Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baster i lusi napisał(a):
to Monia już ma stresa a co będzie w sylwestra.moja Lusia też strachliwa i ciężko przeżywa petardy i fajerwerki.

nooo u nas od świąt niestety i za miedzą też nie będzie brakowało kretynów z hukowymi petardami ... ale jak babkę kocham jak w tym roku jakiegoś debila złapię to odpalę cosik takie i w kiszeń mu wsadzę ... niech się cieszy ze tylko w kieszeń

Alicja napisał(a):
ta moja synowa .....:shake:

nooooo aleś trafiła :roflt:

Kajusza napisał(a):
Asia a ile ona już syropek łyka?

z tym syropkiem to jest lipa ... znaczy o podawanie chodzi ... najlepiej jeśli (jeżeli podaje się długoterminowo) ... dzielić dawkę na dwie części - jedna rano, druga po południu ... u nas rano nie ma kto jej podać ... pluje tym na "wsie strany mira" i tylko ja potrafię jej to zaaplikować ... muszę opracować jakiś schemat i zacząć podawać dwa razy dziennie
przerwałam podawanie późno popołudniowe

hankasanok napisał(a):
biedna Mona!
Powiem szczerze ze sylwester to jedyny dzien w roku kiedy sie ciesze ze Beluśka jest głucha....... u nas ta noc mija jak kazda inna......

Mona nie jest biedna, Mona jest :stupid: :diabloti:
dziś w nagrodę za głupotę poszliśmy w teren miasta którego jeszcze nie zna ... :hmmmm: ten pies potrafi chodzić przy nodze jak się okazało :roll:

Posted

fioneczka napisał(a):

Mona nie jest biedna, Mona jest :stupid: :diabloti:
dziś w nagrodę za głupotę poszliśmy w teren miasta którego jeszcze nie zna ... :hmmmm: ten pies potrafi chodzić przy nodze jak się okazało :roll:

:hmmmm::hmmmm: szła przy nodze mówisz? w nieznanej czesci miasta?
myslisz ze chciała Cie zachwycic swoim posłuszenstwem .....

Posted

Asia a czemu masz go podawac dwa razy dziennie? ja dawałam raz - rano, o różnych porach tego "rano" ;-) Zawsze w jakimś smakołyku - wymieszany z twarogiem, pasztetem czy puszką, bo tak to też by nie wzięła tego do pyska.

Posted

Alicja napisał(a):
Szkolona bestyjka :)

nie szkolona tylko zesr*na roflt:

hankasanok napisał(a):
:hmmmm::hmmmm: szła przy nodze mówisz? w nieznanej czesci miasta?
myslisz ze chciała Cie zachwycic swoim posłuszenstwem .....

oooo tak w zachwyt to ona mnie wprawia każdego dnia ;)

Kajusza napisał(a):
Asia a czemu masz go podawac dwa razy dziennie? ja dawałam raz - rano, o różnych porach tego "rano" ;-) Zawsze w jakimś smakołyku - wymieszany z twarogiem, pasztetem czy puszką, bo tak to też by nie wzięła tego do pyska.

no właśnie to taka instrukcja "z kiedyś" jak Fionusi podawaliśmy (wet tak zlecił) ... a teraz szkoleniowiec potwierdził że dawkę dzieli się na dwa w równych odstępach czasowych żeby stężenie tego preparatu było cały czas na takim samym poziomie

ja gdybym miała podawać to rano, przed pracą czyli ok 7:30 i później zaraz po powrocie ok 16 ... qrde znowu będę zapominała albo zasypiała do pracy .... eeee doopa
a Kris jej nie poda :/

ja jej to bezpośrednio do papy podaję ... w życiu nie zeżre nic z tym wymieszanego

Posted

SKRADZIONO PSA - BARDZO PROSIMY O POMOC!!

Imię: Baster (Aniołek)

Pies - samiec W TYPIE rasy PIT BULL TERIER RED NOSE - młody:1,5 ROCZNY, bardzo ułożony, słuchający komend: siad, łapa ,waruj, leżeć. Wskakujący do bagażnika samochodu i wyskakujący z niego bez problemu, łagodny w stosunku do ludzi dorosłych jak i dzieci, zachowujący czystość w domu - nie akceptujący samców ras olbrzymich, został skradziony z wybiegu na terenie fundacji w Tarnowskich Górach (woj. śląskie) w dniu 16.12.2011r pomiędzy godziną 12:45 a 14:45.
Raport z kradzieży został złożony w Komendzie Powiatowej Policji w Tarnowskich Górach w dniu kradzieży. Schronisko w Miedarach zostało powiadomione. Wolontariusz specjalizujący się w opiece nad psami tej rasy na terenie całego Śląska /znający psa osobiście/ - został powiadomiony. Poszukiwania z penetracją terenu nie dają rezultatu. Prasa informację otrzymała - wiadomość zostanie ujęta w wydaniu internetowym oraz papierowym. Polski Związek Łowiecki Zarząd Główny powiadomiony - z prośbą o przesłanie informacji do Okręgów Śląska; Częstochowa, Tarnowskie Góry, Świerklaniec, Nakło Śląskie , Chechło, Piekary Śl., Bytom, Chorzów, Zabrze itd. Jeżeli pies tej rasy oswobodzi się - jest w stanie przebiec 70 km / dobę. Prosimy zakazać odstrzału psa - ponieważ przeszedł szkolenie w zakresie RATOWNICTWA LUDZI SPOD ZWAŁÓW ZIEMI, GRUZU ORAZ ŚNIEGU!!!!

NR CHIP: 985170001061070

FOZ "Ulga w Cierpieniu"
Szukamy psa - kontakt 604253456