Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dorota k.']To trzymamy kciukasy za Krzysia:) A Moniasta ma wspaniały charakterek - potrafi się dzielić. Buziole Asieńko :loveu:

przyjaźnie nastawiona ... nie do wszystkich ale przyjaźnie ... ona wie ze nie wolno bo mamusia w pałę da ;)
jeszcze zeby te jej lęki udało się zwalczyć to byłby cud miód

a Kris przerobił fotkę :)

Posted

[quote name='bira']Cudny ma ten nochalek :-)

zabarwia się powolutku jednak coraz większa powierzchnia jest zapigmentowana
chyba muszę coś wymyślić żeby się tak nie działo ;)

[quote name='Kajusza']ale fajna przeróbka :-)

Trzymam kciuki za Krisa i pomyślność operacji :-) Niedługo będzie śmigał jak 20 latek :-D

nooo niech już szybko będzie ten 27 marca :)
niech zrobią co do zrobienia mają, Kris niech szybko staje na nogi bo 27 kwietnia musi być na chodzie :) i to w 100% ;)

zaczyna się puchar Polski DH i właśnie 27 lecimy z Młodszym na pierwsze zawody do Wisły .... kurcze ale jestem podekscytowana
na pewno nie zajmie oszałamiającej pozycji w klasyfikacji ale najważniejsze ze tam będzie, klimat zawodów, adrenalina, ci wszyscy uczestnicy qrcze sama się doczekać nie mogę
później Ustroń - Palenica (dwa tygodnie różnicy)
później Czarna Góra
Wierchomla
Zawoja
i ostatnie zawody ... miejsce jeszcze nie ustalone ale pewnie też coś górzystego i nie całkiem bezpiecznego będzie ;)

sprzęt przygotowany, Młodszy szczęśliwy :) ... no może nie do końca bo z szukaniem sponsora do tego "sedesu" idzie mizernie ...

http://www.sklep.biketime.pl/products/301/p/79

pomimo iż bezpieczeństwo w grę wchodzi ja niestety nie mogę zostać sponsorem :oops:

Posted

wpadłam sie przywitac! bo tak dłuuugo mnie nie było :oops:, ale czasu brakuje i ...kłopoty rodzinne i zmartwienia małe!

Trzymam kciuki za Krisa, oby wszustko dobrze poszło.
Moniasta superowa jak zwykle i taka dzielaca sie z wszystkimi....Belluska to taki samolubek, to co jej TO je i wara innym czterołapom, tylko z ludziami sie dzieli.....

a ,,Tatus z dwoma róznymi butami" dobrze ze pomylił tylko pary butów i to swoich, gorzej by było gdyby wzioł np. but Mamusi......:evil_lol:

Posted

PIXI ... takie imię jej dali ...

trafiła do przechowalni w Pszczynie ... w poniedziałek wywózka do schronu w Mysłowicach :(

tak napisała o niej na dogo Klaudia
"Pixi to około 2 letnia sunia.
Nie wiem czy więcej w Niej amstaffki czy pitbulki - myślę,że ocenę zostawię komuś kto zna się dobrze na rasie.
Sunia jest w ciąży.
Zdjęcia tego nie oddają,ale jest bardzo chuda - i ten wielki brzuch.
Suńka do ludzi jest fantastyczna.
Natomiast... Do innych suk - niestety agresywna.
Bardzo Was proszę o pomoc."

PORADŹCIE< ... POMÓŻCIE PROSZĘ

kasę na sterylkę o ile nie jest za późno znajdę (kilka dni w szpitaliku też się postaram) tylko co dalej :(
nie ma miejsc nie ma kasy ... poradźcie co robić

wątek http://www.dogomania.pl/threads/223925-Ci%C4%99%C5%BCarna-piitbulka-Pixi.-Pilnie-szukamy-dla-Niej-pomocy.DT-DS

Posted

[quote name='fioneczka']a ja zapomniałam się pochwalić :p
27 marca Krzyś będzie miał operację ... zrobią mu drugie biodro :multi:

[quote name='fioneczka']w stosunku do doktorka też będę dyplomatyczna :grins:

patrz mój opis

o to to :cool2: :lol:
poza tym powiem Ci jedno , muszą mieć niezłe doświadczenie w tej materii ;) skoro mierzą innych taką miarą ...swoją miarą :grins: