Kajusza Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Asia zbieram kasę na wyciachanie Hermesa i usunięcie przy okazji naddziąślaków, bo mu w pysku wyrosły bulwy ;-) Tak można pomóc: Kajusza napisał(a):Głosowanie do kalendarza sie zaczęło! to ja bardzo proszę o głosowanie na fotkę nr 15 (czyli wegetkę), jak coś wygramy to kasa pójdzie na gorzowskiej bulowate :-) to głosujemy: http://www.dogomania.pl/threads/217513-GŁOSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00 A na bazarku z psimi gadżetami dodałam nowe fanty, serdecznie zapraszam :-) http://www.dogomania.pl/threads/218148-DODAŁAM-PREPARAT-NA-STAWY-Wszystko-dla-psa..na-gorzowskie-TTB-do-30.11.2011 serdecznie dziękuję za pomoc gorzowskim bezdomnym psom! Quote
fioneczka Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Kajusza napisał(a):a czułam, że Monia ma jakieś nowości :-) W tej czapie to wygląda jak ruska baba na targu :eviltong::eviltong::eviltong: taaaaaa :hmmmm: jeśli ona tak wygląda to jak wyglądam ja. Aniu ? :mad::eviltong: Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowsko http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_9851.jpg ciekawe co powiesz jak zrobię Ozzyemu fotę w mojej czapce :roflt: chyba pójdą razem na ten spacer :evil_lol: rób fotę w czapce :modla: Kajusza napisał(a):Asia zbieram kasę na wyciachanie Hermesa i usunięcie przy okazji naddziąślaków, bo mu w pysku wyrosły bulwy ;-) Tak można pomóc: wiem, wiem ... się zagłosuje Quote
jonQuilla Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [FONT=Georgia]przez tą czapkę ma brodę jak święty mikołaj :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
aida Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Chyba jutro polecę gdzieś na zakupy kupić Soni i Aidce takie czapeczki. Bardzo twarzowe. Gdybyś miała trochę sumienia to Moniastej zostawiłabyć ten kiepik a sama z gołą główką chodziła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kajusza Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 aida napisał(a):Chyba jutro polecę gdzieś na zakupy kupić Soni i Aidce takie czapeczki. Bardzo twarzowe. Gdybyś miała trochę sumienia to Moniastej zostawiłabyć ten kiepik a sama z gołą główką chodziła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahah :-) Monia ma specyficzny wyraz twarzy w tej czapce :-) Quote
magda z. Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Kajusza napisał(a):a czułam, że Monia ma jakieś nowości :-) W tej czapie to wygląda jak ruska baba na targu :eviltong::eviltong::eviltong: Nieźle:) Mona wygląda twarzowo jak nie wiem:) Naprawdę, boooska. Quote
Alicja Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 aida napisał(a):Chyba jutro polecę gdzieś na zakupy kupić Soni i Aidce takie czapeczki. Bardzo twarzowe. Gdybyś miała trochę sumienia to Moniastej zostawiłabyć ten kiepik a sama z gołą główką chodziła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wypadało by jakieś szaliczki jeszcze zakupić :) Quote
Alicja Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Asiu , Adrian ma już Nagrodę Publiczności , nr 1:multi: http://web.europastadt.org/rge/fwb/11/votes/?ngg-pid=66&r=100&pid=169&page_id=38 Quote
Kajusza Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Alicja napisał(a):Asiu , Adrian ma już Nagrodę Publiczności , nr 1:multi: http://web.europastadt.org/rge/fwb/11/votes/?ngg-pid=66&r=100&pid=169&page_id=38 no to gratki wielkie za nagrodę :-) Quote
aida Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Super Adrian najlepszy:multi::multi::multi: Quote
fioneczka Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]przez tą czapkę ma brodę jak święty mikołaj :evil_lol::evil_lol:[/FONT] taaa o tym samym pomyślałam patrząc na fotki aida napisał(a):Chyba jutro polecę gdzieś na zakupy kupić Soni i Aidce takie czapeczki. Bardzo twarzowe. Gdybyś miała trochę sumienia to Moniastej zostawiłabyć ten kiepik a sama z gołą główką chodziła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha ładnie to się tak nalewać z czapki :obrazic: ... ja już tej czapki na pewno nie założę buuuuu tylko ludziska jak Monicę zobaczą na ulicy to pomyślą że mam :stupid: (się nie pomylą :diabloti:) Kajusza napisał(a):hahahahah :-) Monia ma specyficzny wyraz twarzy w tej czapce :-) taaaa jeszcze bardziej goopkowaty niż na co dzień :diabloti: magda z. napisał(a):Nieźle:) Mona wygląda twarzowo jak nie wiem:) Naprawdę, boooska. chcesz :diabloti: czapkę w pakiecie z Monicą :razz: Alicja napisał(a):wypadało by jakieś szaliczki jeszcze zakupić :) hahaha się koleżance dowcip wyostrzył :diabloti: Alicja napisał(a):Asiu , Adrian ma już Nagrodę Publiczności , nr 1:multi: http://web.europastadt.org/rge/fwb/11/votes/?ngg-pid=66&r=100&pid=169&page_id=38 właśnie chciałam podziękować :Rose: ... bo to między innymi dzięki Wam :buzi: Kajusza napisał(a):no to gratki wielkie za nagrodę :-) ciekawe co to będzie :razz: kiedyś za prowadzenie strony internetowej swojej szkoły, projektowanie i składanie do druku gazetki szkolnej i inne takie tam cosie dostał dyplom ... nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że osobiście projektował i wykonał te dyplomy :evil_lol::evil_lol: aida napisał(a):Super Adrian najlepszy:multi::multi::multi: ha ... po mamusi ma talent, spryt, wrodzoną skromność :p ... o innych wspominać nie będę :diabloti: dogo doprowadza mnie dziś do szałuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!! Quote
aida Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 A ja myślałam że to mój komputerek a to po prostu dogo tak muli Quote
Kajusza Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ja tez myslałam, że mi komp umiera, nawet mama rozkręciła i coś tak porobiła, szybciej nie chodzi ale chociaż zdecydowanie ciszej :-D A do dyplomów ..... to chociaż Adrian badziewia nie dostał ;-) Quote
paoiii Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 fioneczka może chcesz kompana dla Mony??? :D naszego schroniskowego krakowskiego Orzo??? Quote
Alicja Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 o dżisys ...jaki goopecek , jak moja synowa :) A ja chciałam mojego lapka wywalić przez okno bo zamula :diabloti: Quote
fioneczka Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 paoiii ... coś Ty zrobiła :placz: serce mi pęknie przez łaciatka ... może się tylko zgubił ... może właściciel go szuka :placz: cholery przez to mulenie dostanę ... miałam bazarek rozliczyć, PW powysyłać i doopa wrrrrrr cały czas się wiesza i wywala Quote
baster i lusi Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 aida napisał(a):Super Adrian najlepszy:multi::multi::multi: aida napisał(a):A ja myślałam że to mój komputerek a to po prostu dogo tak muli Kajusza napisał(a):ja tez myslałam, że mi komp umiera, nawet mama rozkręciła i coś tak porobiła, szybciej nie chodzi ale chociaż zdecydowanie ciszej :-D A do dyplomów ..... to chociaż Adrian badziewia nie dostał ;-) Alicja napisał(a):o dżisys ...jaki goopecek , jak moja synowa :) A ja chciałam mojego lapka wywalić przez okno bo zamula :diabloti: no ja możesz się tak znęcać nad Monią.przecież ma taka minę jakbyś jej nie wiem co zrobiła. http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_9850.jpg Chyba pójde spac bo mi się stronka kilka minut otwiera. Quote
paoiii Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 fioneczka napisał(a):paoiii ... coś Ty zrobiła :placz: serce mi pęknie przez łaciatka ... może się tylko zgubił ... może właściciel go szuka :placz: Przepraszam, ale tak mi się z Moną skojarzył chłopak że musiałam :( A Orzo fajny chłopak jest, znaleziony i do tej pory nikt go nie odebrał. Już po kwarantannie i wykastrowany. Ma 2 lata. taki jestem piękny: Quote
Kajusza Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 poprostu cudo :-) Mam nadzieje, że szybko znajdzie nowy dom! Ma wątek na dogo? Quote
