bira Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ja Ci wyadoptuję :-) Ofiaruję dwie upierdliwe ryczki, wiecznie rozdarte, kłócące się, gryzące, plujące i humorzaste ;-) Reflektujesz? ;-) Quote
fioneczka Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Alicja napisał(a):ufffff....jak dobre że Kuba nie ma jeszcze PJ :lol: szczęściara ... a ja głupia tak się cieszyłam jak młodszy zdał Kajusza napisał(a):hihihihihi to wesoło masz w domu :-D u mnie niedługo przeprowadzka ... zapraszam na urlop .... choć nie wiem czy byś wypoczęła u mnie :-) ja jak ja ale mogę Ci Krisa i Młodszego podesłać ;) a że Kris "złota rączka" jest to może się przydać :) baster i lusi napisał(a):kurka wodna szkoda że mój najmłodszy ma tylko 21 lat bo wzięłabym Cię za synową:eviltong: ale że niby co ? że za stara jestem czy jak :mad::diabloti: bira napisał(a):Ja Ci wyadoptuję :-) Ofiaruję dwie upierdliwe ryczki, wiecznie rozdarte, kłócące się, gryzące, plujące i humorzaste ;-) Reflektujesz? ;-) :roll: to może ja lepiej u siebie zostanę qrde dobrze że rowet to pasja tylko Młodszego ... bo gdyby się jeszcze o rower gryźli mo exmisję bym miała na bank i to dobrowolną ;) Quote
bira Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 fioneczka napisał(a)::roll: to może ja lepiej u siebie zostanę Ej tam ;-) Ale jak śpią, to jest spokój ;-) Quote
Kajusza Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 fioneczka napisał(a): ja jak ja ale mogę Ci Krisa i Młodszego podesłać ;) a że Kris "złota rączka" jest to może się przydać :) nie kuś .... właśnie odbyłam rozmowę z koleżanką nt wkręcania żarówki .... męska mężczyzna potrzeba od zaraz :evil_lol: Quote
fioneczka Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 bira napisał(a):Ej tam ;-) Ale jak śpią, to jest spokój ;-) jakby to ująć ... nie wierzę Ci :diabloti: a tak wracając do czasów prehistorycznych to jak moja latorośl na świat przyszła to ciągle sobie o czymś marzyłam :diabloti: żeby zaczął się uśmiechać ... no i zaczął żeby zaczął siadać ... no i zaczął żeby zaczął chodzić ... mówić ... no i marzenia się spełniały i w końcu to najważniejsze, które przewija się do dziś ... żeby usiadł na doopie choć na 5 minut i przestał gadać :evil_lol::evil_lol: Kajusza napisał(a):nie kuś .... właśnie odbyłam rozmowę z koleżanką nt wkręcania żarówki .... męska mężczyzna potrzeba od zaraz :evil_lol: podaj adres do wysyłki ... już spakowałam :diabloti: Quote
Kajusza Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Mone też miałas wysłać i co ...... takie obiecanki cacanki :-D Quote
fioneczka Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [Kajusza napisał(a):Mone też miałas wysłać i co ...... takie obiecanki cacanki :-D bo adresu nie dałaś ... spakowana leży cały czas a ja myślałam że mi dziś w domu śmierdzi kapusta na gołąbki ... jasny gwint :evil_lol::evil_lol: EDIT: usunęli mi też aukcje allegro !!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ania na mailu masz potwierdzić TABLICĘ Gadziny Quote
Kajusza Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 na bieżąco uaktualniem ogłoszenia psiaków :-) Quote
bira Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 fioneczka napisał(a):jakby to ująć ... nie wierzę Ci :diabloti: a tak wracając do czasów prehistorycznych to jak moja latorośl na świat przyszła to ciągle sobie o czymś marzyłam :diabloti: żeby zaczął się uśmiechać ... no i zaczął żeby zaczął siadać ... no i zaczął żeby zaczął chodzić ... mówić ... no i marzenia się spełniały i w końcu to najważniejsze, które przewija się do dziś ... żeby usiadł na doopie choć na 5 minut i przestał gadać :evil_lol::evil_lol: No popatrz, różnica wieku między naszymi dziećmi taka ogromna a marzenia względem nich mamy takie same ;-) Quote
Alicja Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Co wy chcecie od waszych dzieci :hmmmm: :lol: Quote
