fioneczka Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 justysiek napisał(a):a wygląda tak, jakby z wanny nie wychodziła :) biedna tak się boi wystrzałów? w sylwestra próbowała wcisnąć się w mysią dziurę, telepało nią okropnie, z pyska leciało ciurkiem, ziajała jak szalona ... miała taki pusty wzrok, nic do niej nie docierało jakby głucha była nawet małe czarne które nie bało się strzałów i próbowało zaczepiać do zabawy nie było w stanie jej uspokoić choć trochę justysiek napisał(a):a mam jeszcze dobre wieści, ten owczarek niemiecki co był u mnie na dt już w swoim domku jest, w swoim bo znalazła się właścicielka :) ile było radości i płaczu :) ale już nie offuje :) czytałam kochana, czytałam :) też się powyłam :oops: Quote
Kajusza Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ale nochalek :-) wycałowałabym ja aż by te plamki jej zeszły :-D Quote
jonQuilla Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [FONT=Georgia]Salsa nie umie tak spać...nie potrafi utrzymać równowagi w takiej pozycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zawsze się przechyla na jeden albo drugi bok mimo wszystko.[/FONT] Quote
Kajusza Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Salsa nie umie tak spać...nie potrafi utrzymać równowagi w takiej pozycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zawsze się przechyla na jeden albo drugi bok mimo wszystko.[/FONT] Wega też, chciałaby ale zawsze gibnie się na któryś bok .... nie to co Dinus, ten to ma talent :-D Quote
jonQuilla Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [FONT=Georgia]Mój poprzedni pies też zawsze spał w pozycji na wietrzenie jajek :evil_lol:[/FONT] Quote
justysiek Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='fioneczka']w sylwestra próbowała wcisnąć się w mysią dziurę, telepało nią okropnie, z pyska leciało ciurkiem, ziajała jak szalona ... miała taki pusty wzrok, nic do niej nie docierało jakby głucha była nawet małe czarne które nie bało się strzałów i próbowało zaczepiać do zabawy nie było w stanie jej uspokoić choć trochę oj to ona bardzo biedna jest... ojej czytałam kochana, czytałam :) też się powyłam :oops: bardzo sie ciesze, ze tak super sie dla niego skonczylo :) choc bardzo sie przyzwyczailismy do niego z mezem a on do nas, bo byl miesiac, to jednak u Pani ma super:) jestem bardzo zadowolona. ostatni dzien jak z nami byl to spal z nami w lozku, taki mini piesek :) Quote
Julia Wielogorska Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Mój poprzedni pies też zawsze spał w pozycji na wietrzenie jajek :evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol:wietrzenie jajek jest zawsze u nas. i cipulke Liza tez umie wietrzyc:) Quote
fioneczka Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 wczorajszy spacer Monisi w strasznym parku ;) testowanie obiektywów przez Krisa Quote
fioneczka Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Parówa :diabloti: i radosna twórczość :p STRASZNY DWÓR ;) Quote
jonQuilla Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [FONT=Georgia]no nie mogę...mordeczke to ona ma przecudowną, jestem szczerze zakochana :loveu::loveu: współczesne pismo obrazkowe dla przyszłych pokoleń coby miały nad czym sie głowić :evil_lol: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_0568.jpg[/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Czy Kris nie chciałby na Ozzym potestować obiektywów?? Foty :cool2: Quote
Kajusza Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Monisia jest chyba najpiękniejsza :-) Dobrze, że nie mieszkasz bliżej bo bym ją wykradła :-) Quote
fioneczka Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no nie mogę...mordeczke to ona ma przecudowną, jestem szczerze zakochana :loveu::loveu: współczesne pismo obrazkowe dla przyszłych pokoleń coby miały nad czym sie głowić :evil_lol: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_0568.jpg[/FONT] taaa pismo obrazkowe dla potomnych :p [quote name='fonia123']śliczne zdjęcia :) Kris dziękować :p [quote name='Alicja']Czy Kris nie chciałby na Ozzym potestować obiektywów?? Foty :cool2: przyjedź i będziecie testować :) Kris właśnie zbiera "stare graty" i sobie teściki robi [quote name='Kajusza']Monisia jest chyba najpiękniejsza :-) Dobrze, że nie mieszkasz bliżej bo bym ją wykradła :-) dowiozę ... jutro na 16 mi pasuje :diabloti: Quote
Alicja Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 eeeee...no ale to przecie mielim jechać na wyjazd :)a ty mi się tu tłuc każesz taki świat drogi Quote
hankasanok Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='fioneczka'] ona wcale nie jest taka bielutka, to tylko na fotach tak wygląda brudas i śmierdzi skarpetami :evil_lol: odkąd jest u nas czyli od marca 2010 była wykąpana chyba ze trzy razy (śpi z nami więc musiałam) no i ten sylwester skończyła na myciu zadu bo się zesr*ła :roll: ... tak to tylko przecieranie łap i brzucha suchym ręcznikiem po spacerze wpadłam sie przywitac i zobaczyc co słychac! :p ostanio cierpie na chroniczny bark czasu, wpadam na bazar sprawdzic czy kaska sie zbiera i to wszystko, gdzie tu pisac o przedłuzenie doby :hmmmm: a o tych skarpetach smierdzacych to cos mi wiadomo!!!! :lol: jak to było Ala? szwajki po Waszemu? :evil_lol: Quote
bira Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Jaka śliczna paróweczka :-) A nosek ma boski :-) Wygląda jak mapa wysp :-) Śliczne suczydło :-) Quote
fioneczka Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='Alicja']eeeee...no ale to przecie mielim jechać na wyjazd :)a ty mi się tu tłuc każesz taki świat drogi qrde zapomniałam :splat: ... no ale starość nie radość [quote name='hankasanok']wpadłam sie przywitac i zobaczyc co słychac! :p ostanio cierpie na chroniczny bark czasu, wpadam na bazar sprawdzic czy kaska sie zbiera i to wszystko, gdzie tu pisac o przedłuzenie doby :hmmmm: a o tych skarpetach smierdzacych to cos mi wiadomo!!!! :lol: jak to było Ala? szwajki po Waszemu? :evil_lol: cześć Hanuś :buzi: [quote name='bira']Jaka śliczna paróweczka :-) A nosek ma boski :-) Wygląda jak mapa wysp :-) Śliczne suczydło :-) witamy miłych gości :p my znamy galerię Birki ;) na swoim profilu na facebooku, Młodszy wrzucił filmik twój KASK = twoje ŻYCIE [video=youtube;sVj4l98upRk]http://www.youtube.com/watch?v=sVj4l98upRk[/video] Quote
Alicja Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='hankasanok']wpadłam sie przywitac i zobaczyc co słychac! :p ostanio cierpie na chroniczny bark czasu, wpadam na bazar sprawdzic czy kaska sie zbiera i to wszystko, gdzie tu pisac o przedłuzenie doby :hmmmm: a o tych skarpetach smierdzacych to cos mi wiadomo!!!! :lol: jak to było Ala? szwajki po Waszemu? :evil_lol: tak tak szwajki ;) Film daje do myślenia .....robi wrażenie Quote
jonQuilla Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [FONT=Georgia]Zgadzam się że filmik daje do myślenia. [/FONT] Quote
fioneczka Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 (edited) [SIZE="3"]Do dziś nie miała nawet własnego imienia ... dziś nadałam jej imię Wiki Wiki to młodziutka suczka, weksploatowana i porzucona jak niepotrzebny śmieć. Wiem, że jej historia jest niemal identyczna jak wszystkich innych psiaków jednak ... spójrzcie w te oczy, które błagają o pomoc [SIZE="3"] http://www.dogomania.pl/threads/221204-STRACH-i-PRZERAŻENIE-...-WIKI-sunia-w-typie-AST?p=18411835#post18411835 Strach i przerażenie to jedyne co teraz czuje. Sprawmy razem, po raz kolejny aby psie oczy znowu zaczęły błyszczeć ... aby wróciła wiara w człowieka Jest szansa na umieszczenie jej w hotelu ... dlatego znowu proszę Was o pomoc. O deklaracje stałe i jednorazowe choćby najmniejsze. Koszt hotelu to 450 zł / miesiąc ... podróż w dwie strony ok 1100 km czyli ok 500 zł Bez Was ta mała nie ma szans ... schronisko jej nie wysterylizuje, przynajmniej teraz ... nie ma gdzie umieścić jej po operacji ... jeśli "trafi się" zainteresowany zabierze ją i być może dokończy dzieła które już zostało rozpoczęte ... sunia już nie raz rodziła PROSZĘ pomóżcie ... Edited January 16, 2012 by fioneczka Quote
fioneczka Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 to ja dam upust swoim myślom tu na wątku Monisiowym bo mnie zaraz coś tarfi walka... odwieczna walka... niekończąca się walka... ratunku !!! oddam Młodszego lub TZta za darmochę !!!! odwieczna walka o aparat ... bo przecież jeden i drugi mają świra na punkcie cykania odwieczna walka przy kompie bo przecież jeden informatyko-grzebaczo-kombinator i drugi też ... wymiana poglądów może człowieka postronnego zabić ;) teraz doszła walka o samochód ... matko jedyna ... jeśli macie jedno auto w domu nie pozwalajcie szczeniakom robić prawka bo zwariować idzie niech mnie ktoś adoptuje ... bo :stupid: Quote
Alicja Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 fioneczka napisał(a):to ja dam upust swoim myślom tu na wątku Monisiowym bo mnie zaraz coś tarfi walka... odwieczna walka... niekończąca się walka... ratunku !!! oddam Młodszego lub TZta za darmochę !!!! odwieczna walka o aparat ... bo przecież jeden i drugi mają świra na punkcie cykania odwieczna walka przy kompie bo przecież jeden informatyko-grzebaczo-kombinator i drugi też ... wymiana poglądów może człowieka postronnego zabić ;) teraz doszła walka o samochód ... matko jedyna ... jeśli macie jedno auto w domu nie pozwalajcie szczeniakom robić prawka bo zwariować idzie niech mnie ktoś adoptuje ... bo :stupid: ufffff....jak dobre że Kuba nie ma jeszcze PJ :lol: Quote
Kajusza Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 hihihihihi to wesoło masz w domu :-D u mnie niedługo przeprowadzka ... zapraszam na urlop .... choć nie wiem czy byś wypoczęła u mnie :-) Quote
baster i lusi Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 fioneczka napisał(a): niech mnie ktoś adoptuje ... bo :stupid: kurka wodna szkoda że mój najmłodszy ma tylko 21 lat bo wzięłabym Cię za synową:eviltong: Quote
Recommended Posts