Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak słodko śpi, pewnie ma juz siódmy sen...

[FONT=Times New Roman]pies stróżujacy - pierwsza klasa. :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Ale nie martw sie my w domu mamy identycznego psa pilnujacego majatku, nawet nie słyszy jak ktos wchodzi, trzeba nad nia stanac dość głośno chrząknąc zeby królewna raczyła otworzyc oczy!!!! Kiedys jak przyszłam z pracy to zdazyłam posprzatać, odgrzać obiad i dopiero potem nasza łaskawa Bella raczyła sie obudzić!!! Oczywiscie była bardzo szczesliwa jak mnie zobaczyła i zdziwiona zarazem.... co ja juz w domu robie, przeciez ona nic nie słyszała...... Normalnie kiedys nam chałupe wynisa a nasz wielki grożny pies zabójca BEDZIE WTEDY SPAŁ W NAJLEPSZE!!!!!:roll:[/FONT]

Posted

ms_arwi napisał(a):
hankasanok Ty sie lepiej tutaj tak nie chwal, bo nigdy nie wiadomo kto czyta te nasze posty i jutro jak wrocisz faktycznie pol chalupy nie bedzie ;)

kurcze masz racje.......:hmmmm:

hmmmmm....... a ja cos mówiłam ze nasz pies jest śpioch nieczujny??? ŻARTOWAŁAM!!!

POTENCJALNI ZŁODZIEJE UWAZAJCIE BELLA JEST NA STRAŻY :razz:, nawet jak jej sie przyśni ...... to w końcu sie obudzi...... i nikt nie wie kiedy.......:evil_lol:

Posted

ania z poznania napisał(a):
Asiu, gdybyś nie zauważyła- jest przed 13, więc Monka jak każdy porządny pies śpi :diabloti:!

taaaa i trzeźwy heh

ms_arwi napisał(a):
Przed 13 i deszczowo... Kto by tam chcial wstawac z lozka :niewiem:
Frida na przyklad nie wchodzi na trawe jak jest mokra... :roll:

ja!!! "nie chcem ale muszem" :roll:
nasza rottka Sara i Fionusia nienawidziły deszczu ... chodziły na paluszkach żeby siq zrobić a Mona to wiejski burek jest normalnie :diabloti: jej nie przeszkadza deszcz i inne pierdoły

agnieszka32 napisał(a):

sces :diabloti:

hankasanok napisał(a):
tak słodko śpi, pewnie ma juz siódmy sen...

[FONT=Times New Roman]pies stróżujacy - pierwsza klasa. :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Ale nie martw sie my w domu mamy identycznego psa pilnujacego majatku, nawet nie słyszy jak ktos wchodzi, trzeba nad nia stanac dość głośno chrząknąc zeby królewna raczyła otworzyc oczy!!!! Kiedys jak przyszłam z pracy to zdazyłam posprzatać, odgrzać obiad i dopiero potem nasza łaskawa Bella raczyła sie obudzić!!! Oczywiscie była bardzo szczesliwa jak mnie zobaczyła i zdziwiona zarazem.... co ja juz w domu robie, przeciez ona nic nie słyszała...... Normalnie kiedys nam chałupe wynisa a nasz wielki grożny pies zabójca BEDZIE WTEDY SPAŁ W NAJLEPSZE!!!!!:roll:[/FONT]

Sara i Fionusia to nawet oka nie otwierały jak ktoś przychodził ... wiedziały że obcego do domu się nie wpuszcza ;)
jedynie jak listonosz przychodził czy inkasent od światła to na smaczki czekały :p

ms_arwi napisał(a):
hankasanok Ty sie lepiej tutaj tak nie chwal, bo nigdy nie wiadomo kto czyta te nasze posty i jutro jak wrocisz faktycznie pol chalupy nie bedzie ;)

co tam chałupa ważne żeby Belli nie ukradli jak będzie spała :evil_lol:

agaga21 napisał(a):
dokładnie! u nas to samo. etna niby taka twardzielka ale na deszcz nie pójdzie i koniec:evil_lol: i coraz dłużej sypia.
http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_2666.jpg
jaka minka:loveu:

z tym sypianiem to normalnie tak jak ja :eviltong:

hankasanok napisał(a):
kurcze masz racje.......:hmmmm:

hmmmmm....... a ja cos mówiłam ze nasz pies jest śpioch nieczujny??? ŻARTOWAŁAM!!!

POTENCJALNI ZŁODZIEJE UWAZAJCIE BELLA JEST NA STRAŻY :razz:, nawet jak jej sie przyśni ...... to w końcu sie obudzi...... i nikt nie wie kiedy.......:evil_lol:

musztarda po obiedzie :diabloti: juz wszyscy wiedzą że Bella śpioch jest i ma wszystko w tyle :roll: teraz trzeba psa do pilnowania dobrać do pary :razz:

magda z. napisał(a):
super fotencje:) gwaizdeczka jak się patrzy

taaaaa gruba gwiazdeczka :diabloti:

Posted

Mona wie że nie ma to jak dobrze się wyspać ;)

Ozzy dziś zażądał spaceru 6.11 ( a mogłam spać ciagiem do 7.30 ) a po spacerku była micha ...teraz śpi w moim wyrku aż w kuchni go słychać :roll:

