radę jakoś przeżyć... jako ciekawostkę napiszę, że robili u nas poprawiny Sylwestra i 1 stycznia o 24 też strzelali :roll:

cześć grubasie :diabloti: ;)
dziękujemy za życzenia ... Wam i Pyzie dużo zdrowia, wesołych dni i spokojnych nocy ;)

Posted

fioneczka napisał(a):

sces ? :p Ci dam ... za darmo ... + rower Młodszego :diabloti:

fce :p może kilnie Zgredzie (Mikę) :cool3: no nie tak na amen, ale może złapałaby trochę moresu w końcu :roll:

a rower eeeee :hmmmm: po co mi mały rower jak jestem duża :diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
a rower eeeee :hmmmm: po co mi mały rower jak jestem duża :diabloti:

eeeeeeeeee on ten rower jezd duży ... Młodszy ma 1,80 :roll:

dam Ci tego psa , rower i kilka innych pierdołów :evil_lol: