Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja mam kilka fotek grubasa :)

tak dziewczynka sprawdziła opakowanie po czekoladkach, czy aby coś w środku jednak nie zostało .... jak widać po minie, pańcia zadbała o to żeby jednak nie zostało :diabloti:

wieczorna nuda :roll:

Posted

[quote name='Alicja']zawiedziony piesek ...puste opakowanko ...jak mogłaś .... :(.... :diabloti:[/QUOTE]

narzekałam że Mona tylko te surowe porcje je ... teraz już je wszystko :roll:, mało tego jak prawdziwa gospodyni asystuje podczas gotowania w kuchni i tylko czeka żeby coś na ząbek wrzucić .... a słodkości bardzo jej smakują ... to chyba przez te mleczne groszki które jej babcia kupowała czasem :roll:

Posted

[quote name='evl']Świetny ma ten różowy nochalek i "podbite" oczko :loveu:

nooo przez ten różowy nos wzbudza ogólną sympatię ludzi ... ale kazdy pyta to rednos jest ? ... odpowiadam że nie, to pinknos :diabloti:

a wczoraj siedział na naszym parapecie zmarznięty tomylek .... babcia przykryła go ręcznikiem i jak się zagrzał to poleciał sobie .... biedak

Posted

[quote name='fioneczka']narzekałam że Mona tylko te surowe porcje je ... teraz już je wszystko :roll:, mało tego jak prawdziwa gospodyni asystuje podczas gotowania w kuchni i tylko czeka żeby coś na ząbek wrzucić .... a słodkości bardzo jej smakują ... to chyba przez te mleczne groszki które jej babcia kupowała czasem :roll:[/QUOTE]
luska do nas też przyjechała z etykietką niejadka, ale już na drugi dzień zaczęła sezon obżarstwa, lolka jej nie pozna jak wróci;) szczeka na mnie maluch jeden, jak sie nei może michy doczekać....

Posted

[quote name='magda z.']luska do nas też przyjechała z etykietką niejadka, ale już na drugi dzień zaczęła sezon obżarstwa, lolka jej nie pozna jak wróci;) szczeka na mnie maluch jeden, jak sie nei może michy doczekać....

no ja też czekam na dzień kiedy wrócę po pracy do domu a Mońcia będzie siedziała przy stole z resztą rodziny i wcinała schabowego nożem i widelcem ... chyba niedużo jej brakuje ;)

[quote name='agnieszka32']Słodki pycholek :loveu: http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_5379.jpg

A motylek okropny, bleeee :diabloti:

bo motylki są okropne hehe ... a ten jak rozłożył skrzydełka to był taki brązowy z kolorowymi oczkami na skrzydełkach

w czasie kiedy mamusia pracuje, Monisia ze swoim Krzysiem chadza do strasznego parku :roll:

Posted

[quote name='fioneczka']a słodkości bardzo jej smakują ... to chyba przez te mleczne groszki które jej babcia kupowała czasem :roll:[/QUOTE]
Asiu, w końcu babcie od tego są- od rozpieszczania wnuków słodyczami :roflt::roflt:!