Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda z. napisał(a):
Musi poznać tereny, dla niej wszystko jest nowe. Będzie dobrze:)

no mam nadzieję ze kiedyś będzie "normalnym" psem ... kolejna sunia specjalnej troski ... ale my już chyba przywykliśmy do tego ;)

chita napisał(a):
czesto chodzicie do tego parku? Paskuda robi tak samo w nowych miejscach...

do parku czasem bo ona panicznie reaguje i tu nie chodzi o "znajomość" miejsca ... ona nawet na codziennym porannym spacerze po znajomej przydomowej okolicy trzęsie się jak galareta ... może z czasem będzie inaczej

agnieszka32 napisał(a):
A ja protestuję przeciwko niewielkiej ilości fotem a nawet ich braku w ostatnich dniach :mad: :evil_lol:

zaraz da się coś z tym zrobić ;) ... wczorajszy spacer 157 zdjęć :diabloti: ale chyba wszystkich nie będę tu wstawiała ;)

ania z poznania napisał(a):
No właśnie ja też już chciałam grzecznie poprosić :mad::evil_lol:
I reklamację od razu złożyć, żadnych uśmieszków Mony nie dostajemy ostatnio :placz:!

a faktycznie ostatnio dziewczyna zaczęła się uśmiechać ... tak szczerze :diabloti:

dorota k. napisał(a):
Trzeba duużo czasu i cierpliwośći i miłośći, aby Niunia przestała się bać, a Wy to wszystko macie :)

Dorotko ona trafiła do nas jakoś odgórnie chyba ... my już przywykliśmy do psiaków specjalnej troski ;)

Posted

ale rewelacyjne fotki! jakim aparatem focicie? :) nawet w ruchu są ostre :)
Uwielbiam ją oglądać kiedy się bawi z labkiem :) jest wtedy taka szczęsliwa i pewna siebie :)

Posted

Tak oglądałam te zdjęcia i micha coraz bardziej uśmiechnięta i też pomyślałam że to fotomontaż :) A widać, że labek wpadł Monie w oko ;) Cudowne te zdjęcia a najcudowniejsze MODELE:loveu: