Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaaaale fajny wzor na kubrak. Chyba podsune go mojej mamie i wspomne, ze jej wnuczka taaaaaaaak marznie :diabloti:

A ja wlasnie przerabiam welniany golf na kubrak, tylko zastanawiam sie czym go obszyc z wierzchu, zeby nie zamokl od sniegu...

Posted

hankasanok napisał(a):
qurcze pełny wypas jak to moja bratanica mówi!!! Mozna odgapić jakby co? Bo ten nasz qubrak to jak ten Monusi!!! zobaczymy czy sie w wysokich sniegach sprawdzi!!!!

[FONT=Georgia]
jest pare niedociągnięć ale grunt że się ogólnie udał, pasuje i pies chce w tym chodzić...to najważniejsze :)
a Ty śmiało odgapiaj :cool3:
[/FONT]

Posted

melduję ze uszyłam:multi:

byliśmy na wieczornym szybkim spacerze i się nie rozpadł i Monie chyba nawet ciepło było :razz:

qbrakowe foty śnieżne - jutro
dziś domowe ... taka mała prezentacja ;)
moze nie jest to jakiś tam super gajer ale że mnie krawcowa jak z Mony TTB :diabloti::eviltong:

zaczniemy od doopy - będzie ciekawiej :evil_lol:
gumkę muszę przeszyć jeszcze raz bo ją widać :oops:

Posted

wczoraj kupiłam w jysk koc za 4,5
TZ przyniósł z garażu pokrowiec na siedzenia do auta (taki psiowy, do doopy był bo śliski i mi suka jeździła na zakrętach :evil_lol:)
kupiłam trochę taśmy i rzep i już

Posted

baster i lusi napisał(a):
teraz to się nie wywiniesz ,będziesz szyc kubraczki:eviltong:.Ślicznie Monie w tej kurteczce.

gdybym miała więcej czasu to może i tak by było

furciaczek napisał(a):
W taka pogode na rowerku...:crazyeye:
A kubraczek, no no pieknie sie Moncia prezentuje:loveu:
Ciekawy pomysl z kapturem hihi

nooo i im więcej śniegu w który się wpada po locie - tym lepiej :stupid:

a ten kaptur to niewypał ale gdybym to odcięła to musiałabym sztukować i kombinacje alpejskie robić ... więc jest, mało funkcjonalny ale jest (i kwadratowy :evil_lol:)

Posted

dorota k. napisał(a):
Nie wiedziałam, żeś taka utalentowana;) Kubraczek super a jeszcze lepsza modelka :)

hehe ja tak samo szyję Dorotko, jak piekę ;)
nie bez tego TZ darł japę ze sernik niedobry ;)

agnieszka32 napisał(a):
Ale fajny zabudowany kubraczek :crazyeye: - Monie będzie w nim super-ciepło... :loveu:
Asiu, masz talent :eviltong::eviltong::eviltong:

Ja też mam nowe kubraczki, o te.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :oops:, a co! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

"... ja się wcale nie chwalę, ja po prostu mam talent ... " hehe

a te qbraczki widziałam, śliczne są ale kasy nie mam :oops: ... może kiedyś

mieliśmy w środę sterylizować Monę ... i odpuszczamy ... wiem że to głupie ale pogoda wydaje nam się nie sprzyjająca zabiegom
jeśli śnieg utrzyma się dłużej to nie wyobrażam sobie wyjścia nawet na siq
boję się że coś się będzie źle goiło ... że wet może nie dojechać do lecznicy a będzie potrzebny i wiele innych
a to raczej ostatni gwizdek przed kolejną cieczką (jakos powinna być w lutym)
jutro jeszcze pogadam z wetem ...

Posted

kurde no, napatrzylam sie i musze przerobic nasz kubrak:roll:
a co do sterylki, mi wet powtarzal ze operacje to lepiej zima robic, bo ruchu mniej a i zimno sprzyja bardziej gojeniu;)

Posted

[FONT=Georgia]tnij bez zastanowienia...podczas szybkiego siku nic jej się nie stanie, poza tym możesz ubierać jej na ten czas kubraczek coby nie sypał jej się śnieg na szew

Salsa też już na drugi dzień jak narkoza całkowicie zeszła to biegała i skakała...trzeba było ją wręcz siłą powstrzymywać :mad:
[/FONT]