Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszka32']A ja tu żadnego morderstwa nie widzę - ot jedno wydłubane oczko :diabloti:
http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_6098-1.jpg

bo od oczka zaczyna się mord :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]kto misiowi wyrwał oko ...no kto pytam ....:mad:..ty niecpoto ;)[/FONT]

a o którego misia pytasz :diabloti: ... białego, żółtego, brązowego, rudego, kremowego ... żaden nie ma oczu :evil_lol:

[quote name='sacred PIRANHA']zapraszamy:-)

http://www.dogomania.pl/threads/76933-FILA-za-tęczowym-mostem-*/page257

zaraz śmigam do Was korzystając z zaproszenia :p

[quote name='magda z.']wyciąganie oczu lub nosa jest najlepszą zabawą, a tutaj od razu morderstwo wmawiają;)

hmmm mówisz :hmmmm:

[quote name='toska_latte']Przyszlam poogladac piekna Monke:) http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_6090-1.jpg ona jest normalnie slodka az do schrupania:loveu: a u nas tez zawsze pierwsze nie wytrzymuja oczka i noski - jakies takie malo wytrzymale te pluszaki teraz robia:roll::evil_lol:

nooo takie byle jakie te miśki ... wystarczy do pyska wziąć i oczy wypadają :evil_lol:

dziś chłopaki trochę wymyślali a to efekt ;)

Posted

fioneczka napisał(a):
nooo takie byle jakie te miśki ... wystarczy do pyska wziąć i oczy wypadają :evil_lol:

O to, to! A pozniej jeszcze (te miski, no bo niby kto inny) watke po calym mieszkaniu rozrzucaja:evil_lol:
A zdjecia z powielona Monka po prostu fantastyczne!!

Posted

[quote name='Alicja']jeny swietne ....fastastycznie ...tak klatka po klatce :cool2:

ano właśnie tak jak mówisz ;)

[quote name='sacred PIRANHA']zarąbiste foty!
jak to się robi! ja takie chce!:-)

ja taka sprytna nie jestem :oops:
TZ zrobił foty a Młodszy pokazał jak się z programu korzysta :roll:
podobno to pikuś :p

[quote name='furciaczek']O cholera patrze na te foty i zastanawiam sie skad wzieliscie kilka takich samych psow:evil_lol:
http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_6141.jpg
Dopiero po chwili skojazylam ze wspomniane efekty maja z tym zwiazek...no chyba ze w klonowanie sie bawiliscie:lol:

hehe na osiedlu mamy takich osiem :diabloti:

[quote name='madziara1983']hahaha foto wypasione!!!

chciałaś powiedzieć pies na focie wypasiony :evil_lol:

[quote name='Nadalle']Ooo gdybyś miała tyle Monek ale byście mieli uciechę! :D
http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_6205.jpg <--- MISTRZOSTWO!

gdybym miała tyle Monek to bym w wariatkowie wylądowała raczej :diabloti:
a to "mistrzostwo" Twoim zdaniem, to jedyne zdjęcie które tego dnia zrobiłam :evil_lol:

[quote name='agaga21']http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_6165.jpg
super! co to za efekty? i dlaczego ty jesteś tylko jedna?

bo ja jestem jedyna i niepowtarzalna :diabloti:

[quote name='Obama']http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_6165.jpg
o żesz!
Się sklonowała jak Dolly.:cool3:

tak, robiliśmy experymenty i się sklonowała :p ... dobrze ze Mona a nie Młodszy, bo on strasznie drogi w utrzymaniu :evil_lol::evil_lol:

[quote name='agnieszka32']Super są te fotki!!! Jak chłopaki je zrobili? Wow!

to zupełnie proste ... idziesz na spacer z wielkim statywem i innymi pierdołami ;)
trzaskasz zdjęcia seriami ze statywu (nie zmienia się nic prócz obiektu latającego :p) a w domu nakładasz jedno na drugie w photoshop-ie
podobno to żaden problem :roll:

[quote name='toska_latte']O to, to! A pozniej jeszcze (te miski, no bo niby kto inny) watke po calym mieszkaniu rozrzucaja:evil_lol:
A zdjecia z powielona Monka po prostu fantastyczne!!

oooo tak strasznie watę rozrzucają te miśki a to chyba dlatego że są ślepe :evil_lol:

powielona Monka ... dobrze że to tylko zdjęcia :diabloti:

Posted

[quote name='agaga21']~łeeeeeeee, w photoshopie!
myślałam, że wasz aparat ma jakiś taki superextrabajer, ze sam tak robi ;)[/QUOTE]

ni ma i nie wiem dlaczego :hmmmm:

[quote name='magda z.']super foty:)[/QUOTE]

cieszę się że się podobają :p

[quote name='evl']Niesamowite foty! Ale wyobraź sobie, ile ton misiów byście musieli kupować przy tylu Monisiach... :evil_lol:[/QUOTE]

ale "lump" miałby obroty :evil_lol:

[quote name='chita']hahaha genialne te foty:evil_lol: Mlodszy ma talent:cool3: ino juz mamusi nie chcial klonowac:eviltong:[/QUOTE]

chciał ale tylko w dniu wypłaty :eviltong:

[quote name='dorota k.']Zdjęcia zarypiaste. Monek tyle widzę :-o .... nic nie piłam:evil_lol:[/QUOTE]

jak nie piłas to dlaczego kilka widzisz :diabloti:

Posted

byliśmy dziś u weta ustalić czy Monisia nadaje się na sterylkę i doopa
ciąża urojona w trakcie :roll: i do końca miesiąca mamy jeszcze dać jej czas ...
ponieważ objawy nie są nasilone nie trzeba stosować środków hormonalnych
wstępnie sterylka na pierwszy tydzień grudnia, wcześniej wizyta u doktorka na przegląd ogólny i ustalenie dokładnego terminu i badanie krwi przed operacją

dostaliśmy tablety na robale bo to już pora na kolejne odrobaczenie

ogólnie Moniśka w dobrej formie fizycznej ... za to w psychicznej odbiega od normy ale cóż jak to mawiają widziały gały co brały :diabloti:

wczoraj Moniczka wykazała się bystrością swojego umysłu ... od dłuższego czasu toczę walkę z Młodszym żeby nie uczył Mony wskakiwania przednimi łapami na blat kuchenny przy drzwiach ... on pokazał jej ze to taki "punkt obserwacyjny bezpieczny" i moze sobie laska lukać co się do żarcia szykuje w kuchni :roll: ... darłam japę że nie wolno jej tego uczyć no ale cóż :roll: ... juz umie ;)
wczoraj Młodszy uszykował sobie kolacyjkę i zostawił w obrębie punktu obserwacyjnego :diabloti: ... Monisia goopek nie jest i wciągnęła mu szyneczkę z kanapek :evil_lol: bezczelnie patrząc mi w oczy :roll: ... czy ona jest źle wychowana :diabloti:

aaaa i jeszcze jedno ... ponieważ Mona nie je suchego to ma nalot na zębach ... doktor oczyści ząbki podczas sterylki i da preparat do czyszczenia ząbków
i czip dostanie młoda przy okazji

Posted

[quote name='Alicja']:klacz: brawo Mona ...pokonałaś Młodego jego własną bronią :roflt:

No to będzie fuul serwisik u weta ;)

Monika uwielbia szyneczki ... nawet jak nic innego jej nie wchodzi i babcia lata i biadoli że pies chory bo jeść nie chce, to szyneczka jej wchodzi w każdej ilości ... a najlepiej lubi schab z komina :diabloti:

a to test obiektywu ;)