Posted

Alicja napisał(a):
Mona wie że nie ma to jak dobrze się wyspać ;)

Ozzy dziś zażądał spaceru 6.11 ( a mogłam spać ciagiem do 7.30 ) a po spacerku była micha ...teraz śpi w moim wyrku aż w kuchni go słychać :roll:

znaczy się że ma się chłopak lepiej :multi:

wiedział jak Cię z łóżka wyciągnąć zeby zająć Twoje miejsce heh ... mądry chłopczyk

Posted

fioneczka napisał(a):
znaczy się że ma się chłopak lepiej :multi:

wiedział jak Cię z łóżka wyciągnąć zeby zająć Twoje miejsce heh ... mądry chłopczyk

ale spacer zaspana o 6.11 to masakra :diabloti:

Posted

kupiłam dziś Moneczce piłeczkę :p
taką białą w czarne kwadraciki, dość ciężką, tworzywo takie niby guma niby kauczuk ... cholera wie co :roll:
fajnie się odbijała

wszystko piszę w czasie przeszłym bo ... piłeczka uległa zagładzie :roll:

teraz wygląda tak ...
[IMG]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_5426.jpg[/IMG]

a reszta jest tu ...
[IMG]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_5430.jpg[/IMG]

chyba kupię jej piłeczkę z metalu :p

Posted

[url]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_5426.jpg[/url]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bo te kwadraciki ja na pewno wnerwiały, więc się ich pozbyła!:evil_lol::evil_lol:
ale jak fantastycznie dookoła poobgryzała! kula jest nadal kulą!!![SIZE=1](prawie)[/SIZE];)

Posted

[quote name='agnieszka32']Hahahahahaaha - prawie jak Marusia :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

prawie robi wielką różnicę :diabloti:
ale może i ja sie doczekam nowego łóżka jak tak dalej pójdzie :evil_lol:

[quote name='Alicja']wow....ładna ta piłeczka :hmmmm:[/QUOTE]

no so ... tylko nie mów że nie mam gustu :roll:

[quote name='ania z poznania'][URL]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_5426.jpg[/URL]

No to masz teraz gąbkę, albo pumeks, sama nie wiem :niewiem::diabloti:[/QUOTE]

gdyby nie była tak dokładnie ogryziona to by rafę koralową przypominała :evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21'][URL]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_5426.jpg[/URL]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bo te kwadraciki ja na pewno wnerwiały, więc się ich pozbyła!:evil_lol::evil_lol:
ale jak fantastycznie dookoła poobgryzała! kula jest nadal kulą!!![SIZE=1](prawie)[/SIZE];)[/QUOTE]

ha!! wiesz że nawet po lekkim tiuningu posiada w dalszym ciągu zdolność odbijania się :eviltong:

[quote name='furciaczek']Ahahaha ciekawy design tej pilki:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Mona miała jakiś pomysł na rzeźbę chyba ale jej nie do końca wyszło :roll:

[quote name='ania z poznania']Ekologiczny taki :diabloti:.....[/QUOTE]

hahaha sie cioci dowcip wyostrzył :eviltong:

[quote name='Obama']ale jaka mądra...nie zjadła...zostawiła:D[/QUOTE]

tak zostawiła sobie resztę na dzisiaj :diabloti:
a czy cosik nie zostało zjedzone pojęcia nie mam, bo to takie puzzle teraz z 3800 kawałków :evil_lol:

Posted

Ja mam w domu jedna ultratrwala zabawke... jest to... kamien :p tak tak... zwykly kamien przyniesiony z pola przez Mie jakies hmm... 1,5 roku temu... Mijorka bardzo lubi ten kamien trzymac w pysku a i Duszek go podbiera... Kamien jest fantastyczny, ekologiczny, niezniszczalny... cudo, mowie wam :diabloti:

Posted

[quote name='ms_arwi']Ja mam w domu jedna ultratrwala zabawke... jest to... kamien :p tak tak... zwykly kamien przyniesiony z pola przez Mie jakies hmm... 1,5 roku temu... Mijorka bardzo lubi ten kamien trzymac w pysku a i Duszek go podbiera... Kamien jest fantastyczny, ekologiczny, niezniszczalny... cudo, mowie wam :diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam to samo tyle ze u nas co spacer nowy kamien...:roll:

Asia wystaw pile na allegro jako 'modern art' by Mona :diabloti: za jedyne 9 999,99zl:cool3:
opisz w aukcji ze to wizja przyszlosci swiata w oczach tej wschodzacej niesamowicie utalentowanej mlodej artystki ktora boryka sie z problemem odnalezienia wlasnej tozsamosci we wspolczesnej globalnej wiosce:diabloti:

Posted

[quote name='chita']Asia wystaw pile na allegro jako 'modern art' by Mona :diabloti: za jedyne 9 999,99zl:cool3:
opisz w aukcji ze to wizja przyszlosci swiata w oczach tej wshodzacej niesamowicie utalentowanej mlodej artystki ktora boryka sie z problemem odnalezienia wlasnej tozsamosci we wspolczesnej globalnej wiosce:diabloti:[/QUOTE]
:megagrin:
Ja nie wiem co Ty tam bierzesz ale... ja tez chce!!!!! To sie pali, lyka czy wciera? :cool3: