pinkmoon Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Cudny łoś, super bohater dla super suni :loveu: Quote
fioneczka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 u nas leje ... wszędzie pełno wody ... znowu wylewają rzeki w okolicy i znowu zalewa Bogatynię ... masakra normalnie Mona deszczu się nie boi ... z wieczornego spaceru, choć najdłuższy nie był wróciłam przemoczona jak koń szmaciarza a Monisia miała radochę ... biegała jak szalona po kałużach na boisku ... ona jakaś "inna" jest :eviltong: wygląda obecnie jak mleczna krowa ... wymiona do kolan wiszą :roll: sterylka się tym samym odwleka mam jakieś testy foto ... chłopaki jakieś cosik do lampy kupili i testują byłam grzeczna ... nie uszczypnęłam nikogo ... daj coś dobrego :p przestała się mieścić pod łóżko :roll: ... jak piłeczka wpadnie ... amba niestety :diabloti: rezygnacja bi przez dłuższą chwilę się tam wcisnąć nie dała rady :diabloti: ... grubas Quote
madziara1983 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ty nic nie mów nawet o tej 48h ulewie ja dziś doginałam do weta , jak weszliśmy to zrobiliśmy mu kałuże w środku musiałam zawinąć telefon do woreczka żeby mi pod kurtką nie zamakał ,masakra... mój Misiek też deszczu sie nie boi ,jemu tez się tam podoba ... Quote
agaga21 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_3981.jpg fajnie wyszło to zdjęcie Quote
fioneczka Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 SZanta już "wyciągnięta" ze schroniska ... jest u Kasi w Lublinie i rusza jutro do Danusi zaczął się nowy, dobry etap w jej życiu :multi: http://www.dogomania.pl/threads/193150-amstaffka-SZANTA-...-nadzieja-umiera-ostatnia-...-jej-oczy-błagają-o-pomoc ciągle brakuje kasy ... jeśli ktoś moze pomóc w jakikolwiek sposób bardzo proszę o pomoc :loveu: Quote
Alicja Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 pewnie dyfuzor kupili ;) Oj Ozzy jak już wyjdzie na deszcz , to jest ubaw po pachy :roll: dziś była ucieczka pańci po ogromnej stercie piasku :diabloti: Quote
fioneczka Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Alicja napisał(a):pewnie dyfuzor kupili ;) Oj Ozzy jak już wyjdzie na deszcz , to jest ubaw po pachy :roll: dziś była ucieczka pańci po ogromnej stercie piasku :diabloti: eeeeee nie ... dyfuzor mają a Młodszy dorobił się wyzwalacza radiowego i teraz lampa gdzie indziej, aparat gdzie indziej i obiekty do fotasów se doświetlają skąd chcą Mona to brudas i ją rajcuje bieganie po błocie, piachu, kałużach ... podwozie ma jakby za węgiel płaciła :diabloti: Quote
fioneczka Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 o takie fotki robią u nas znowu rzeki wylały ... biedni ci wszyscy ludzie :( Quote
agaga21 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 łał!!!!!!!!!!!!!!!ale foty!:crazyeye::crazyeye: a z powodzią znów tak kiepsko? chyba jutro do marka zadzwonię co w hoteliku.. Quote
Alicja Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 foty the best :cool2: o sytuacji powodziowej ...brak słów :( Quote
madziara1983 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 wow super fotki... z powodzią się pogarsza byłam jakąś godzinę temu w gorlitz znów zalewa przedmieście u nas jeszcze nie jest tak źle bo trochę wyżej od koryta ale widziałam ,że te domy przy rzece już zalane . A teraz czytałam na z info ,że ma lać dalej i do jutra sie podniesie kolejne 20-40cm Quote
fioneczka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='agaga21']łał!!!!!!!!!!!!!!!ale foty!:crazyeye::crazyeye: a z powodzią znów tak kiepsko? chyba jutro do marka zadzwonię co w hoteliku.. się podobają to chłopaki będą zadowolone :multi: mają taką starą lampę jeszcze z czasów kiedy Kris robił zdjecia na stódniówkach, weselach itp ale do lustrzanki podłączyć nie mogli żeby nie spalić aparatu sprzedali na allegro stary powiększalnik (kiedys Kris sam wywoływał foty) i kupili ten wyzwalacz radiowy czy jakoś tak ... i teraz wszystko współgra ze sobą a woda zeszła ... jest spokojnie ... psiakom u Marka nic nie grozi [quote name='agnieszka32']Zdjęcia kosmiczne!!! przyjedź do nas ... Młodszy pożyczy cioci Adze rower a Kris trzasnie Ci takie foty ... ale by Tadziowi szczena opadła ;) [quote name='Alicja']foty the best :cool2: o sytuacji powodziowej ...brak słów :( ee ja wilę portrety zięciunia w Twoim wykonaniu ... no i już nie mam gdzie mieszkać :evil_lol: [quote name='madziara1983']wow super fotki... z powodzią się pogarsza byłam jakąś godzinę temu w gorlitz znów zalewa przedmieście u nas jeszcze nie jest tak źle bo trochę wyżej od koryta ale widziałam ,że te domy przy rzece już zalane . A teraz czytałam na z info ,że ma lać dalej i do jutra sie podniesie kolejne 20-40cm byliśmy zobaczyć nad Nysę ... tej kostkowej ścieżki pomiędzy woda a parkiem znowu nie było ... dzis już powinno być lepiej bo jak jechałam do pracy to widziałam że Czerwona Woda wróciła do koryta Quote
