Czaruś Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ładny :) Qrcze chyba muszę faktycznie spróbować. :p Quote
docha Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ...a ja kupię materiał, druknę i zaniosę do krawca Quote
ageralion Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Aaaaaale fajny wzor na kubrak. Chyba podsune go mojej mamie i wspomne, ze jej wnuczka taaaaaaaak marznie :diabloti: A ja wlasnie przerabiam welniany golf na kubrak, tylko zastanawiam sie czym go obszyc z wierzchu, zeby nie zamokl od sniegu... Quote
hankasanok Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 jonQuilla napisał(a): [FONT=Georgia]nie żebym się chwaliła ale ja wczoraj skończyłam ;)[/FONT] [FONT=Georgia]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04920.jpg?t=1291227232[/FONT] qurcze pełny wypas jak to moja bratanica mówi!!! Mozna odgapić jakby co? Bo ten nasz qubrak to jak ten Monusi!!! zobaczymy czy sie w wysokich sniegach sprawdzi!!!! Quote
jonQuilla Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 hankasanok napisał(a):qurcze pełny wypas jak to moja bratanica mówi!!! Mozna odgapić jakby co? Bo ten nasz qubrak to jak ten Monusi!!! zobaczymy czy sie w wysokich sniegach sprawdzi!!!! [FONT=Georgia] jest pare niedociągnięć ale grunt że się ogólnie udał, pasuje i pies chce w tym chodzić...to najważniejsze :) a Ty śmiało odgapiaj :cool3:[/FONT] Quote
fioneczka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 melduję ze uszyłam:multi: byliśmy na wieczornym szybkim spacerze i się nie rozpadł i Monie chyba nawet ciepło było :razz: qbrakowe foty śnieżne - jutro dziś domowe ... taka mała prezentacja ;) moze nie jest to jakiś tam super gajer ale że mnie krawcowa jak z Mony TTB :diabloti::eviltong: zaczniemy od doopy - będzie ciekawiej :evil_lol: gumkę muszę przeszyć jeszcze raz bo ją widać :oops: Quote
furciaczek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Zgrabna doopa:evil_lol: Czekam na reszte fot kubraczka:mad: Quote
fioneczka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 wczoraj kupiłam w jysk koc za 4,5 TZ przyniósł z garażu pokrowiec na siedzenia do auta (taki psiowy, do doopy był bo śliski i mi suka jeździła na zakrętach :evil_lol:) kupiłam trochę taśmy i rzep i już Quote
fioneczka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 a że pokrowiec miał tez zakładki na zagłówki to powstał niechcący kaptur ;) (jeszcze jakieś futro trzeba doszyć ;)) koniec prezentacji :diabloti: Quote
fioneczka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 a moje dziecię było na rowerku :roll: Quote
baster i lusi Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 teraz to się nie wywiniesz ,będziesz szyc kubraczki:eviltong:.Ślicznie Monie w tej kurteczce. Quote
furciaczek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 W taka pogode na rowerku...:crazyeye: A kubraczek, no no pieknie sie Moncia prezentuje:loveu: Ciekawy pomysl z kapturem hihi Quote
fioneczka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 baster i lusi napisał(a):teraz to się nie wywiniesz ,będziesz szyc kubraczki:eviltong:.Ślicznie Monie w tej kurteczce. gdybym miała więcej czasu to może i tak by było furciaczek napisał(a):W taka pogode na rowerku...:crazyeye: A kubraczek, no no pieknie sie Moncia prezentuje:loveu: Ciekawy pomysl z kapturem hihi nooo i im więcej śniegu w który się wpada po locie - tym lepiej :stupid: a ten kaptur to niewypał ale gdybym to odcięła to musiałabym sztukować i kombinacje alpejskie robić ... więc jest, mało funkcjonalny ale jest (i kwadratowy :evil_lol:) Quote
dorota k. Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Nie wiedziałam, żeś taka utalentowana;) Kubraczek super a jeszcze lepsza modelka :) Quote
agnieszka32 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ale fajny zabudowany kubraczek :crazyeye: - Monie będzie w nim super-ciepło... :loveu: Asiu, masz talent :eviltong::eviltong::eviltong: Ja też mam nowe kubraczki, o te.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :oops:, a co! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://futrzakowo.pl/produkt-2625.html Quote
fioneczka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 dorota k. napisał(a):Nie wiedziałam, żeś taka utalentowana;) Kubraczek super a jeszcze lepsza modelka :) hehe ja tak samo szyję Dorotko, jak piekę ;) nie bez tego TZ darł japę ze sernik niedobry ;) agnieszka32 napisał(a):Ale fajny zabudowany kubraczek :crazyeye: - Monie będzie w nim super-ciepło... :loveu: Asiu, masz talent :eviltong::eviltong::eviltong: Ja też mam nowe kubraczki, o te.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :oops:, a co! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: "... ja się wcale nie chwalę, ja po prostu mam talent ... " hehe a te qbraczki widziałam, śliczne są ale kasy nie mam :oops: ... może kiedyś mieliśmy w środę sterylizować Monę ... i odpuszczamy ... wiem że to głupie ale pogoda wydaje nam się nie sprzyjająca zabiegom jeśli śnieg utrzyma się dłużej to nie wyobrażam sobie wyjścia nawet na siq boję się że coś się będzie źle goiło ... że wet może nie dojechać do lecznicy a będzie potrzebny i wiele innych a to raczej ostatni gwizdek przed kolejną cieczką (jakos powinna być w lutym) jutro jeszcze pogadam z wetem ... Quote
jonQuilla Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [FONT=Georgia]łaaa....gratuluję ukończenia kubraczka :cool3: ten kapturek mi się podoba! :loveu: [/FONT] [FONT=Georgia]teraz to bestyjka może zapomnieć o marznięciu :)[/FONT] Quote
zaba14 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 kubraczek super !! :) a co do sterylki to uwierz że więcej strachu niż to wszystko warte ;) moja o zabiegu nie pamiętała już na drugi dzień .. ;) Quote
chita Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 kurde no, napatrzylam sie i musze przerobic nasz kubrak:roll: a co do sterylki, mi wet powtarzal ze operacje to lepiej zima robic, bo ruchu mniej a i zimno sprzyja bardziej gojeniu;) Quote
agaga21 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 asia, nie panikujcie tylko tnijcie monkę, bo za chwilę znów będzie ciąża urojona pewnie. Quote
jonQuilla Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [FONT=Georgia]tnij bez zastanowienia...podczas szybkiego siku nic jej się nie stanie, poza tym możesz ubierać jej na ten czas kubraczek coby nie sypał jej się śnieg na szew Salsa też już na drugi dzień jak narkoza całkowicie zeszła to biegała i skakała...trzeba było ją wręcz siłą powstrzymywać :mad: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Asiu , ja bym cięła , nie odwlekaj już :calus: .. a kubrak REWELACJA :cool2: Quote
Recommended Posts