Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

justysiek napisał(a):
a wygląda tak, jakby z wanny nie wychodziła :)
biedna tak się boi wystrzałów?

w sylwestra próbowała wcisnąć się w mysią dziurę, telepało nią okropnie, z pyska leciało ciurkiem, ziajała jak szalona ... miała taki pusty wzrok, nic do niej nie docierało jakby głucha była
nawet małe czarne które nie bało się strzałów i próbowało zaczepiać do zabawy nie było w stanie jej uspokoić choć trochę

justysiek napisał(a):
a mam jeszcze dobre wieści, ten owczarek niemiecki co był u mnie na dt już w swoim domku jest, w swoim bo znalazła się właścicielka :) ile było radości i płaczu :)
ale już nie offuje :)

czytałam kochana, czytałam :)
też się powyłam :oops:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]Salsa nie umie tak spać...nie potrafi utrzymać równowagi w takiej pozycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zawsze się przechyla na jeden albo drugi bok mimo wszystko.[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Salsa nie umie tak spać...nie potrafi utrzymać równowagi w takiej pozycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zawsze się przechyla na jeden albo drugi bok mimo wszystko.[/FONT]

Wega też, chciałaby ale zawsze gibnie się na któryś bok .... nie to co Dinus, ten to ma talent :-D

Posted

[quote name='fioneczka']w sylwestra próbowała wcisnąć się w mysią dziurę, telepało nią okropnie, z pyska leciało ciurkiem, ziajała jak szalona ... miała taki pusty wzrok, nic do niej nie docierało jakby głucha była
nawet małe czarne które nie bało się strzałów i próbowało zaczepiać do zabawy nie było w stanie jej uspokoić choć trochę

oj to ona bardzo biedna jest... ojej

czytałam kochana, czytałam :)
też się powyłam :oops:

bardzo sie ciesze, ze tak super sie dla niego skonczylo :)
choc bardzo sie przyzwyczailismy do niego z mezem a on do nas, bo byl miesiac, to jednak u Pani ma super:) jestem bardzo zadowolona.
ostatni dzien jak z nami byl to spal z nami w lozku, taki mini piesek :)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no nie mogę...mordeczke to ona ma przecudowną, jestem szczerze zakochana :loveu::loveu:

współczesne pismo obrazkowe dla przyszłych pokoleń coby miały nad czym sie głowić :evil_lol:
http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_0568.jpg
[/FONT]

taaa pismo obrazkowe dla potomnych :p

[quote name='fonia123']śliczne zdjęcia :)

Kris dziękować :p

[quote name='Alicja']Czy Kris nie chciałby na Ozzym potestować obiektywów??
Foty :cool2:

przyjedź i będziecie testować :)
Kris właśnie zbiera "stare graty" i sobie teściki robi

[quote name='Kajusza']Monisia jest chyba najpiękniejsza :-) Dobrze, że nie mieszkasz bliżej bo bym ją wykradła :-)

dowiozę ... jutro na 16 mi pasuje :diabloti:

Posted

[quote name='fioneczka']

ona wcale nie jest taka bielutka, to tylko na fotach tak wygląda
brudas i śmierdzi skarpetami :evil_lol:
odkąd jest u nas czyli od marca 2010 była wykąpana chyba ze trzy razy (śpi z nami więc musiałam) no i ten sylwester skończyła na myciu zadu bo się zesr*ła :roll: ... tak to tylko przecieranie łap i brzucha suchym ręcznikiem po spacerze

wpadłam sie przywitac i zobaczyc co słychac! :p
ostanio cierpie na chroniczny bark czasu, wpadam na bazar sprawdzic czy kaska sie zbiera i to wszystko, gdzie tu pisac o przedłuzenie doby :hmmmm:

a o tych skarpetach smierdzacych to cos mi wiadomo!!!! :lol:

jak to było Ala? szwajki po Waszemu? :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']eeeee...no ale to przecie mielim jechać na wyjazd :)a ty mi się tu tłuc każesz taki świat drogi

qrde zapomniałam :splat: ... no ale starość nie radość

[quote name='hankasanok']wpadłam sie przywitac i zobaczyc co słychac! :p
ostanio cierpie na chroniczny bark czasu, wpadam na bazar sprawdzic czy kaska sie zbiera i to wszystko, gdzie tu pisac o przedłuzenie doby :hmmmm:

cześć Hanuś :buzi:

