Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapłaciłaś 400 zł ??????? Masakra.....
Ja za Ariunie, w takim stanie jakim była czyli ropomaciczem, gdzie wet musiał zastosować jeszcze jakieś leki i zapobiegawczo płukać nerki, zapłaciłam nie całe 300 zł.

A czip u na kosztuje 100 zł, a z paszportem 150 zł.

A co do jedzenia..... :) to tatuś z rączki karmił he he

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no, widze ze coraz lepiej sie Monka czuje! bardzo sie ciesze!!!!! co czipa to my też zapłaciliśmy 150 zł razem z paszportem, co do baz danych to faktycznie pogmatwane to wszystko w tej Polsce jest, nie ma jednej konkretnej tylko kilka ojojoj!!!!
Wracaj szybko do zdrówka Monka żeby mamuśka sie mogła wyspać ;)

Posted

ooo widzę, że ważny zabieg za Wami :) to dobrze, że już z głowy :)

Monka widzę bardzo delikatna... pewnie chce być w centrum uwagi ;)

trzymajcie się :) każdego następnego dnia będzie lepiej!

Posted

qrczaki tyle sniegu dowaliło że na dogo dostać się nie mogłam ;)

a więc u nas OK
nocka spokojna ... Monka obudziła mnie raz ... namiętnie lizała moje ucho ... opierniczyłam ją bo myślałam że się w dzień pinda wyspała i w nocy spać nie może i mnie budzi ... o jak bardzo się myliłam ... siq jej się chciało (bo pije jak smok po tej narkozie) ... nie wstałam to poszła pod drzwi i nalała ... wstałam rano i wdepnęłam :roll:

poszłyśmy na spacerek ... śniegu Mona ma po pachy :roll:
zrobiła siq i qpe :multi:
poprawiałam jej ubranko i okazało się ze się opatrunek odkleił ... jest czyściutki ... jedna maleńka kropelka krwi była (ale rany nie widziałam)
o 16.30 mamy wizytę kontrolną

przeciwbólowych nie daję bo chyba nie trzeba ... wczoraj po południu spała do góry kołami a wieczorem świrowała w łóżku z piłką

jestem w pracy choć miałam jeszcze zostać w domu
rano była z babcią a teraz już z Krisem siedzi bo z rehabilitacji wrócił

DZIĘKUJEMY za kciuki :Rose: ... pomogły :multi:

Posted

[quote name='baster i lusi']to się no Tobie zemściło,ze nie chciało Ci się wstac w nocy:eviltong:[/QUOTE]

no cóż chodnik z przedpokoju do prania przez moją głupotę ale za to jaki czyściutki będzie ;) na Święta hehe

Posted

[quote name='fioneczka']no cóż chodnik z przedpokoju do prania przez moją głupotę ale za to jaki czyściutki będzie ;) na Święta hehe[/QUOTE]

możesz sobie iść na snieg przetrzepac ;)

Posted

byliśmy na kontroli ... niewiele zobaczyłam bo Monisia cyrk odwaliła ale przez nogawkę widziałam że rana ma najwyżej ze 4 cm ... co za kłamca z doktorka
jak mu powiedziałam że nos mu jak u pinokia urośnie to rechotał jak żaba

mówię mu "doktor no co ty ??" pokazuję rozpiętość palcami na ok 4-5 cm i pytam "dlaczego mnie doktor kłamałeś że 8 cm, przecież [B]tyle[/B] u facetów to zawsze 20 cm" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a Monika ma się dobrze tylko apetyt ma wybiórczy i strasznie dużo pije ... pije i leje
ale nasza rottka Sarunia po operacji (usuwany kieł) przez 3 tygodnie strasznie dużo piła i siuśkała pod siebie)
mówił że jest w normie a zielonkawe siq to może być po lekach ... mamy obserwować ... tylko zobacz kolor siuśków w pół metrowym śniegu :roll:

Posted

[quote name='fioneczka']byliśmy na kontroli ... niewiele zobaczyłam bo Monisia cyrk odwaliła ale przez nogawkę widziałam że rana ma najwyżej ze 4 cm ... co za kłamca z doktorka
jak mu powiedziałam że nos mu jak u pinokia urośnie to rechotał jak żaba

mówię mu "doktor no co ty ??" pokazuję rozpiętość palcami na ok 4-5 cm i pytam "dlaczego mnie doktor kłamałeś że 8 cm, przecież [B]tyle[/B] u facetów to zawsze 20 cm" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a Monika ma się dobrze tylko apetyt ma wybiórczy i strasznie dużo pije ... pije i leje
ale nasza rottka Sarunia po operacji (usuwany kieł) przez 3 tygodnie strasznie dużo piła i siuśkała pod siebie)
mówił że jest w normie a zielonkawe siq to może być po lekach ... mamy obserwować ... tylko zobacz kolor siuśków w pół metrowym śniegu :roll:[/QUOTE]

Chciałabym usłyszeć Wasz dialog hahahaha :roflt:

Zielone siuśki to jeszcze nic, moja to walnęła na drugi dzień taką kupę, że myślałam, że umrę :roll: Całe szczęście, akurat siedziała na balkonie, bo dywan by chyba umarł śmiercią tragiczną jakby mu TO zrobiła :roll:

Posted

a u nas ... dziękujemy, dobrze :p

Monika czuje się dobrze, jest tylko zrozpaczona że na boisko nie chodzimy, nie rozumie dlaczego teraz latamy tylko na siq i do domu

trzeba hamować ją na spacerze bo skacze w śniegu jak zając