Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Zdjęcia oczywiście przepiękne :)

A z tym czasem to faktycznie kiepsko..... na nic go nie ma :( Ja postanowiłam wykupić pakiety dla psiaków hotelowych i stąd zaglądnęłam do Was :)

Posted

[quote name='Nadalle']Jak zwykle zdjęcia rewelacja!
Teraz niestety chyba każdy cierpi na brak czasu...

Pozdrawiam cieplutko!

zdjęcia 3 twórców ;)
Damiana, właściciela rudego świra
Adriana, gdzie pozyskał głupie miny Moni
i Krisa jako dokumentacja ;)

[quote name='ARDNAS']Zdjęcia oczywiście przepiękne :)

A z tym czasem to faktycznie kiepsko..... na nic go nie ma :( Ja postanowiłam wykupić pakiety dla psiaków hotelowych i stąd zaglądnęłam do Was :)

nooo mało a niedługo będziesz go miała jeszcze mniej :diabloti:

[quote name='magda z.']Witaj Asieńko,
Monka ma super futerko przy kubraku - prawdziwa dama:)

Pozdrawiam ciepło
magda

Cześć Madzia :)
futerko przy kubraku jest niechcący bo odcięłam to coś co przypominało kaptur w tak inteligentny sposób że qbrak do śmietnika się nadawał ... od starego płaszcza od kapturka odprułam futerko i stąd kołnierz czyli kubrak uratowany

a Monia faktycznie wygląda jak dama ... znaczy jak to moja Siostra powiedziała "jak upadła dama, która przed chwilą straciła swój cały majątek" :evil_lol:

[quote name='Alicja']Mimikę ma przebojowa ta moja synowa :lol:

kilka dni po zdjęciach jej "minki" nie były tak przebojowe bo się okres sylwestrowy zaczął ;)

a przy okazji na bazar zapraszam po raz kolejny ... fajne ciuszki, sweterki, spodnie

http://www.dogomania.pl/forum/threads/238087-markowe-sweterki-i-spodnie-dla-Gandzi-do-08-01-zapraszam?p=20218976#post20218976

Posted

Alicja napisał(a):
Ozzy ostatnio preferuje jeden model aktywnosci ....mianowicie ...sen :diabloti:, jak to wyglada u Moni ??

Monia 100% aktywności sennej ma pomiędzy spacerami ;)

Posted

a mój Bismarck się wybudził - zaczął brać leki na tarczycę i ma małe adhd, nawet skoki trenuje z łózka... nawet nie wiedziałam, że to tak może psa poskładać, ja juz mu starość i demencję przypisałam, a teraz coraz więcej psiaków się z tym zmaga.

Buziaki dla damy, wcale nie upadłej;)

Posted

[quote name='magda z.']a mój Bismarck się wybudził - zaczął brać leki na tarczycę i ma małe adhd, nawet skoki trenuje z łózka... nawet nie wiedziałam, że to tak może psa poskładać, ja juz mu starość i demencję przypisałam, a teraz coraz więcej psiaków się z tym zmaga.

Buziaki dla damy, wcale nie upadłej;)

cieszę się że u Was dobrze
buziaki przekazane :)

zaproszę na bazarek na psiaki z Szydłowca

http://www.dogomania.pl/forum/threads/238189-na-bezdomniaki-szydłowieckie-dla-kobiet-do-12-01?p=20233532#post20233532