Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia zbieram kasę na wyciachanie Hermesa i usunięcie przy okazji naddziąślaków, bo mu w pysku wyrosły bulwy ;-) Tak można pomóc:

Kajusza napisał(a):
Głosowanie do kalendarza sie zaczęło! to ja bardzo proszę o głosowanie na fotkę nr 15 (czyli wegetkę), jak coś wygramy to kasa pójdzie na gorzowskiej bulowate :-)
to głosujemy: http://www.dogomania.pl/threads/217513-GŁOSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00

A na bazarku z psimi gadżetami dodałam nowe fanty, serdecznie zapraszam :-) http://www.dogomania.pl/threads/218148-DODAŁAM-PREPARAT-NA-STAWY-Wszystko-dla-psa..na-gorzowskie-TTB-do-30.11.2011

serdecznie dziękuję za pomoc gorzowskim bezdomnym psom!

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajusza napisał(a):
a czułam, że Monia ma jakieś nowości :-)

W tej czapie to wygląda jak ruska baba na targu :eviltong::eviltong::eviltong:

taaaaaa :hmmmm: jeśli ona tak wygląda to jak wyglądam ja.
Aniu ? :mad::eviltong:

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowsko
http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_9851.jpg

ciekawe co powiesz jak zrobię Ozzyemu fotę w mojej czapce :roflt:

chyba pójdą razem na ten spacer :evil_lol:

rób fotę w czapce :modla:

Kajusza napisał(a):
Asia zbieram kasę na wyciachanie Hermesa i usunięcie przy okazji naddziąślaków, bo mu w pysku wyrosły bulwy ;-) Tak można pomóc:

wiem, wiem ... się zagłosuje

Posted

Chyba jutro polecę gdzieś na zakupy kupić Soni i Aidce takie czapeczki. Bardzo twarzowe. Gdybyś miała trochę sumienia to Moniastej zostawiłabyć ten kiepik a sama z gołą główką chodziła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

aida napisał(a):
Chyba jutro polecę gdzieś na zakupy kupić Soni i Aidce takie czapeczki. Bardzo twarzowe. Gdybyś miała trochę sumienia to Moniastej zostawiłabyć ten kiepik a sama z gołą główką chodziła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahahahah :-)

Monia ma specyficzny wyraz twarzy w tej czapce :-)

Posted

Kajusza napisał(a):
a czułam, że Monia ma jakieś nowości :-)

W tej czapie to wygląda jak ruska baba na targu :eviltong::eviltong::eviltong:

Nieźle:)

Mona wygląda twarzowo jak nie wiem:) Naprawdę, boooska.

Posted

aida napisał(a):

wypadało by jakieś szaliczki jeszcze zakupić :)

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]przez tą czapkę ma brodę jak święty mikołaj :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

taaa o tym samym pomyślałam patrząc na fotki

aida napisał(a):

hahaha ładnie to się tak nalewać z czapki :obrazic: ... ja już tej czapki na pewno nie założę buuuuu
tylko ludziska jak Monicę zobaczą na ulicy to pomyślą że mam :stupid: (się nie pomylą :diabloti:)

Kajusza napisał(a):
hahahahah :-)

Monia ma specyficzny wyraz twarzy w tej czapce :-)

taaaa jeszcze bardziej goopkowaty niż na co dzień :diabloti:

magda z. napisał(a):
Nieźle:)

Mona wygląda twarzowo jak nie wiem:) Naprawdę, boooska.

chcesz :diabloti: czapkę w pakiecie z Monicą :razz:

Alicja napisał(a):
wypadało by jakieś szaliczki jeszcze zakupić :)

hahaha się koleżance dowcip wyostrzył :diabloti:

Alicja napisał(a):
Asiu , Adrian ma już Nagrodę Publiczności , nr 1:multi:
http://web.europastadt.org/rge/fwb/11/votes/?ngg-pid=66&r=100&pid=169&page_id=38

właśnie chciałam podziękować :Rose: ... bo to między innymi dzięki Wam :buzi:

Kajusza napisał(a):
no to gratki wielkie za nagrodę :-)

ciekawe co to będzie :razz:
kiedyś za prowadzenie strony internetowej swojej szkoły, projektowanie i składanie do druku gazetki szkolnej i inne takie tam cosie dostał dyplom ... nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że osobiście projektował i wykonał te dyplomy :evil_lol::evil_lol:

aida napisał(a):
Super Adrian najlepszy:multi::multi::multi:

ha ... po mamusi ma talent, spryt, wrodzoną skromność :p ... o innych wspominać nie będę :diabloti:

dogo doprowadza mnie dziś do szałuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!

Posted

ja tez myslałam, że mi komp umiera, nawet mama rozkręciła i coś tak porobiła, szybciej nie chodzi ale chociaż zdecydowanie ciszej :-D

A do dyplomów ..... to chociaż Adrian badziewia nie dostał ;-)

Posted

paoiii ... coś Ty zrobiła :placz:
serce mi pęknie przez łaciatka ... może się tylko zgubił ... może właściciel go szuka :placz:

cholery przez to mulenie dostanę ... miałam bazarek rozliczyć, PW powysyłać i doopa wrrrrrr cały czas się wiesza i wywala

Posted

aida napisał(a):
Super Adrian najlepszy:multi::multi::multi:

aida napisał(a):
A ja myślałam że to mój komputerek a to po prostu dogo tak muli

Kajusza napisał(a):
ja tez myslałam, że mi komp umiera, nawet mama rozkręciła i coś tak porobiła, szybciej nie chodzi ale chociaż zdecydowanie ciszej :-D

A do dyplomów ..... to chociaż Adrian badziewia nie dostał ;-)

Alicja napisał(a):
o dżisys ...jaki goopecek , jak moja synowa :)

A ja chciałam mojego lapka wywalić przez okno bo zamula :diabloti:

no ja możesz się tak znęcać nad Monią.przecież ma taka minę jakbyś jej nie wiem co zrobiła.
http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_9850.jpg
Chyba pójde spac bo mi się stronka kilka minut otwiera.

Posted

fioneczka napisał(a):
paoiii ... coś Ty zrobiła :placz:
serce mi pęknie przez łaciatka ... może się tylko zgubił ... może właściciel go szuka :placz:

Przepraszam, ale tak mi się z Moną skojarzył chłopak że musiałam :(

A Orzo fajny chłopak jest, znaleziony i do tej pory nikt go nie odebrał.
Już po kwarantannie i wykastrowany. Ma 2 lata.

taki jestem piękny:

Posted

Alicja napisał(a):
i podobny jest do Monisi .....cholera jaki ten świat niesprawiedliwy :(

No straszliwie jest podobny, dlatego tez go tu wkleiłam coby fioneczke rozczulić :D
Ale myśle że chłopak ładny i młody to szybko pójdzie. Oby tylko do dobrego domku...!

Lecz niestety w Krakowie w samym schronisku mamy koło 28 bullowatych... + jeszcze 5 w hotelu...

Posted

paoiii napisał(a):
No straszliwie jest podobny, dlatego tez go tu wkleiłam coby fioneczke rozczulić :D
Ale myśle że chłopak ładny i młody to szybko pójdzie. Oby tylko do dobrego domku...!

Lecz niestety w Krakowie w samym schronisku mamy koło 28 bullowatych... + jeszcze 5 w hotelu...

zatrzęsienie ich ..... wysyp niechcianych już mało modnych ...

Posted

Alicja napisał(a):
zatrzęsienie ich ..... wysyp niechcianych już mało modnych ...

Zdecydowanie... ehh zapomniałam jeszcze mamy 2 szczeniaki, sunia czarna z białymi znaczeniami i piesek ROMEO..

Posted

siedzę sobie w pracy ... właśnie dzwonił Młodszy ... poszedł do szkoły dziś pomimo iż zwolnienie ma jeszcze na najbliższy tydzień

dostałam q_rwi_cy i w doopie mi się zagotowało :angryy:

powlekł się Młodszy z tym zamkiem błyskawicznym na brzuchu do szkoły, nie chciał więcej materiału tracić b ciężko później samemu nadrobić
najbardziej zależało mu na matematyce bo tematy nowe (w gimnazjum tego nie było) a już 6 godzin stracił
ze względu na "niekonieczne samopoczucie" skserował tylko zeszyty i nie próbował nawet sam tego ogarnąć
na lekcji szanowna pani matematyczka :angryy::angryy: oznajmiła że karteczki na stół i piszą kartkówkę z ostatniego tematu, Młodszy zgłosił że z pisaniem w jego przypadku niekoniecznie bo nie ogarnął tematów a przywlekł się do szkoły żeby uczestniczyć w lekcjach i więcej tematów nie tracić
i co pańcia na to ?? że albo pisze albo zaraz złapie ze trzy jedyneczki za poprzednie kartkówki to mu się wizyt w szkole odechce :angryy::angryy:
kazalam Młodszemu do dyrekcji się udać ale go do pedagoga szkolnego odesłano ... Pani pedagog szanowną matematyczkę wezwała, matematyczka stwierdziła że do niej na lekcje ma przychodzić przygotowany a jak nie to wypad ... pani pedagog stanęła na wysokości zadania i nie odezwała się ani słowem (BRAWO :angryy:)

jutro jadę z Krisem na wrocek do szpitala ... wrócę to mam wizytę w szkole u pani dyrektor (chyba się mnie nie spodziewa) ... szanowną panią matematyczkę każę sobie wezwać i obalę jej poczucie ważności (przewagi nauczyciela nad uczniem)

jeśli będzie trzeba skończy się na kuratorium

jeszcze wczoraj tłumaczyłam Młodszemu żeby porozmawiał z panią szanowną czy nie udzieliła by mu lekcji dodatkowej tak poza zajęciami (nawet w formie korepetycji) a pańcia wyprzedziła fakty i wywaliła go z lekcji

przed chwilą zadzwoniła do mnie pani pedagog tłumacząc że owa pańcia wypraszając Młodszego z lekcji miała na myśli jego dobro bo strasznie słabo chłopak wygląda ... jutro odtańczę z nimi poleczkę bo to małe państwo w państwie przestaje mi się podobać :angryy::angryy:

Posted

no i to jest zaje@#$% podejście do sprawy, zamiast pomóc chłopakowi to jeszcze takie coś... to jest jakaś maskara, Asiu nie zostawiaj tego tak, masz rację, idź i powiedz co o tym wszystkim myślisz, a na temat matematyczki to się nawet nie wypowiadam, bo cisną się tyle same niezbyt "ładne" słowa.
swoja drogą wiem co Twój syn przeżywa, ja też ze względów zdrowotnych opuszczałam zajecia i tez miałam jazdy z nauczycielami, bo mało który rozumie...

trzymajcie sie, gratuluje nagrody :)