zaba14 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Fajnie, że Mona deszczu się nie boi, moja wczoraj siedziaął 8h sama, padało ale stwierdziłam że ją wezmę chociaż na 30 minut żeby pobiegała za patykiem i co...? wyszła z domu i cała się trzesłą :d księżniczka :) ale gdy deszcz przestał padać to zaczeła być niegrzeczna w domu i musiałam wyjść :) i też wytarzała mi się w piasku :D przydepneła mnie kilka razy więc pies do prania, buty do prania i spodnie też.. :) http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_3880.jpg śliczna ! :) Quote
hankasanok Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 zdjecia REWELKA!!!!!! brudnym podwoziem Mony sie nie przejmuj, nasza jak biega po błocie to w uszach ma go pełno, weź wyczysć jak to osioł uparty i wiecznie pod ławe sie chowa, musze czekac az zasnie i na spaniu uszyska czyscic choc i to nie łatwe bo po pierwszym sie budzi i znów powtórka z rozrywki, Bellusia jest odwazna jesli chodzi o pieski i kotki ale jak przyjdzie isc do Pana doktora albo wyczyscic uszy to pod ławą siedzi TCHÓRZ!!!!! a co do powodzi to na prawdę brakuje słów, współczuje tym wszytskim ludziom, z całego serca!!!!! Quote
madziara1983 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Fioneczka dziś znalazłam psa w okolicy małego rynku .AMSTAFF ciemny pręgowany młody z obrożą. Bardzo przytulasny i grzeczny. Ludzie gadali ,że widzieli go jak biegał w Twojej okolicy,nie orientujesz się czyj to może być??? Quote
fioneczka Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 madziara1983 napisał(a):Fioneczka dziś znalazłam psa w okolicy małego rynku .AMSTAFF ciemny pręgowany młody z obrożą. Bardzo przytulasny i grzeczny. Ludzie gadali ,że widzieli go jak biegał w Twojej okolicy,nie orientujesz się czyj to może być??? ostatnio kilka razy widziałam gościa w okolicy kina który na smyczy prowadzał właśnie takiego pręgowanego wyrostka gdzie on teraz jest ? trzeba by zdjecia zrobić i ogłoszenia druknąć ten którego widziałam to taki wyrostek kilkumiesieczny ... góra 7 miechów może (widziany z auta) Quote
madziara1983 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 fioneczka napisał(a):ostatnio kilka razy widziałam gościa w okolicy kina który na smyczy prowadzał właśnie takiego pręgowanego wyrostka gdzie on teraz jest ? trzeba by zdjecia zrobić i ogłoszenia druknąć ten którego widziałam to taki wyrostek kilkumiesieczny ... góra 7 miechów może (widziany z auta) nie to nie był az taki dzidziuś. ja sądze ,że około roku moze 1,5 mam zdjęcie na telefonie ale kurde kiepskiej jakości i w dodatku mogę je mmsem tylko przesłać ehh bo mój normalny telefon znów reklamacjii a to taki szrot. Quote
fioneczka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 dzisiejszy fruwający Młodszy ... na swoim wymarzonym fuuullu ;) dzisiejsza Mona spacerowa ;) późniejsze zabawy na boisku połączone z testowaniem lampy :roll: Monoskoczek :evil_lol: Quote
fioneczka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 wszystko szło dobrze do czasu ... moja mina mówi sama za siebie bolało ... leciała krfffia (jak to mawiał Młodszy kiedy był młodszy :evil_lol:) przepraszam nie chciałam :roll: Quote
agaga21 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 przepraszam nie chciałam http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_4148.jpg raczej: "mniaaaam! mogę jeszcze?":diabloti: Quote
agnieszka32 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='agaga21']http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_4148.jpg raczej: "mniaaaam! mogę jeszcze?":diabloti: Albo "pyyyyszne było" :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Masz psa morderce i dziwisz sie ze Cie do krwi pogryzl...toc to ich hobby takie jest:evil_lol: Quote
Obama Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 http://1.1.1.3/bmi/i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_4146.jpg O,a to jest da mnie super! Quote
Recommended Posts