bira Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 O paniach ze sklepów można rozprawki pisać... W środę byłam w dwóch sklepach i obu Panie mnie dobiły.. w pierwszym chciałam kupić coś mężowi na prezent, chodzę, szukam, ale coby się wprawić w lepszy humor najpierw poszłam na babski dział, za mną jedna z ekspedienten podążyła jak szpieg... odechciało mi się i poszłam na dziecięcy, bo może coś dziewczynom trafię.. Pani za mną... w końcu dotarłam do męskiego,... no i kogo ujżałam dwa kroki za sobą... tą samą wkurzoną Panią... pytam się jej, czy może w czms jej przeszkadzam... nie, czy może jej pomóc? No też nie ... więc pytam po raz ostatni,czy może jest innej orientacji, bo jak tak, to ja zainteresowana nie jestem... no odpowiedź... nie... więc pytam, po kur..e za mną łazisz? Poszła sobie obrażona......... W drugim sklepie chciałam kupić stanik, znalazłam fajny z fajną ceną i poszłam do kasy... pani nabiła mi dwa razy wyższą cenę niż na metce, wiec grzecznie zwracam jej na to uwagę, a ona do mnie, że ta cena jest dopiero od jutra. Wiec ja do nie, że ja jestem tutaj dzisiaj i ta cena jest dzisiaj, chyba, że moje oczy coś niedowidzą... że jeżeli jakaś promocja wchodzi jutro to sobie naklejajcie jutro i to celowe wprowadzanie klienta w błąd. Poprosiłam kierownika, bo to już druga taka sytuacja w tym sklepie, i zapłąciłam tylko połowe... Ale na razie zakupów mam dosyć, tym bardziej, że musiałam dzisiaj wrócić do sklepu nr. 1, bo kupiłam mężowi tą samą koszulę, którą kupiłam mu na gwiazdkę... Quote
Alicja Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 :lol: czyli nie ja jedna ,,uwielbiam ,,sklepy :diabloti: ale durny temat http://www.dogomania.pl/threads/15575-Co-tw%C3%B3j-pies-pije/page7#post18442624 Quote
fioneczka Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 dziś mijają dwa lata od czasu kiedy czas stanął w miejscu ... kiedy Fionusia przekroczyła TM :( moja Maleńka Iskierka :( Quote
fioneczka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 wczoraj mieliśmy zimę ... napadało śniegu, było biało i ślisko, było mi zimno w łapki brrrr dziś rano po zimie ani śladu ... temp +7 ... matka nawet tego paskudnego qbraka nie zakładała :mrgreen: po południu poleźliśmy na boisko troszkę piłeczką się pobawić ... było fajnie ... tylko trochę mokro biegałam za piłą ... chyba muszę zacząć intensywnie trenować bo doopę mam dużą, ostatnio mało biegałam bo po sylwestrze bałam się chodzić na boisko jak było ciemno i trochę mi się utyło :roll: pobiegałam poskakałam sobie później znowu pobiegałam i raz się pośliznęłam i pysio mi się ubrudził bleeeeee :roll: i brzuszek też Quote
fioneczka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 i oczywiście ojciec musiał to uwiecznić :roll: no to ta moja matka stwierdziła że musztarda po obiedzie i zaczynamy zabawę pełną gębą ... no i się zaczęło :mrgreen: zadzwoniła ciotka Uru i nie miał mi kto piłek rzucać bo se matka gadała ale za to Perełka wyszła na spacer ... Perełka to mały kosmaty starszawy "coś" ... szczeka na mnie jak chcę ją powąchać i dlatego postanowiłam że sobie ją upoluję :mrgreen: ... i poluję na nią każdego wieczoru ... ale matka mi nie pozwala :roll: Quote
fioneczka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 skupiona obserwuję gdzie Perełka idzie ... bo moze akurat taśmy starczy żeby do niej dolecieć ;) jeszcze uwiecznienie stanu prawie "normalnego" ;) a później hulaj dusza :mrgreen: Quote
fioneczka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 nawet trochę lewitowałam :lol: znalazłyśmy kulkę która się nie roztopiła i matka schowała tam moją piłeczkę :roll: Quote
fioneczka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 ale znalazłam :) później biegałam po kałuży żeby się trochę wypłukać wróciliśmy do domu ... kąpać się nie będę bo nie ma po co ;) wieczorem znowu pójdziemy na boisko :D ale matka wytarła mnie trochę ręcznikiem bo błoto ze mnie kapało :roll: Quote
fioneczka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 zgłodniałam i zmarzłam ... to poszłam do łóżka i mi obiad dali :mrgreen: (na ich ślubnym talerzu :lol: ) i wcale nie wyglądam na bardzo brudną :) Quote
Alicja Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Wiedziałam ze do łóżeczka pójdzie :grins: bowska , z tym nowym image :lol: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_0968.jpg Quote
Kajusza Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 hahahha ale Monisia zaszalała :-D normalnie chcę przez was byc adoptowana ... mi nikt obiadu nie podaje :-( Quote
baster i lusi Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 łał matenko Monia troszkę ubrudzona jak miło zobaczyć. Quote
bira Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Jaka szalona wariatka :-) I jaka bielutka :-) Śliczna :-) A obiadek w łożeczku smakuje najlepiej :-) Quote
fioneczka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 baster i lusi napisał(a):Asiu mogę skraść Twój podpis? ha jak najbardziej kochana ... jak najbardziej :) Quote
Alicja Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 baster i lusi napisał(a):Asiu mogę skraść Twój podpis? a co trafił ci się jakiś debilek na urlopie :lol: Quote
fioneczka Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 [quote name='Alicja']a co trafił ci się jakiś debilek na urlopie :lol: ...............:roflt: Quote
baster i lusi Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 fioneczka napisał(a):ha jak najbardziej kochana ... jak najbardziej :) dziękuję Alicja napisał(a):a co trafił ci się jakiś debilek na urlopie :lol: a no tak:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
fioneczka Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 ta oto mała panienka z Wrocławskiego schroniska będzie teraz siostrą cioteczną Moniki :) Kira, wiek ok 7-8 miesięcy podobno Sylwia, Artur i Wiktoria pojechali dzisiaj do Wrocławia ... oby malutka pokochała rodzinę od pierwszego wejrzenia :kciuki: Quote
justysiek Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Cześć Asiu:) Monusia sliczna jak zawsze:) krejzolek malutki:eviltong::loveu: i tak niesmiało zapraszam do nas:oops: od wczoraj mieszka z nami taki mały ktoś:eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/221611-CEZAR-moja-ma%C5%82a-iskierka-%29?p=18458028#post18458028 Quote
fioneczka Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='justysiek']Cześć Asiu:) Monusia sliczna jak zawsze:) krejzolek malutki:eviltong::loveu: i tak niesmiało zapraszam do nas:oops: od wczoraj mieszka z nami taki mały ktoś:eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/221611-CEZAR-moja-ma%C5%82a-iskierka-%29?p=18458028#post18458028 leeeecę zobaczyć Ktosia :loveu: Quote
Alicja Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Cudeńko:loveu: http://img819.imageshack.us/img819/5466/kiradzisiaj1.jpg Asiu i jak , mają już małą ???? Daj znać SMSem bo ide do pracy Quote
Recommended Posts