magda z. Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 jaka ona skoczna sie zrobiła:lol: a z ta piłką na boku superowo:loveu: Quote
fioneczka Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 zaba14 napisał(a):fajne fotki wodne :) moja wchodzi tylko do momentu kiedy jest dno :D Sarcia nasza rottka wchodziła do wody i potrafiła pływać tak "bez sensu" nawet dwie godziny aż zaczynała zębami dzwonić, jak małe dziecko trzeba było na koc wyciągać na siłę żeby się ogrzała Fionusia była jak motorówka ... wszędzie jej było pełno i przemieszczała się w wodzie z prędkością światła ... Ona kochała wodę ... czasem śmiałam się że ona bardziej foczka jak psiak Mona wchodzi do wody, pływa ale nie ma w niej tej "iskry" deer_1987 napisał(a):Cala szczesliwa!! Nasze nie lubia jakos do wody.. a szkoda moze woda za zimna ;) magda z. napisał(a):jaka ona skoczna sie zrobiła:lol: a z ta piłką na boku superowo:loveu: skoczna to i owszem i co najważniejsze że juz nie zapomina o wyciąganiu łapek podczas lotu w dół ... już nie ryje pychem w glebę i nie tłucze doopki :evil_lol: u nas dzisiaj po południu zaczęło padać ... baaa co ja gadam padać, lało tak że świata nie było widać Quote
taxelina Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Nie jak zimna to nie zabieramy ich nad wode, one po prostu wola lake gdzie mozna pobiegac i pokopac dolki, nie sa to wodne psy :) Quote
magda z. Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Mój żaden nie pływał - jamnik stawał mi zawsze na nogę, bo bezpieczniej, a Bismarck na upartego wejdzie i zamoczy łapy, za to kałuże chętniej zalicza;) U nas też padało - przyszło od Was;) Teraz chłodniej trochę wreszcie. Quote
dorota k. Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Te zdjęcia Laluni w locie są niesamowite:loveu: Śliczna Lalunia:loveu: Quote
agaga21 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_0032_1.jpg :evil_lol::evil_lol: "w końcu wracamy do domu:multi::multi: " ;) Quote
fioneczka Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 noo żebyś wiedziała, ona jest najszczęśliwsza jak do domu wraca Quote
agnieszka32 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_9929_1.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
wejherstaff Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ale śliczne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: a szeleczki BOMBA :lol::lol::lol: Quote
Nadalle Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_0032_1.jpg Ale szczęśliwy pychol! :loveu: Quote
rufusowa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 co tak mało zdjęć? :evil_lol: podoba mi się jak goni piłkę :p Quote
taxelina Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ale fajne macie te spacerki :) my bylismy z psami i moimi rodzicami z pl na rowerze wodnym wokol centrum malmö :) mam zdjecia :D Quote
chita Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ooo Mona na spacery za granice jezdzi...tej to dobrze:cool3::lol: i widac ze jej sie to baaaardzo podoba:loveu::loveu::loveu: http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_0032_1.jpg Quote
fioneczka Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 chita napisał(a):ooo Mona na spacery za granice jezdzi...tej to dobrze:cool3::lol: i widac ze jej sie to baaaardzo podoba:loveu::loveu::loveu: http://i717.photobucket.com/albums/ww172/adikwiat/Smaczna%20Beza%20vel%20Mona/IMG_0032_1.jpg ciotka ten uśmiech to z powodu powrotu do domu :roll: ... na wyjazdach ona się prawie nie uśmiecha ... raczej jest skupiona i ofaflana ze strachu, sznurówki to jej do ziemi wiszą ... coraz częściej stosujemy terapię wstrząsową i zabieramy ją jak "normalnego" psa między ludzi ;) wczoraj też postanowilismy postać sobie w miejscu publicznym i pogadać ... dziewczyna poległa skulona w trawie a dookoła niej biegała buldożka i zachęcała do zabawy ... ludzie gapili się bo widok był bezcenny ... trzęsący się w trawie MORDERCA Edit a tak jeszcze dodam że na te spacery to my wcale daleko jeździć nie musimy ... do niemiec od domu mamy jakieś 1000 m a do czech 15 km ;) Quote
pinkmoon Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 No no, z krówki się robi światowa dama :loveu: Quote
chita Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 znam to z autopsji:D ja do granicy CH mam jakies 400m;) a z tym lekiem to olewaj, u nas pomoglo, zadnego glaskania i cackania sie a w koncu powoli bedzie lepiej;) Quote
fioneczka Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 chita napisał(a):znam to z autopsji:D ja do granicy CH mam jakies 400m;) a z tym lekiem to olewaj, u nas pomoglo, zadnego glaskania i cackania sie a w koncu powoli bedzie lepiej;) lepiej to jest o niebo bo przecież ona jeszcze do niedawna bała się nawet ruszających się liści na drzewie a jak szłam z nią na spacer to większość drogi szorowała brzuchem po asfalcie ... aż dziwne że ktoś nie zadzwonił gdzie trzeba że psa maltretuję bo się mnie boi ;) teraz jak w pobliżu są ludzie czy idziemy chodnikiem to biorę ją "na krótko" przy nodze i staram się nie dawać jej możliwości manewru innego niż marsz na przód ... daje dziewczyna radę ;) czasem ma jeszcze napady takie jak wczoraj ze spanikuje, zaślini się i "jest nieobecna" ... koncentruje się tylko na tym jak dać buta w str domu Quote
chita Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 madra dziewczynka z Monki:loveu: my tu gadu gadu a nowych fotek jak nie bylo tak nima:eviltong::cool3::diabloti: Quote
fioneczka Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 chita napisał(a):madra dziewczynka z Monki:loveu: my tu gadu gadu a nowych fotek jak nie bylo tak nima:eviltong::cool3::diabloti: eeee po co fotki ;) ... przyszłam sobie poględzić :) Quote
chita Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 no jak to po co:eek2::no-no-no: ...co strona to foty...:mad:ot taki nowy regulamin...:diabloti::diabloti: a zdjecia dla tych wszystkich uzaleznionych od ogladania rozowego nochala:loveu::loveu::loveu: Quote
ania z poznania Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 No właśnie, Asiu, my grzecznie prosimy :mad:! Quote
Recommended Posts