hankasanok Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='fioneczka']no bo przecież wszystkie TTB to mordercy soooom :roll: właśnie mój Kris podesłał mi link do aukcji ... koniec pracy, siedzę i wyję :evil_lol: [FONT=MS Shell Dlg 2]http://allegro.pl/za-darmo-wynajme-studentom-piekny-dom-zabierzow-i1840240683.html[/FONT] ACZEMU NIE BYŁO TAKICH OGŁOSZEN JAK JA NA STUDIACH BYŁAM.....:placz::placz::placz: u nas przynajmniej raz w tygodniu była straż miejska, ze niby sąsiad nie miał spokoju!:roll: Doprawdy nie wiemy do tej pory o co mu biegało! Przeciez my jak myszki.....:evil_lol: A tak na marginesie podobno do tej pory upierdliwy jest jakis, moja kolezanka tam mieszka do tej pory, bo to jej mieszkanie było, WIEC I TAK MÓGŁ NAM SKOCZYC, NO BO KTO BY NAS WYWALIŁ Z MIESZAKNIA WŁASNOSCIOWEGO KUMPELI :evil_lol::diabloti: [quote name='fioneczka']no so Ty ona nie kaszle, ona jak prawdziwy amstaff postanowiła rudą glizdę zagryźć :evil_lol: no tak, GROŹNY AMSTAFF :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Julia Wielogorska Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 hankasanok napisał(a):No wreszcie Moniasta ma usmiechniety pychol w ,,STRASZNYM PARKU" :p A co do ,, zapachu psiego ciała" to powiem tyle ze naszej RUDEJ smierdza STOPY!!!!!:roll: MYSZAMI!!!!! Kąpiele nie pomagaja!!! :evil_lol: to ja jakas zboczona jestem, bo uwielbiam zapach stopek. Lekko smierdza:eviltong: ale ja to kocham hehehehee Quote
Kajusza Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Julia Wielogorska napisał(a)::evil_lol: to ja jakas zboczona jestem, bo uwielbiam zapach stopek. Lekko smierdza:eviltong: ale ja to kocham hehehehee ja też lubie ten zapach :-) Quote
fioneczka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 [quote name='Kajusza']czyżby to były ślady żeberek?? :crazyeye: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_7508.jpg taaaa odcisnęły się w tłuszczu :evil_lol::evil_lol: [quote name='Kajusza']i dzięki Asia za miłe słowa wsparcia .... ja nie mam chyba takiej pogody ducha jak ty :-( Ania łepetyna w górę, kiedyś będzie lepiej ;) wiesz jak mi czasem głupio jak idę z Monicą, grupa młodzieży drepce za nami a ona ogon pod doopę i zaczyna się miotać na smyczy szukając drogi ucieczki ... patrzą na mnie wtedy dość dziwnie ... chyba myślą że psa tłukę cz jak na osiedlu mamy yorka miniaturkę ... ok 1 kg z lusofffą kokardką ... Mona jak go widzi to najchętniej by na drzewo wlazła :roll: ale zobacz ile ona mają w sobie pozytywnych cech i jakie są kochane ;) [quote name='Alicja']jak pocisk :) http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_7475.jpg taaa i to na dodatek duży kaliber :evil_lol::evil_lol: [quote name='hankasanok']u nas przynajmniej raz w tygodniu była straż miejska, ze niby sąsiad nie miał spokoju!:roll: Doprawdy nie wiemy do tej pory o co mu biegało! Przeciez my jak myszki.....:evil_lol: dziwny jakiś ten sąsiad :diabloti: a mój Młodszy 17 października robi w chacie osiemnastkę ... na 18 szt ludziuffff ... sąsiedzi moją pamiętają do dziś :diabloti: ... ale to moja krew to pewnie też się wryje w pamięć sąsiadów :diabloti: [quote name='Julia Wielogorska']:evil_lol: to ja jakas zboczona jestem, bo uwielbiam zapach stopek. Lekko smierdza:eviltong: ale ja to kocham hehehehee [quote name='Kajusza']ja też lubie ten zapach :-) :grins: Quote
hankasanok Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']:evil_lol: to ja jakas zboczona jestem, bo uwielbiam zapach stopek. Lekko smierdza:eviltong: ale ja to kocham hehehehee w sumie te smrody to takie uciazliwe az nie są, ale rano jak sie budze i mam pod nosem takie girasy z których unosi sie ,,dymek" :roll:(bo nasza slicznosc ma tendencje do ładowania ,,swoich kopyt lu 4-liter)na moja poduche pod mój nos....to chyba wolałabym jakies kwiatki!!!!:evil_lol: [quote name='fioneczka'] dziwny jakiś ten sąsiad :diabloti: a mój Młodszy 17 października robi w chacie osiemnastkę ... na 18 szt ludziuffff ... sąsiedzi moją pamiętają do dziś :diabloti: ... ale to moja krew to pewnie też się wryje w pamięć sąsiadów :diabloti eeee, to bedzie impreza jak sie patrzy, u mnie na 18 sie sasiadom ,,szkło trzęsło".... :evil_lol:, jakie menu szykujesz mama?:cool3: a sąsiad, fakt, DZIWNY :evil_lol: Quote
fioneczka Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 [quote name='hankasanok']w sumie te smrody to takie uciazliwe az nie są, ale rano jak sie budze i mam pod nosem takie girasy z których unosi sie ,,dymek" :roll:(bo nasza slicznosc ma tendencje do ładowania ,,swoich kopyt lu 4-liter)na moja poduche pod mój nos....to chyba wolałabym jakies kwiatki!!!!:evil_lol: heh przecież to nic nowego że nasze pociechy śpią w kierunku odwrotnym niż my :diabloti: często budzę się bo jakoś ciężko mi się oddycha i okazuje się, że mam stopę na nosie :roll: ... a ile razy strzała w szczenę wyłapałam to nawet nie wspomnę :evil_lol: [quote name='hankasanok']eeee, to bedzie impreza jak sie patrzy, u mnie na 18 sie sasiadom ,,szkło trzęsło".... :evil_lol:, jakie menu szykujesz mama?:cool3: a sąsiad, fakt, DZIWNY :evil_lol: menu :hmmmm: raczej taki standard :diabloti: szampan piwo czysta jonego zaprosimy hehe a tak poważnie to jeszcze nie ustalone Quote
