agnieszka32 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_2665.jpg Słodzizna :loveu::loveu::loveu: Quote
hankasanok Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 tak słodko śpi, pewnie ma juz siódmy sen... [FONT=Times New Roman]pies stróżujacy - pierwsza klasa. :evil_lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ale nie martw sie my w domu mamy identycznego psa pilnujacego majatku, nawet nie słyszy jak ktos wchodzi, trzeba nad nia stanac dość głośno chrząknąc zeby królewna raczyła otworzyc oczy!!!! Kiedys jak przyszłam z pracy to zdazyłam posprzatać, odgrzać obiad i dopiero potem nasza łaskawa Bella raczyła sie obudzić!!! Oczywiscie była bardzo szczesliwa jak mnie zobaczyła i zdziwiona zarazem.... co ja juz w domu robie, przeciez ona nic nie słyszała...... Normalnie kiedys nam chałupe wynisa a nasz wielki grożny pies zabójca BEDZIE WTEDY SPAŁ W NAJLEPSZE!!!!!:roll:[/FONT] Quote
ms_arwi Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 hankasanok Ty sie lepiej tutaj tak nie chwal, bo nigdy nie wiadomo kto czyta te nasze posty i jutro jak wrocisz faktycznie pol chalupy nie bedzie ;) Quote
agaga21 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ms_arwi napisał(a):Przed 13 i deszczowo... Kto by tam chcial wstawac z lozka :niewiem: Frida na przyklad nie wchodzi na trawe jak jest mokra... :roll: dokładnie! u nas to samo. etna niby taka twardzielka ale na deszcz nie pójdzie i koniec:evil_lol: i coraz dłużej sypia. http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_2666.jpg jaka minka:loveu: Quote
hankasanok Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ms_arwi napisał(a):hankasanok Ty sie lepiej tutaj tak nie chwal, bo nigdy nie wiadomo kto czyta te nasze posty i jutro jak wrocisz faktycznie pol chalupy nie bedzie ;) kurcze masz racje.......:hmmmm: hmmmmm....... a ja cos mówiłam ze nasz pies jest śpioch nieczujny??? ŻARTOWAŁAM!!! POTENCJALNI ZŁODZIEJE UWAZAJCIE BELLA JEST NA STRAŻY :razz:, nawet jak jej sie przyśni ...... to w końcu sie obudzi...... i nikt nie wie kiedy.......:evil_lol: Quote
magda z. Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 super fotencje:) gwaizdeczka jak się patrzy Quote
fioneczka Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 ania z poznania napisał(a):Asiu, gdybyś nie zauważyła- jest przed 13, więc Monka jak każdy porządny pies śpi :diabloti:! taaaa i trzeźwy heh ms_arwi napisał(a):Przed 13 i deszczowo... Kto by tam chcial wstawac z lozka :niewiem: Frida na przyklad nie wchodzi na trawe jak jest mokra... :roll: ja!!! "nie chcem ale muszem" :roll: nasza rottka Sara i Fionusia nienawidziły deszczu ... chodziły na paluszkach żeby siq zrobić a Mona to wiejski burek jest normalnie :diabloti: jej nie przeszkadza deszcz i inne pierdoły agnieszka32 napisał(a):http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_2665.jpg Słodzizna :loveu::loveu::loveu: sces :diabloti: hankasanok napisał(a):tak słodko śpi, pewnie ma juz siódmy sen... [FONT=Times New Roman]pies stróżujacy - pierwsza klasa. :evil_lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ale nie martw sie my w domu mamy identycznego psa pilnujacego majatku, nawet nie słyszy jak ktos wchodzi, trzeba nad nia stanac dość głośno chrząknąc zeby królewna raczyła otworzyc oczy!!!! Kiedys jak przyszłam z pracy to zdazyłam posprzatać, odgrzać obiad i dopiero potem nasza łaskawa Bella raczyła sie obudzić!!! Oczywiscie była bardzo szczesliwa jak mnie zobaczyła i zdziwiona zarazem.... co ja juz w domu robie, przeciez ona nic nie słyszała...... Normalnie kiedys nam chałupe wynisa a nasz wielki grożny pies zabójca BEDZIE WTEDY SPAŁ W NAJLEPSZE!!!!!:roll:[/FONT] Sara i Fionusia to nawet oka nie otwierały jak ktoś przychodził ... wiedziały że obcego do domu się nie