Alicja Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 i podobny jest do Monisi .....cholera jaki ten świat niesprawiedliwy :( Asia !! Bożenka na mnie tupie :diabloti: :evil_lol: Quote
paoiii Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Alicja napisał(a):i podobny jest do Monisi .....cholera jaki ten świat niesprawiedliwy :( No straszliwie jest podobny, dlatego tez go tu wkleiłam coby fioneczke rozczulić :D Ale myśle że chłopak ładny i młody to szybko pójdzie. Oby tylko do dobrego domku...! Lecz niestety w Krakowie w samym schronisku mamy koło 28 bullowatych... + jeszcze 5 w hotelu... Quote
Alicja Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 paoiii napisał(a):No straszliwie jest podobny, dlatego tez go tu wkleiłam coby fioneczke rozczulić :D Ale myśle że chłopak ładny i młody to szybko pójdzie. Oby tylko do dobrego domku...! Lecz niestety w Krakowie w samym schronisku mamy koło 28 bullowatych... + jeszcze 5 w hotelu... zatrzęsienie ich ..... wysyp niechcianych już mało modnych ... Quote
paoiii Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Alicja napisał(a):zatrzęsienie ich ..... wysyp niechcianych już mało modnych ... Zdecydowanie... ehh zapomniałam jeszcze mamy 2 szczeniaki, sunia czarna z białymi znaczeniami i piesek ROMEO.. Quote
fioneczka Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 siedzę sobie w pracy ... właśnie dzwonił Młodszy ... poszedł do szkoły dziś pomimo iż zwolnienie ma jeszcze na najbliższy tydzień dostałam q_rwi_cy i w doopie mi się zagotowało :angryy: powlekł się Młodszy z tym zamkiem błyskawicznym na brzuchu do szkoły, nie chciał więcej materiału tracić b ciężko później samemu nadrobić najbardziej zależało mu na matematyce bo tematy nowe (w gimnazjum tego nie było) a już 6 godzin stracił ze względu na "niekonieczne samopoczucie" skserował tylko zeszyty i nie próbował nawet sam tego ogarnąć na lekcji szanowna pani matematyczka :angryy::angryy: oznajmiła że karteczki na stół i piszą kartkówkę z ostatniego tematu, Młodszy zgłosił że z pisaniem w jego przypadku niekoniecznie bo nie ogarnął tematów a przywlekł się do szkoły żeby uczestniczyć w lekcjach i więcej tematów nie tracić i co pańcia na to ?? że albo pisze albo zaraz złapie ze trzy jedyneczki za poprzednie kartkówki to mu się wizyt w szkole odechce :angryy::angryy: kazalam Młodszemu do dyrekcji się udać ale go do pedagoga szkolnego odesłano ... Pani pedagog szanowną matematyczkę wezwała, matematyczka stwierdziła że do niej na lekcje ma przychodzić przygotowany a jak nie to wypad ... pani pedagog stanęła na wysokości zadania i nie odezwała się ani słowem (BRAWO :angryy:) jutro jadę z Krisem na wrocek do szpitala ... wrócę to mam wizytę w szkole u pani dyrektor (chyba się mnie nie spodziewa) ... szanowną panią matematyczkę każę sobie wezwać i obalę jej poczucie ważności (przewagi nauczyciela nad uczniem) jeśli będzie trzeba skończy się na kuratorium jeszcze wczoraj tłumaczyłam Młodszemu żeby porozmawiał z panią szanowną czy nie udzieliła by mu lekcji dodatkowej tak poza zajęciami (nawet w formie korepetycji) a pańcia wyprzedziła fakty i wywaliła go z lekcji przed chwilą zadzwoniła do mnie pani pedagog tłumacząc że owa pańcia wypraszając Młodszego z lekcji miała na myśli jego dobro bo strasznie słabo chłopak wygląda ... jutro odtańczę z nimi poleczkę bo to małe państwo w państwie przestaje mi się podobać :angryy::angryy: Quote
justysiek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 no i to jest zaje@#$% podejście do sprawy, zamiast pomóc chłopakowi to jeszcze takie coś... to jest jakaś maskara, Asiu nie zostawiaj tego tak, masz rację, idź i powiedz co o tym wszystkim myślisz, a na temat matematyczki to się nawet nie wypowiadam, bo cisną się tyle same niezbyt "ładne" słowa. swoja drogą wiem co Twój syn przeżywa, ja też ze względów zdrowotnych opuszczałam zajecia i tez miałam jazdy z nauczycielami, bo mało który rozumie... trzymajcie sie, gratuluje nagrody :) Quote
Recommended Posts