Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O paniach ze sklepów można rozprawki pisać... W środę byłam w dwóch sklepach i obu Panie mnie dobiły.. w pierwszym chciałam kupić coś mężowi na prezent, chodzę, szukam, ale coby się wprawić w lepszy humor najpierw poszłam na babski dział, za mną jedna z ekspedienten podążyła jak szpieg... odechciało mi się i poszłam na dziecięcy, bo może coś dziewczynom trafię.. Pani za mną... w końcu dotarłam do męskiego,... no i kogo ujżałam dwa kroki za sobą... tą samą wkurzoną Panią... pytam się jej, czy może w czms jej przeszkadzam... nie, czy może jej pomóc? No też nie ... więc pytam po raz ostatni,czy może jest innej orientacji, bo jak tak, to ja zainteresowana nie jestem... no odpowiedź... nie... więc pytam, po kur..e za mną łazisz? Poszła sobie obrażona.........
W drugim sklepie chciałam kupić stanik, znalazłam fajny z fajną ceną i poszłam do kasy... pani nabiła mi dwa razy wyższą cenę niż na metce, wiec grzecznie zwracam jej na to uwagę, a ona do mnie, że ta cena jest dopiero od jutra. Wiec ja do nie, że ja jestem tutaj dzisiaj i ta cena jest dzisiaj, chyba, że moje oczy coś niedowidzą... że jeżeli jakaś promocja wchodzi jutro to sobie naklejajcie jutro i to celowe wprowadzanie klienta w błąd. Poprosiłam kierownika, bo to już druga taka sytuacja w tym sklepie, i zapłąciłam tylko połowe... Ale na razie zakupów mam dosyć, tym bardziej, że musiałam dzisiaj wrócić do sklepu nr. 1, bo kupiłam mężowi tą samą koszulę, którą kupiłam mu na gwiazdkę...

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj mieliśmy zimę ... napadało śniegu, było biało i ślisko, było mi zimno w łapki brrrr
dziś rano po zimie ani śladu ... temp +7 ... matka nawet tego paskudnego qbraka nie zakładała :mrgreen:
po południu poleźliśmy na boisko troszkę piłeczką się pobawić ... było fajnie ... tylko trochę mokro

biegałam za piłą ... chyba muszę zacząć intensywnie trenować bo doopę mam dużą, ostatnio mało biegałam bo po sylwestrze bałam się chodzić na boisko jak było ciemno i trochę mi się utyło :roll:

pobiegałam

poskakałam sobie

później znowu pobiegałam

i raz się pośliznęłam i pysio mi się ubrudził bleeeeee :roll:

i brzuszek też

Posted

i oczywiście ojciec musiał to uwiecznić :roll:

no to ta moja matka stwierdziła że musztarda po obiedzie i zaczynamy zabawę pełną gębą ... no i się zaczęło :mrgreen:

zadzwoniła ciotka Uru i nie miał mi kto piłek rzucać bo se matka gadała
ale za to Perełka wyszła na spacer ... Perełka to mały kosmaty starszawy "coś" ... szczeka na mnie jak chcę ją powąchać i dlatego postanowiłam że sobie ją upoluję :mrgreen: ... i poluję na nią każdego wieczoru ... ale matka mi nie pozwala :roll:

Posted

skupiona obserwuję gdzie Perełka idzie ... bo moze akurat taśmy starczy żeby do niej dolecieć ;)

jeszcze uwiecznienie stanu prawie "normalnego" ;)

a później hulaj dusza :mrgreen:

Posted

ale znalazłam :)

później biegałam po kałuży żeby się trochę wypłukać

wróciliśmy do domu ... kąpać się nie będę bo nie ma po co ;) wieczorem znowu pójdziemy na boisko :D

ale matka wytarła mnie trochę ręcznikiem bo błoto ze mnie kapało :roll:

Posted

ta oto mała panienka z Wrocławskiego schroniska będzie teraz siostrą cioteczną Moniki :)

Kira, wiek ok 7-8 miesięcy podobno

Sylwia, Artur i Wiktoria pojechali dzisiaj do Wrocławia ... oby malutka pokochała rodzinę od pierwszego wejrzenia :kciuki: