Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fioneczka']ale nie tylko moje nie działają ... większość nie działa

a dlaczego Twój działa :cool3::cool3:[/QUOTE]

nie wiem , nie pytaj ....pogadamy gdzieś indziej bo tutaj czuję oddech na plecach

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Asiu, mam nadzieję, że się nie obrazisz... bardzo potrzebuję pomysłu na pomoc

bardzo proszę, zajrzyjcie do porzuconego na działce menelskiej psa. po menelach ani śladu, psa dokarmia matka meneli, ale na bank nie codziennie. pies siedzi w zagrodzie z szopą i nie ma nawet budy, żeby schować się przed zimnem. dziś zawiozłam mu jedzenie i będę go dokarmiać, dopóki nic nie wymyślę. może ktoś będzie miał pomysł jak mu pomóc?

http://www.dogomania.pl/forum/threads/240099-porzucony-pies-na-dzia%C5%82kach-%28-%28-pomocy

• 1 month later...
Posted

[quote name='wedara']Ale fajne foty ;) A czym robisz zdjęcia :cool3:[/QUOTE]

synem i mężem hehehe ;) a tak poważnie to chłopaki robili canonem 550D a teraz robią 50D ... obiektywy "różne" ;)

Posted

[quote name='fioneczka']synem i mężem hehehe ;) a tak poważnie to chłopaki robili canonem 550D a teraz robią 50D ... obiektywy "różne" ;)[/QUOTE]

heheh dobrze, że masz swoich własnych osobistych fotografów ;) :) Dzięki za odp.

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Tengusia nie raz pomogła a teraz sama potrzebuje pomocy [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251099-Tengusia-kiedy%C5%9B-ona-pomaga%C5%82a-dzisiaj-sama-potrzebuje-pomocy?p=21890344#post21890344[/url]

• 4 months later...
  • 2 years later...
Posted

10 sierpnia 2020r. nasza Monisia odeszła, nagle, niespodziewanie ... zostawiła nas z rozdartymi sercami. Nasza mała dziewczynka, nasza córunia ... wierzę, że gdzieś tam, razem z Sarcią, Bambusiem, Fionką czekają na nas i że kiedyś jeszcze się spotkamy ...

Do zobaczenia maleńka ...