fioneczka Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 (edited) pogoda mnie natchnęła do wlezienia na allegro, kalosze mi do głowy przyszły :p a że po sklepach latać nie potrafię i nie lubię to se lukam przeglądam obrazki i ku zdziwieniu już na pierwszej stronie są ... nawet fajne ... uuuuu jestem zainteresowana ;) kalosze wszystko fajowo ale cena zwaliła mnie z nóg ... qrde to tyle się płaci za gumaki :hmmmm: ... nie no patrzę dalej, są tańsze ale jakie paskudy :roll: już mi się odechciało kaloszy :diabloti: teraz patrzę na bezrękawniki ... przecież mam czas ;) ... szefa nie ma :diabloti: ooo taki jest fajniutki całkiem czarny i biały ... i cena chyba nawet przyzwoita no to lecę dalej ... bluza polarowa by się przydała ;) i o dziwo znalazłam ... całkiem fajna i cieplusia :ppolarek przeglądam przedmioty sprzedawcy bo buciory trekingowe ma fajne butki i jeszcze jedne butki te niebieskie extra ... znaczy jak dla mnie ;) i koszulki ma fajne ... wszystkie kolorki całkiem, całkiem a wiosna niedługo ;) z pticą :p i te całkiem fajne z parasolkami a te jakie fajne koszulki oo i jeszcze takie zwykłe golfiki by się do pracy przydały golfik heh w myślach zrobiłam małe podsumowanie :splat: wracam lepiej do pracy :evil_lol: Edited January 20, 2012 by fioneczka Quote
jonQuilla Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [FONT=Georgia]o rany jakie to niespokojne i niestabilne emocjonalnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nadążyć za nimi to raczej ciężko ale i tak są niesamowite :) zdjęcia białaski super...jak będzie miała faktycznie wielki łeb to już ją kocham na zabój :loveu:[/FONT] Quote
fioneczka Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]o rany jakie to niespokojne i niestabilne emocjonalnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nadążyć za nimi to raczej ciężko ale i tak są niesamowite :) zdjęcia białaski super...jak będzie miała faktycznie wielki łeb to już ją kocham na zabój :loveu:[/FONT] której białej ? Quote
jonQuilla Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 fioneczka napisał(a):której białej ? [FONT=Georgia]:evil_lol: cholera... ten post miał być u Vectry, wybacz jestem zakręcona jak ruski słoik dziś u Ciebie miałam napisać że mamy podobny sposób na 'robienie zakupów'...też czasami siedzę i z nudów wchodzę na allegro przeglądać łachy po czym stwierdzam że za dużo rzeczy mi się podoba i rezygnuję xD [/FONT] Quote
fioneczka Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:evil_lol: cholera... ten post miał być u Vectry, wybacz jestem zakręcona jak ruski słoik dziś u Ciebie miałam napisać że mamy podobny sposób na 'robienie zakupów'...też czasami siedzę i z nudów wchodzę na allegro przeglądać łachy po czym stwierdzam że za dużo rzeczy mi się podoba i rezygnuję xD [/FONT] hehe ja po sklepach nie lubię łazić bo rozwalają mnie te miłe panie co mi pomagać usilnie chcą :roll: wchodzę a pani od drzwi krzyczy w czym może mi pomóc ... qrde wchodzę do obuwniczego to raczej butów szukam a nie żeberek :diabloti: a na allegro wchodzę raz na ruski rok bo jak przeglądam pierdoły to mi się od razu przypomina że to by mi się przydało i to i tamto :diabloti: kosmos mi się robi i spadam do rzeczywistości :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [FONT=Georgia]Moja znajoma kiedyś pracowała w 'Świecie Spinki'..wytrzymała tam dwa tygodnie ale najlepsze właśnie było to że kierowniczka opierdzielała je tam za to że nie atakują klientów od progu. Nie wolno było pytać 'czy w czymś pomóc?' bo tak to może psychoterapeuta do swojego pacjenta mówić, im trzeba było mówić 'czy szuka pani/pan czegoś konkretnego?' a klientowi po wejściu do sklepu daje się 6 sek. na rzucenie okiem a potem trzeba podejść i zagadać :evil_lol: Tak, powiedziała dokładnie 6sek. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też tego nie lubię. W sklepie Tchibo pracownicy mają obowiązek mówić każdemu kto wchodzi 'witamy w Tchibo' ... przynajmniej tak jest w sklepie znajdującym się w galerii koło mnie.[/FONT] Quote
Alicja Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 generalnie moje zakupy wyglądają podobnie , ale mam też tak , ze potrafię szukać cały sezon odpowiednich butów , po czym przychodzi sezon kolejny a ja nadal nie znalazłam takich jakie sobie ubzdurałam i kiedy już zapomniałam że miałam sobie kupić wpadam w sklepie na takie jakie chcialam kupić , bądź podobne Quote
jonQuilla Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [FONT=Georgia]Ja w tym roku sie wkurzyłam jak kupowałam buty zimowe :) Pochodziłam po sklepach w poszukiwaniu cieplejszych butów za kostkę...takich w stylu bardziej trampkowym. Szukałam, szukałam i szukałam...wszystkiego jak nasrał a takich jak na złość nigdzie, były fajne w HD ale powiedziałam że 2 stów nie dam. W końcu zamówiłam przez allegro, przyjechały...wszystko ładnie pięknie ale na zdjęciu wydawały się ładniejsze, na nodze głupio wyglądają. No ale stwierdziłam że trudno bo i tak będę je nosić tylko jak będzie morko albo śnieżno...zapłaciłam 5 dych tylko więc nie ma tragedii. No ale tydzień później przechodzę koło CCC i oczywiście że na wystawie stały takie buty o jakie od początku mi chodziło i to tylko za 7 dyszek :angryy::mad:[/FONT] Quote