[quote name='bira']Jaka śliczna paróweczka :-) A nosek ma boski :-) Wygląda jak mapa wysp :-) Śliczne suczydło :-)

witamy miłych gości :p
my znamy galerię Birki ;)

na swoim profilu na facebooku, Młodszy wrzucił filmik

twój KASK = twoje ŻYCIE

[video=youtube;sVj4l98upRk]http://www.youtube.com/watch?v=sVj4l98upRk[/video]

Posted

[quote name='hankasanok']wpadłam sie przywitac i zobaczyc co słychac! :p

tak tak szwajki ;)

Film daje do myślenia .....robi wrażenie

Posted (edited)

[SIZE="3"]

Do dziś nie miała nawet własnego imienia ... dziś nadałam jej imię Wiki

Wiki to młodziutka suczka, weksploatowana i porzucona jak niepotrzebny śmieć.
Wiem, że jej historia jest niemal identyczna jak wszystkich innych psiaków jednak ... spójrzcie w te oczy, które błagają o pomoc

[SIZE="3"]

http://www.dogomania.pl/threads/221204-STRACH-i-PRZERAŻENIE-...-WIKI-sunia-w-typie-AST?p=18411835#post18411835

Strach i przerażenie to jedyne co teraz czuje. Sprawmy razem, po raz kolejny aby psie oczy znowu zaczęły błyszczeć ... aby wróciła wiara w człowieka

Jest szansa na umieszczenie jej w hotelu ... dlatego znowu proszę Was o pomoc.
O deklaracje stałe i jednorazowe choćby najmniejsze.
Koszt hotelu to 450 zł / miesiąc ... podróż w dwie strony ok 1100 km czyli ok 500 zł

Bez Was ta mała nie ma szans ... schronisko jej nie wysterylizuje, przynajmniej teraz ... nie ma gdzie umieścić jej po operacji ... jeśli "trafi się" zainteresowany zabierze ją i być może dokończy dzieła które już zostało rozpoczęte ... sunia już nie raz rodziła

PROSZĘ pomóżcie ...

Edited by fioneczka
Posted

to ja dam upust swoim myślom tu na wątku Monisiowym bo mnie zaraz coś tarfi

walka... odwieczna walka... niekończąca się walka... ratunku !!! oddam Młodszego lub TZta za darmochę !!!!

odwieczna walka o aparat ... bo przecież jeden i drugi mają świra na punkcie cykania
odwieczna walka przy kompie bo przecież jeden informatyko-grzebaczo-kombinator i drugi też ... wymiana poglądów może człowieka postronnego zabić ;)
teraz doszła walka o samochód ... matko jedyna ... jeśli macie jedno auto w domu nie pozwalajcie szczeniakom robić prawka bo zwariować idzie

niech mnie ktoś adoptuje ... bo :stupid:

Posted

fioneczka napisał(a):
to ja dam upust swoim myślom tu na wątku Monisiowym bo mnie zaraz coś tarfi

walka... odwieczna walka... niekończąca się walka... ratunku !!! oddam Młodszego lub TZta za darmochę !!!!

odwieczna walka o aparat ... bo przecież jeden i drugi mają świra na punkcie cykania
odwieczna walka przy kompie bo przecież jeden informatyko-grzebaczo-kombinator i drugi też ... wymiana poglądów może człowieka postronnego zabić ;)
teraz doszła walka o samochód ... matko jedyna ... jeśli macie jedno auto w domu nie pozwalajcie szczeniakom robić prawka bo zwariować idzie

niech mnie ktoś adoptuje ... bo :stupid:

ufffff....jak dobre że Kuba nie ma jeszcze PJ :lol: