Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
fajne fotki wodne :) moja wchodzi tylko do momentu kiedy jest dno :D

Sarcia nasza rottka
  • wchodziła do wody i potrafiła pływać tak "bez sensu" nawet dwie godziny aż zaczynała zębami dzwonić, jak małe dziecko trzeba było na koc wyciągać na siłę żeby się ogrzała
    Fionusia
  • była jak motorówka ... wszędzie jej było pełno i przemieszczała się w wodzie z prędkością światła ... Ona kochała wodę ... czasem śmiałam się że ona bardziej foczka jak psiak
    Mona wchodzi do wody, pływa ale nie ma w niej tej "iskry"

deer_1987 napisał(a):
    Cala szczesliwa!!

Nasze nie lubia jakos do wody.. a szkoda

moze woda za zimna ;)

magda z. napisał(a):
    jaka ona skoczna sie zrobiła:lol: a z ta piłką na boku superowo:loveu:

skoczna to i owszem i co najważniejsze że juz nie zapomina o wyciąganiu łapek podczas lotu w dół ... już nie ryje pychem w glebę i nie tłucze doopki :evil_lol:

u nas dzisiaj po południu zaczęło padać ... baaa co ja gadam padać, lało tak że świata nie było widać

• Posted

Mój żaden nie pływał - jamnik stawał mi zawsze na nogę, bo bezpieczniej, a Bismarck na upartego wejdzie i zamoczy łapy, za to kałuże chętniej zalicza;)
    U nas też padało - przyszło od Was;) Teraz chłodniej trochę wreszcie.

Posted

chita napisał(a):
    ooo Mona na spacery za granice jezdzi...tej to dobrze:cool3::lol:
    i widac ze jej sie to baaaardzo podoba:loveu::loveu::loveu:
    http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_0032_1.jpg

ciotka ten uśmiech to z powodu powrotu do domu :roll: ... na wyjazdach ona się prawie nie uśmiecha ... raczej jest skupiona i ofaflana ze strachu, sznurówki to jej do ziemi wiszą ... coraz częściej stosujemy terapię wstrząsową i zabieramy ją jak "normalnego" psa między ludzi ;)

wczoraj też postanowilismy postać sobie w miejscu publicznym i pogadać ... dziewczyna poległa skulona w trawie a dookoła niej biegała buldożka i zachęcała do zabawy ... ludzie gapili się bo widok był bezcenny ... trzęsący się w trawie MORDERCA

Edit
    a tak jeszcze dodam że na te spacery to my wcale daleko jeździć nie musimy ... do niemiec od domu mamy jakieś 1000 m
    a do czech 15 km ;)

Posted

znam to z autopsji:D ja do granicy CH mam jakies 400m;)

a z tym lekiem to olewaj, u nas pomoglo, zadnego glaskania i cackania sie a w koncu powoli bedzie lepiej;)

Posted

chita napisał(a):
    znam to z autopsji:D ja do granicy CH mam jakies 400m;)

a z tym lekiem to olewaj, u nas pomoglo, zadnego glaskania i cackania sie a w koncu powoli bedzie lepiej;)

lepiej to jest o niebo bo przecież ona jeszcze do niedawna bała się nawet ruszających się liści na drzewie
    a jak szłam z nią na spacer to większość drogi szorowała brzuchem po asfalcie ... aż dziwne że ktoś nie zadzwonił gdzie trzeba że psa maltretuję bo się mnie boi ;)
    teraz jak w pobliżu są ludzie czy idziemy chodnikiem to biorę ją "na krótko" przy nodze i staram się nie dawać jej możliwości manewru innego niż marsz na przód ... daje dziewczyna radę ;)
    czasem ma jeszcze napady takie jak wczoraj ze spanikuje, zaślini się i "jest nieobecna" ... koncentruje się tylko na tym jak dać buta w str domu

Posted

chita napisał(a):
    madra dziewczynka z Monki:loveu:

my tu gadu gadu a nowych fotek jak nie bylo tak nima:eviltong::cool3::diabloti:

eeee po co fotki ;) ... przyszłam sobie poględzić :)

Posted

no jak to po co:eek2::no-no-no: ...co strona to foty...:mad:ot taki nowy regulamin...:diabloti::diabloti:
    a zdjecia dla tych wszystkich uzaleznionych od ogladania rozowego nochala:loveu::loveu::loveu: