Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja postaram się dziś dowiedzieć czy gdzieś po czeskiej stronie nie mają ... qrde tylko jak to ugryźć ;/

znajomy dzwonił gdzieś gdzie zapas duzy mieli ale już nie mają ... zostawili tylko kilka ampułek dla siebie

czekam na tel od dr Popiela z Wrocławia ... może tam zakaźny ma do sprzedania ale dopiero po 14 będę wiedziała

Posted

agaga21 napisał(a):
w śremie też już mają ostatnie 3 sztuki, nie mogą pomóc:shake:

tak jak pisałam ja tu załatwiłam 6 szt, chita w grudziądzu 4 na już ale chyba mogą sprowadzić z czech, ja szukam dalej ... może uda się załatwić więcej jeśli dotrę do jakiegoś weta w czechach

ania z poznania napisał(a):
A dlaczego przestali produkować surowicę, przecież zapotrzebowanie jest duże???

nie mam pojęcia i dziś nawet lekarz nie potrafił mi tego wytłumaczyć :shake:

Posted

fioneczka napisał(a):
tak jak pisałam ja tu załatwiłam 6 szt, chita w grudziądzu 4 na już ale chyba mogą sprowadzić z czech, ja szukam dalej ... może uda się załatwić więcej jeśli dotrę do jakiegoś weta w czechach

z tego co wiem, surowica musi być przewożona w lodówce. bez lodówki będzie do niczego.

Posted

ja będę wysyłać pocztexem bo firma kurierska która współpracuje z naszą firmą raczej do najszybszych nie należy

opiszę paczkę że to leki i muszą być przewożone w chłodnym (może zwrócą na to uwagę)

Posted

ktoś tu pytał dlaczego już w PL nie produkuje się surowicy....

Otóż jedyną w Polsce fabrykę surowicy oprotestowali prozwierzęcy ekstremiści, ponieważ surowica produkowana jest z krwi żywego bydła.

Jest jeszcze na polskim rynku STANGLOBAL, niemiecka surowica, niestety dużo droższa

Posted

Asiu a dzwoniłaś może do Liberca do kliniki? Ona jest b. dobra, Beata tam swoje psiury leczy, na gg prześle do Ciebie numer Marioli - ona jest lekarzem w Niemczech, ale czeski też b. dobrze zna, może coś się uda.

Posted

Tengusia napisał(a):
ale w centrum Katowic nie ma biedronki :placz: a nigdzie dalej mi sie nie chce isc :eviltong:

kto by pomyslal, ze Biedronka bedzie tak popularna :D ja to mieszkam nad Biedronka :razz: