hankasanok Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 biedna Mona! Powiem szczerze ze sylwester to jedyny dzien w roku kiedy sie ciesze ze Beluśka jest głucha....... u nas ta noc mija jak kazda inna...... Quote
fioneczka Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 baster i lusi napisał(a):to Monia już ma stresa a co będzie w sylwestra.moja Lusia też strachliwa i ciężko przeżywa petardy i fajerwerki. nooo u nas od świąt niestety i za miedzą też nie będzie brakowało kretynów z hukowymi petardami ... ale jak babkę kocham jak w tym roku jakiegoś debila złapię to odpalę cosik takie i w kiszeń mu wsadzę ... niech się cieszy ze tylko w kieszeń Alicja napisał(a):ta moja synowa .....:shake: nooooo aleś trafiła :roflt: Kajusza napisał(a):Asia a ile ona już syropek łyka? z tym syropkiem to jest lipa ... znaczy o podawanie chodzi ... najlepiej jeśli (jeżeli podaje się długoterminowo) ... dzielić dawkę na dwie części - jedna rano, druga po południu ... u nas rano nie ma kto jej podać ... pluje tym na "wsie strany mira" i tylko ja potrafię jej to zaaplikować ... muszę opracować jakiś schemat i zacząć podawać dwa razy dziennie przerwałam podawanie późno popołudniowe hankasanok napisał(a):biedna Mona! Powiem szczerze ze sylwester to jedyny dzien w roku kiedy sie ciesze ze Beluśka jest głucha....... u nas ta noc mija jak kazda inna...... Mona nie jest biedna, Mona jest :stupid: :diabloti: dziś w nagrodę za głupotę poszliśmy w teren miasta którego jeszcze nie zna ... :hmmmm: ten pies potrafi chodzić przy nodze jak się okazało :roll: Quote
fioneczka Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaa i zapomniałam, raczyli wyniki konkursu podać http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d=27&id=7156&long&t=news2b http://web.europastadt.org/rge/fwb/11/?page_id=322 Quote
hankasanok Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 fioneczka napisał(a): Mona nie jest biedna, Mona jest :stupid: :diabloti: dziś w nagrodę za głupotę poszliśmy w teren miasta którego jeszcze nie zna ... :hmmmm: ten pies potrafi chodzić przy nodze jak się okazało :roll: :hmmmm::hmmmm: szła przy nodze mówisz? w nieznanej czesci miasta? myslisz ze chciała Cie zachwycic swoim posłuszenstwem ..... Quote
Kajusza Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Asia a czemu masz go podawac dwa razy dziennie? ja dawałam raz - rano, o różnych porach tego "rano" ;-) Zawsze w jakimś smakołyku - wymieszany z twarogiem, pasztetem czy puszką, bo tak to też by nie wzięła tego do pyska. Quote
fioneczka Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Alicja napisał(a):Szkolona bestyjka :) nie szkolona tylko zesr*na roflt: hankasanok napisał(a)::hmmmm::hmmmm: szła przy nodze mówisz? w nieznanej czesci miasta? myslisz ze chciała Cie zachwycic swoim posłuszenstwem ..... oooo tak w zachwyt to ona mnie wprawia każdego dnia ;) Kajusza napisał(a):Asia a czemu masz go podawac dwa razy dziennie? ja dawałam raz - rano, o różnych porach tego "rano" ;-) Zawsze w jakimś smakołyku - wymieszany z twarogiem, pasztetem czy puszką, bo tak to też by nie wzięła tego do pyska. no właśnie to taka instrukcja "z kiedyś" jak Fionusi podawaliśmy (wet tak zlecił) ... a teraz szkoleniowiec potwierdził że dawkę dzieli się na dwa w równych odstępach czasowych żeby stężenie tego preparatu było cały czas na takim samym poziomie ja gdybym miała podawać to rano, przed pracą czyli ok 7:30 i później zaraz po powrocie ok 16 ... qrde znowu będę zapominała albo zasypiała do pracy .... eeee doopa a Kris jej nie poda :/ ja jej to bezpośrednio do papy podaję ... w życiu nie zeżre nic z tym wymieszanego Quote
Oscar Patric Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 witamy się cieplutko i miłego weekendu życzymy:) Quote
Czaruś Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 SKRADZIONO PSA - BARDZO PROSIMY O POMOC!! Imię: Baster (Aniołek) Pies - samiec W TYPIE rasy PIT BULL TERIER RED NOSE - młody:1,5 ROCZNY, bardzo ułożony, słuchający komend: siad, łapa ,waruj, leżeć. Wskakujący do bagażnika samochodu i wyskakujący z niego bez problemu, łagodny w stosunku do ludzi dorosłych jak i dzieci, zachowujący czystość w domu - nie akceptujący samców ras olbrzymich, został skradziony z wybiegu na terenie fundacji w Tarnowskich Górach (woj. śląskie) w dniu 16.12.2011r pomiędzy godziną 12:45 a 14:45. Raport z kradzieży został złożony w Komendzie Powiatowej Policji w Tarnowskich Górach w dniu kradzieży. Schronisko w Miedarach zostało powiadomione. Wolontariusz specjalizujący się w opiece nad psami tej rasy na terenie całego Śląska /znający psa osobiście/ - został powiadomiony. Poszukiwania z penetracją terenu nie dają rezultatu. Prasa informację otrzymała - wiadomość zostanie ujęta w wydaniu internetowym oraz papierowym. Polski Związek Łowiecki Zarząd Główny powiadomiony - z prośbą o przesłanie informacji do Okręgów Śląska; Częstochowa, Tarnowskie Góry, Świerklaniec, Nakło Śląskie , Chechło, Piekary Śl., Bytom, Chorzów, Zabrze itd. Jeżeli pies tej rasy oswobodzi się - jest w stanie przebiec 70 km / dobę. Prosimy zakazać odstrzału psa - ponieważ przeszedł szkolenie w zakresie RATOWNICTWA LUDZI SPOD ZWAŁÓW ZIEMI, GRUZU ORAZ ŚNIEGU!!!! NR CHIP: 985170001061070 FOZ "Ulga w Cierpieniu" Szukamy psa - kontakt 604253456 Quote
witek_p Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 wydarzenie zaginionego red nose'a Basterka na FB - proszę o udostępnianie! https://www.facebook.com/events/290194614349946/?context=create#!/events/290194614349946/ pozdrawiam, Kasia (katepat) Quote
Alicja Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Asiu , mogę ?? Labradorek musi szukać domku http://www.dogomania.pl/threads/219687-Labrador-szuka-nowego-domu Quote
Kajusza Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Asia zajrzyj do kolejnego białaska :-( http://www.dogomania.pl/threads/219177-Nina-BIAŁA-PSIA-PIĘKNOŚĆ-przerażona-w-schronisku... nie mam pomysłu jak pomóc ..... Quote
fioneczka Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 [SIZE="3"][SIZE="3"][FONT="Trebuchet MS"][SIZE="4"]Radosnych Świąt wszystkim Przyjaciołom ... życzą Aśka, Kris, Młodszy i Moniśka[/FONT] Quote
Alicja Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 :) ....spokoju życzę najwięcej a karteczka u Nas :) Quote
justysiek Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 http://oplatek.seoplus.eu/index.php?name=justysiek Wesołych Świat Asieńko dla Ciebie i reszty rodzinki:) wycałuj Monkę :) Quote
fioneczka Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Alunia ... Justynka ... dziękujemy :buzi: dla Was również spokojnych i wesołych Quote
dorota k. Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Asieńko - spokojnych i radosnych Świąt dla Ciebie, Krisa, Młodszego i oczywiście Moniczki. A co Moniczka o północy gadała ;) Quote
Kajusza Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Asiu wszystkiego najlepszego z okazji świąt :-) Dużo spokoju, beztroski i radości dla Ciebie, Krisa i reszty rodzinki z Moną na czele :-) Dziękuję za kartkę :-) Quote
baster i lusi Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT. http://www.youtube.com/v/uOwOaEK1B1M&rel=0&hl=pl_PL&feature=player_embedded&version=3 Quote
fonia123 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji świąt i szalonego sylwestra dla całej Waszej rodzinki :) Quote
fioneczka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Śnieżka vel Dona jest w DT na dzień dzisiejszy dług za transport to - 269 zł brak kasy na szczepienia i sterylkę ... czy ktoś może pomóc? http://www.dogomania.pl/threads/218674-%C5%9Aliczna-pitbullka-%C5%9Anie%C5%BCka-bia%C5%82a-panienka-w-schroniskowej-budzie.PILNIE-szukamy-DT-DS! Quote
magda z. Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Jak się trzymacie, u mnie też coraz więcej strzelają... Quote
Oscar Patric Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 witamy się i pozdrawiamy cieplutko:) Quote
Recommended Posts