fioneczka Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 dusiek napisał(a):Ja też zagłosowałam,fotka niesamowita :crazyeye: Alicja napisał(a):Fotka jest the best :cool2: dziękuję :buzi: Kajusza napisał(a):a jak wyniki Monisi?? ok 19 dopiero jedziemy Quote
Kajusza Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 to daj znać co i jak tam wyszło tej Moni :-) Quote
evel Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ja też wymacałam jakiś czas temu u Zuzolca jakieś takie "groszki" właśnie... Ale teraz za nic nie mogę ich znaleźć :roll: Ale zarówno krew jak i badanie "macane" wyszło OK, czego i Moniastej życzę :kciuki: Quote
fioneczka Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='Kajusza']to daj znać co i jak tam wyszło tej Moni :-) dam znać, dam [quote name='evel']Ja też wymacałam jakiś czas temu u Zuzolca jakieś takie "groszki" właśnie... Ale teraz za nic nie mogę ich znaleźć :roll: Ale zarówno krew jak i badanie "macane" wyszło OK, czego i Moniastej życzę :kciuki: qrde u nas są jak małe fasolki na prawej łapie większa, na lewej mniejsza ... doktor mówił że "normalny" węzeł ma 1/3 wielkości tego ale ja mam nadzieję że krew jest ok i że z czasem i u nas znikną muszę sobie tu wkleić swoje banerki bo chcę pachnący wrzucić y Quote
fioneczka Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 byliśmy u weta ... wyników nie ma, nie "wróciły" z Wrocka dopiero w poniedziałek będą najprawdopodobniej bo jutro wolne :angryy: Quote
Alicja Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 fioneczka napisał(a):byliśmy u weta ... wyników nie ma, nie "wróciły" z Wrocka dopiero w poniedziałek będą najprawdopodobniej bo jutro wolne :angryy: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
Kajusza Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 o żesz .... i znów tyle czekac i trzymać kciuki ;-) Quote
fioneczka Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 zapraszam do doładowania telefonów w promocji 100% GRATIS !!! Quote
fioneczka Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 dziś Tosieńka przekroczyła TM :placz: śpij maleńka Quote
fioneczka Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Kajusza napisał(a):a co Asia się stało? czemu nie żyje? z niebieskiego info od Agi "aga1234" napisał(a):Tosia miała w dniu wczorajszym robiony tomograf komputerowy, niestety u Tosi stwierdzono rozsiane guzy przysadki mózgowej, Przyczyna może byc wrodzona lub mechaniczna. Dodatkowe badania ciężaru właściwego moczu potwierdziły diagnozę - moczówka prosta, gdyby nie nasilające się objawy nerwowe sunia może miałaby szanse. Ilośc guzów i stan suni nie rokował dobrze. Tosia została uśpiona. Przepraszamy Tosieńko nie mogliśmy Ci pomóc, śpij spokojnie ptaszyno. Quote
Kajusza Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 biedna sunia .... kolejny właściciel zamiast psa zdiagnozować i ew. uśpić, jeżeli jej stan tego wymagał, wolał się pozbyć problemu :-( Śpij spokojnie sunieczko :-( Quote
fioneczka Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 są pierwsze wyniki głosowania ... drzewo depcze Młodszemu po piętach http://web.europastadt.org/rge/fwb/11/votes/stats.php a tu można zrobić klik i się zagłosuje ... oczywiście nie na drzewo ;) http://web.europastadt.org/rge/fwb/11/votes/?ngg-pid=66&r=100 Quote
Alicja Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Tosieńka :( [*] rozsyłam link ...ale wiesz jak to z głosowaniem .....czy ,,znajomi ,,zagłosują ... Quote
Oscar Patric Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 witam:) już zagłosowałam Tosia:( Quote
hankasanok Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='fioneczka']są pierwsze wyniki głosowania ... drzewo depcze Młodszemu po piętach http://web.europastadt.org/rge/fwb/11/votes/stats.php a tu można zrobić klik i się zagłosuje ... oczywiście nie na drzewo ;) http://web.europastadt.org/rge/fwb/11/votes/?ngg-pid=66&r=100 a ja sobie jeszcze raz zagłosowałam, z domowego komp. inne IP, gdyby ktos miał jakies problemo to powiedzmy ze to TZ głosował teraz :evil_lol: Tosia, tak mi przykro,:-( biegaj szczesliwa za TM Quote
fioneczka Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 dziękujemy za głosy :buzi: wróciłam właśnie od weta :angryy: kpina jakaś ... wyników jeszcze nie ma Quote
Alicja Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 fioneczka napisał(a):dziękujemy za głosy :buzi: wróciłam właśnie od weta :angryy: kpina jakaś ... wyników jeszcze nie ma to że jak ....nie zdążyli przywieść ???? Quote
Oscar Patric Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Zawsze tak jest że jak coś jest bardzoważne,to tego nie ma Quote
fioneczka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 czekam na info od weta czy wyniki będą dzisiaj ... to już tydzień przecież to "tylko" wyniki krwi ... morfologia i biochemia :mdleje: w niedzielę Monka odwiedziła Czesława :) miała świra i próbowała mi kurtezkę zdjąć :stupid: Quote
fioneczka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 troszkę sobie poćwiczyła ;) bez smaczków ... na palec wskazujący heh Quote
fioneczka Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 za długa deska w przeszkodzie jest nudna ;) Quote
Recommended Posts