wpuszcza ;) jedynie jak listonosz przychodził czy inkasent od światła to na smaczki czekały :p ms_arwi napisał(a):hankasanok Ty sie lepiej tutaj tak nie chwal, bo nigdy nie wiadomo kto czyta te nasze posty i jutro jak wrocisz faktycznie pol chalupy nie bedzie ;) co tam chałupa ważne żeby Belli nie ukradli jak będzie spała :evil_lol: agaga21 napisał(a):dokładnie! u nas to samo. etna niby taka twardzielka ale na deszcz nie pójdzie i koniec:evil_lol: i coraz dłużej sypia. http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_2666.jpg jaka minka:loveu: z tym sypianiem to normalnie tak jak ja :eviltong: hankasanok napisał(a):kurcze masz racje.......:hmmmm: hmmmmm....... a ja cos mówiłam ze nasz pies jest śpioch nieczujny??? ŻARTOWAŁAM!!! POTENCJALNI ZŁODZIEJE UWAZAJCIE BELLA JEST NA STRAŻY :razz:, nawet jak jej sie przyśni ...... to w końcu sie obudzi...... i nikt nie wie kiedy.......:evil_lol: musztarda po obiedzie :diabloti: juz wszyscy wiedzą że Bella śpioch jest i ma wszystko w tyle :roll: teraz trzeba psa do pilnowania dobrać do pary :razz: magda z. napisał(a):super fotencje:) gwaizdeczka jak się patrzy taaaaa gruba gwiazdeczka :diabloti: Quote
Alicja Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Mona wie że nie ma to jak dobrze się wyspać ;) Ozzy dziś zażądał spaceru 6.11 ( a mogłam spać ciagiem do 7.30 ) a po spacerku była micha ...teraz śpi w moim wyrku aż w kuchni go słychać :roll: Quote
fioneczka Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Alicja napisał(a):Mona wie że nie ma to jak dobrze się wyspać ;) Ozzy dziś zażądał spaceru 6.11 ( a mogłam spać ciagiem do 7.30 ) a po spacerku była micha ...teraz śpi w moim wyrku aż w kuchni go słychać :roll: znaczy się że ma się chłopak lepiej :multi: wiedział jak Cię z łóżka wyciągnąć zeby zająć Twoje miejsce heh ... mądry chłopczyk Quote
Alicja Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 fioneczka napisał(a):znaczy się że ma się chłopak lepiej :multi: wiedział jak Cię z łóżka wyciągnąć zeby zająć Twoje miejsce heh ... mądry chłopczyk ale spacer zaspana o 6.11 to masakra :diabloti: Quote
fioneczka Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 kupiłam dziś Moneczce piłeczkę :p taką białą w czarne kwadraciki, dość ciężką, tworzywo takie niby guma niby kauczuk ... cholera wie co :roll: fajnie się odbijała wszystko piszę w czasie przeszłym bo ... piłeczka uległa zagładzie :roll: teraz wygląda tak ... [IMG]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_5426.jpg[/IMG] a reszta jest tu ... [IMG]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_5430.jpg[/IMG] chyba kupię jej piłeczkę z metalu :p Quote
agnieszka32 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Hahahahahaaha - prawie jak Marusia :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ania z poznania Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [URL]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_5426.jpg[/URL] No to masz teraz gąbkę, albo pumeks, sama nie wiem :niewiem::diabloti: Quote
agaga21 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [url]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_5426.jpg[/url] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo te kwadraciki ja na pewno wnerwiały, więc się ich pozbyła!:evil_lol::evil_lol: ale jak fantastycznie dookoła poobgryzała! kula jest nadal kulą!![/SIZE];) Quote
furciaczek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ahahaha ciekawy design tej pilki:evil_lol::evil_lol: Quote
ania z poznania Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ekologiczny taki :diabloti:..... Quote
Obama Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 ale jaka mądra...nie zjadła...zostawiła:D Quote
fioneczka Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='agnieszka32']Hahahahahaaha - prawie jak Marusia :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] prawie robi wielką różnicę :diabloti: ale może i ja sie doczekam nowego łóżka jak tak dalej pójdzie :evil_lol: [quote name='Alicja']wow....ładna ta piłeczka :hmmmm:[/QUOTE] no so ... tylko nie mów że nie mam gustu :roll: [quote name='ania z poznania'][URL]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_5426.jpg[/URL] No to masz teraz gąbkę, albo pumeks, sama nie wiem :niewiem::diabloti:[/QUOTE] gdyby nie była tak dokładnie ogryziona to by rafę koralową przypominała :evil_lol: Quote
fioneczka Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='agaga21'][URL]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_5426.jpg[/URL] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo te kwadraciki ja na pewno wnerwiały, więc się ich pozbyła!:evil_lol::evil_lol: ale jak fantastycznie dookoła poobgryzała! kula jest nadal kulą!![/SIZE];)[/QUOTE] ha!! wiesz że nawet po lekkim tiuningu posiada w dalszym ciągu zdolność odbijania się :eviltong: [quote name='furciaczek']Ahahaha ciekawy design tej pilki:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Mona miała jakiś pomysł na rzeźbę chyba ale jej nie do końca wyszło :roll: [quote name='ania z poznania']Ekologiczny taki :diabloti:.....[/QUOTE] hahaha sie cioci dowcip wyostrzył :eviltong: [quote name='Obama']ale jaka mądra...nie zjadła...zostawiła:D[/QUOTE] tak zostawiła sobie resztę na dzisiaj :diabloti: a czy cosik nie zostało zjedzone pojęcia nie mam, bo to takie puzzle teraz z 3800 kawałków :evil_lol: Quote
wejherstaff Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [url]http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/IMG_5426.jpg[/url] w sumie tez niczego sobie :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ms_arwi Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ja mam w domu jedna ultratrwala zabawke... jest to... kamien :p tak tak... zwykly kamien przyniesiony z pola przez Mie jakies hmm... 1,5 roku temu... Mijorka bardzo lubi ten kamien trzymac w pysku a i Duszek go podbiera... Kamien jest fantastyczny, ekologiczny, niezniszczalny... cudo, mowie wam :diabloti: Quote
hankasanok Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Pięęękna ta piłeczka, taka okragła (JESZCZE) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ciekawe kiedy zmieni kształ!!!! Widze że z Monusi to taka mała artystka :diabloti: Quote
chita Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='ms_arwi']Ja mam w domu jedna ultratrwala zabawke... jest to... kamien :p tak tak... zwykly kamien przyniesiony z pola przez Mie jakies hmm... 1,5 roku temu... Mijorka bardzo lubi ten kamien trzymac w pysku a i Duszek go podbiera... Kamien jest fantastyczny, ekologiczny, niezniszczalny... cudo, mowie wam :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam to samo tyle ze u nas co spacer nowy kamien...:roll: Asia wystaw pile na allegro jako 'modern art' by Mona :diabloti: za jedyne 9 999,99zl:cool3: opisz w aukcji ze to wizja przyszlosci swiata w oczach tej wschodzacej niesamowicie utalentowanej mlodej artystki ktora boryka sie z problemem odnalezienia wlasnej tozsamosci we wspolczesnej globalnej wiosce:diabloti: Quote
ageralion Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='chita']Asia wystaw pile na allegro jako 'modern art' by Mona :diabloti: za jedyne 9 999,99zl:cool3: opisz w aukcji ze to wizja przyszlosci swiata w oczach tej wshodzacej niesamowicie utalentowanej mlodej artystki ktora boryka sie z problemem odnalezienia wlasnej tozsamosci we wspolczesnej globalnej wiosce:diabloti:[/QUOTE] :megagrin: Ja nie wiem co Ty tam bierzesz ale... ja tez chce!!!!! To sie pali, lyka czy wciera? :cool3: Quote
Recommended Posts