fioneczka Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 ms_arwi napisał(a):U mnie to wieloramienne juz nie ma wszystkich ramion ;) Mia i Frida poodgryzaly ;) Ale tak to juz jest z ulubionymi zabawkami psow, nie maja raczej za dlugiego zywota. Zobaczymy jak dlugo u Ciebie potrwa zycie tej "gwiazdki" ;) mając świadomość że gwiazdka za długo nie pożyje kupiłam też piłkę fajna jest bo nie da się jej bezproblemowo ugryźć ;) w domu bawi się piłką a na dwór bierzemy gwiazdkę ... radocha jest tym większa bo kilka godzin niewidziana zabawka jest bardziej atrakcyjna :) Quote
Alicja Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 agaga21 napisał(a):w środku nocy?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::-o:-o:-o:-o wczesnym rankiem ;) no to się dziewczynka wybawiła ;) Quote
fioneczka Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 wczorajsze bieganko [video=youtube;r8osbmkeAGI]http://www.youtube.com/watch?v=r8osbmkeAGI[/video] Quote
agaga21 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 witam sie po 4 dniach detoksu od dogo :) :) fajna ta gwiazdka! też miałam zamówić ale pan z allegro mi na maila nie odpowiedział i jakoś zapomniałam. asiu, czy piłeczka tez wytrzymała i warta swojej ceny? Quote
fioneczka Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Alicja napisał(a):ale impra z tą gwiazdeczką :multi: nooo a jakby jeszcze w komplecie z flaszka sprzedawali to zabawa byłaby na całego :diabloti: agaga21 napisał(a):witam sie po 4 dniach detoksu od dogo :) :) fajna ta gwiazdka! też miałam zamówić ale pan z allegro mi na maila nie odpowiedział i jakoś zapomniałam. asiu, czy piłeczka tez wytrzymała i warta swojej ceny? piłeczka fajna ... pomimo ciągłej próby jej zjedzenia przez Monę ... ona wciąż żyje :multi: dodatkowo piłka ma dziurkę na wylot i można ją na sznurek uwiązać no ale u nas sytuacja wygląda tak że Mona nie zostaje z zabawkami sam na sam wiec jak zaczyna przeginać to się jej delikatnie tłumaczy że tak nie wolno ;) ms_arwi napisał(a):a u mnie gwiazdka juz na pol zywa ;) bardzo mi przykro :diabloti: ;);) Quote
fioneczka Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 byliśmy dziś na spacerze dla odmiany z piłeczką ... piłeczka żyje ;) zdecydowanie Mona woli zabawę piłką na boisku, które zaczęła traktować jako swój teren zabawa jest świetna i dynamiczna wracając do domu spotkaliśmy znajomego z kilkumiesięczną suczką, ślicznym kundelkiem który zachęcał Monę do zabawy ... niestety Mona położyła się, zaśliniła i koncentrowała się na tym jak uciec ... Quote
fioneczka Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 mam zdjęcia z piłeczkowego spaceru ... nie mogłam ich wstawić bo dogo nawalało i zalogować się było ciężko ale dziś se wrzucę :p (jak się uda) Quote
ania z poznania Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_0272_1.jpg Super miny! Asiu, a nigdy się nie pożarły o zabawkę? Quote
chita Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 ło matko tu conajmniej wyglada jakby zabawka wbila sie do gardla :evil_lol::evil_lol::evil_lol:http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_0268_1.jpg nie moge sie napatrzec na jej linie, super wyglada Quote
fioneczka Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Aniu Mona od pierwszego dnia u nas ma kontakt z Brutkiem na co dzień Brutus "pomagał" jej stawiać pierwsze kroki na obcym terenie, to dzięki niemu na boisku czuje się jak u siebie i jest wyluzowana ... Brutek to taki jej guru ;) jeśli chodzi o agresję do innych zwierząt to są sytuacje kiedy próbuje ugryźć jednak to na terenie gdzie nie czuje się bezpieczna (tzn kazde inne miejsce niż boisko) i nie o zabawkę wtedy idzie tylko o strach ostatnio idąc do domu, wesoła buldożka zachęcała ją do zabawy ... niestety Mona panika w oczach i w chwili kiedy zobaczyła ze nie ma możliwości ucieczki próbowała dziabnąć. korygujemy zachowanie w stosunku do zwierzat bo boję się ze kiedyś moze spróbować tego samego w stosunku do ludzi Quote
fioneczka Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='chita']ło matko tu conajmniej wyglada jakby zabawka wbila sie do gardla :evil_lol::evil_lol::evil_lol:http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_0268_1.jpg nie moge sie napatrzec na jej linie, super wyglada hehe faktycznie wygląda jakby połykała gwiazdkę ... a faktycznie to ta gwiazdka skacze i zmienia kierunek więc w tym momencie własnie się mijały ;) a linia ... chyba zacznę biegać tyle co ona ;) teraz ładnie wcina ... puszeczka animondy, korpus (już mogę patrzeć jak go je ;)) i dodatki w postaci warzyw, białego serka i psiowych witaminek denerwuję się tylko jak ktoś mówi "oooo ona po szczeniaczkach" wrrrr ... cyce jej dyndają, teraz takie chude ;) piszę post pod postem bo edycja "nie idzie" Quote
ania z poznania Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Asiu, mnie od dwóch lat ludzie pytają kiedy Czika rodzi! Teraz to już chyba tylko słonia?????? Quote
fioneczka Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='ania z poznania']Asiu, mnie od dwóch lat ludzie pytają kiedy Czika rodzi! Teraz to już chyba tylko słonia??????[/QUOTE] nie ma się czym przejmować ... mi cyce nie przeszkadzają tylko ludziska męczą pytaniami nawet już głupi śmiech młodych jak widzą że ona się kuli i ogon ma wciśnięty pod tyłek mnie nie rusza z Fionusią [*] jak szłam ulicą to słyszałam parę razy ... o ten to w walkach chyba wystawiany Quote
Alicja Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Asiu , cycuchy powinny sie jeszcze wchłonąć ;) Quote
agnieszka32 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Super zdjęcia, istne szaleństwo !!! Asiu, ja tam się przypatruję Monie i nijak żadnych wiszących cycuchów u niej nie widzę ;) Quote
fioneczka Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Alicja']Asiu , cycuchy powinny sie jeszcze wchłonąć ;)[/QUOTE] eee a nam wsio rawno czy się wchłoną czy nie ... hehe jest śliczna nawet z takimi :p nawet fałd skóry pomiędzy łopatkami który tak fajnie się rusza jak biega dodaje jej uroku ... o ile nie zacznie "mężnieć" dziewczyna to jej taki zostanie i będziemy gumką spinać ;) Quote
fioneczka Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='agnieszka32']Super zdjęcia, istne szaleństwo !!! Asiu, ja tam się przypatruję Monie i nijak żadnych wiszących cycuchów u niej nie widzę ;) a ja widzę :) Quote
taxelina Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_0216_1.jpg ale slodka mordka :) Quote
fioneczka Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 od kilku dni jest bardzo gorąco i Mona niechętnie biega ale dziś miała skoczny spacer Quote
Recommended Posts