fioneczka Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 ostatnio jadę do pracy, fajek mi brakło do sklepu nie zaszłam bo oczywiście wszystko czasowo na styk ale po drodze wpadam na CPN ... proszę o fajki, pani podaje, nabija na kasę i pyta "kawy się Pani napije" ? ... głupi uśmiech na twarz mi wskoczył, myślę spóźnię się jednak ... ale uprzejmie odpowiadam Pani że owszem poproszę, duąż z mlekiem i cukrem ... pani rzuca do koleżanki aby kawkę robiła. Proszę o rachunek na co Pani zaczyna dobijać kawę ... co pani robi ? pytam grzecznie i z uśmiechem :diabloti: rachunek chcę wydrukować i rzuca mi coś koło 20 zł do zapłaty ... więc cały czas uśmiechnięta mówię "a co to fajki aż tak podrożały" ? :diabloti: strugam durnia jak trzeba ... na co pani patrzy na mnie z niedowierzaniem i mowi ... "nie, no kawę pani chciała" ... krótkie sprostowanie z mojej str ... ja kawki nie chciałam ... pani mi zaproponowała :diabloti: więc ja na pewno za nią nie zapłacę :eviltong: pani zdegustowana była ... miała zdziwioną minę i wielkie oczy wycofała kawę z kasy ... ubawiona byłam po pachy ... wzięłam faje, zapłaciłam i spóźniłam się do roboty jak zwykle :diabloti: jakiś czas wcześniej też na CPN kupując fajki pan zapytał czy życze sobie zapalniczkę :diabloti: ... opowiadać nie muszę, było mniej więcej tak samo ;) Quote
jonQuilla Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: padłam....dobra jesteś! brawo! chciałabym widzieć minę babeczki[/FONT] Quote
Alicja Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 fioneczka napisał(a):ostatnio jadę do pracy, fajek mi brakło do sklepu nie zaszłam bo oczywiście wszystko czasowo na styk ale po drodze wpadam na CPN ... proszę o fajki, pani podaje, nabija na kasę i pyta "kawy się Pani napije" ? ... głupi uśmiech na twarz mi wskoczył, myślę spóźnię się jednak ... ale uprzejmie odpowiadam Pani że owszem poproszę, duąż z mlekiem i cukrem ... pani rzuca do koleżanki aby kawkę robiła. Proszę o rachunek na co Pani zaczyna dobijać kawę ... co pani robi ? pytam grzecznie i z uśmiechem :diabloti: rachunek chcę wydrukować i rzuca mi coś koło 20 zł do zapłaty ... więc cały czas uśmiechnięta mówię "a co to fajki aż tak podrożały" ? :diabloti: strugam durnia jak trzeba ... na co pani patrzy na mnie z niedowierzaniem i mowi ... "nie, no kawę pani chciała" ... krótkie sprostowanie z mojej str ... ja kawki nie chciałam ... pani mi zaproponowała :diabloti: więc ja na pewno za nią nie zapłacę :eviltong: pani zdegustowana była ... miała zdziwioną minę i wielkie oczy wycofała kawę z kasy ... ubawiona byłam po pachy ... wzięłam faje, zapłaciłam i spóźniłam się do roboty jak zwykle :diabloti: jakiś czas wcześniej też na CPN kupując fajki pan zapytał czy życze sobie zapalniczkę :diabloti: ... opowiadać nie muszę, było mniej więcej tak samo ;) :roflt: :roflt: Quote
fioneczka Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: padłam....dobra jesteś! brawo! chciałabym widzieć minę babeczki[/FONT] uwierz mi że była bezcenna ;) Alicja napisał(a)::roflt: :roflt: no co :oops: Quote
Alicja Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 fioneczka napisał(a):uwierz mi że była bezcenna ;) no co :oops: no nic ...kawy bym się napiła :roflt: Quote
fioneczka Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Alicja napisał(a):no nic ...kawy bym się napiła :roflt: idź na BP hahaha właśnie przed chwilą przypomniało mi się jak kiedyś w obuwniczym, takim nie jak jakieś CCC tylko takim normalnym z ladą ;) ... buty stały na ladzie, wzięłam jeden który chciałam przymierzyć ale rozmiar nie taki ... pani siedziała przy ladzie i przez całą długość sklepu gada, jaki numer potrzeba ... wołam 39 a ona na to a które buty? no to jej rzuciłam :p chyba nie myślała ze do niej podejdę :diabloti: jak jej się dupy ruszyć nie chciało... patrzyła na mnie dość dziwnie jednak ja już raczej nie chciałam nic mierzyć :p takie dziwne sytuacje zdarzają się dość często ... ale ja je chyba lubię ;) Quote
Recommended Posts