fioneczka Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 MINI CPN ... zatankuj auto [SIZE=3]klik CPN Quote
fioneczka Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 [quote name='Alicja']Asiu !!!! Znalazłam mój telefon :) a co ? wujek alzheimer do szafy schował ?? :roflt: :eviltong: mi też ostatnio coś schował tylko nie pamiętam co :diabloti: i proszę mój CPN podnosić bo paliwko do tankowania na drogę dla Lenki potrzebne !!! nooo wyżej masz link Quote
Alicja Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='fioneczka']a co ? wujek alzheimer do szafy schował ?? :roflt: :eviltong: mi też ostatnio coś schował tylko nie pamiętam co :diabloti: i proszę mój CPN podnosić bo paliwko do tankowania na drogę dla Lenki potrzebne !!! nooo wyżej masz link nie nie schował :) sama wrzuciłam ze spodniami do kosza na pranie :lol: ale spoko nie wyprałabym ...sprawdzam kieszonki przed praniem zawsze :grins: Quote
baster i lusi Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Alicja napisał(a):nie nie schował :) sama wrzuciłam ze spodniami do kosza na pranie :lol: ale spoko nie wyprałabym ...sprawdzam kieszonki przed praniem zawsze :grins: i widzisz co niektórzy mają rację:evil_lol: menopauza na pamięć siadła:eviltong: Quote
hankasanok Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Alicja']nie nie schował :) sama wrzuciłam ze spodniami do kosza na pranie :lol: ale spoko nie wyprałabym ...sprawdzam kieszonki przed praniem zawsze :grins: a co bedzie jak zapomnisz sprawdzac kieszonki :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='baster i lusi']i widzisz co niektórzy mają rację:evil_lol: menopauza na pamięć siadła:eviltong: cholera ...toś mi ćwieka zabiła :diabloti: :evil_lol: [quote name='hankasanok']a co bedzie jak zapomnisz sprawdzac kieszonki :evil_lol: never :grins: Quote
Julia Wielogorska Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Alicja']cholera ...toś mi ćwieka zabiła :diabloti: :evil_lol: never :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja juz prawie wszystko wyprałam i nic sie nie zepsuło hehhe pieniadze sie wysuszyły, klucz z auta z jakims mobilajzerem (nie wiem jak sie pisze) tez działał. Na kaloryferze sie wysuszył........... jam jest roztrzepana:) wiec Alu mozesz prac wszystko :cool3: Quote
fioneczka Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Julia Wielogorska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja juz prawie wszystko wyprałam i nic sie nie zepsuło hehhe pieniadze sie wysuszyły, klucz z auta z jakims mobilajzerem (nie wiem jak sie pisze) tez działał. Na kaloryferze sie wysuszył........... jam jest roztrzepana:) wiec Alu mozesz prac wszystko :cool3: kiedyś wyprałam cały weekendowy utarg jak prowadziliśmy działalność ... czyściutkie były i pachniały coccolino :evil_lol: telefon Krzyśka niestety umarł :diabloti: dopiero podczas któregoś płukania się kapnęłam że był w bluzie słuchawki Młodszemu wyprałam ... myślałam że mnie udusi :evil_lol: ... ale działają i na dodatek jak CZYŚCIUTKO odbierają :roflt: no i notorycznie piorę zapalniczki :diabloti: Quote
Alicja Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Julia Wielogorska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja juz prawie wszystko wyprałam i nic sie nie zepsuło hehhe pieniadze sie wysuszyły, klucz z auta z jakims mobilajzerem (nie wiem jak sie pisze) tez działał. Na kaloryferze sie wysuszył........... jam jest roztrzepana:) wiec Alu mozesz prac wszystko :cool3: fioneczka napisał(a):kiedyś wyprałam cały weekendowy utarg jak prowadziliśmy działalność ... czyściutkie były i pachniały coccolino :evil_lol: telefon Krzyśka niestety umarł :diabloti: dopiero podczas któregoś płukania się kapnęłam że był w bluzie słuchawki Młodszemu wyprałam ... myślałam że mnie udusi :evil_lol: ... ale działają i na dodatek jak CZYŚCIUTKO odbierają :roflt: no i notorycznie piorę zapalniczki :diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
aida Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Asiulka zobacz siedzę i ryczę http://www.dogomania.pl/threads/215438-Kilkumiesięczna-wygłodzona-i-katowana-sunia!PILNIE-potrzebny-DT-zobacz-ludzkie-dzieło/page3 Quote
Asta17 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/215467-Tajger-1-5-roczny-pi%C4%99kny-amstaff!-Albo-hotelik-ze-szkoleniowcem-albo-TM!!!?p=17732869#post17732869 Quote
fioneczka Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='aida']Asiulka zobacz siedzę i ryczę http://www.dogomania.pl/threads/215438-Kilkumiesięczna-wygłodzona-i-katowana-sunia!PILNIE-potrzebny-DT-zobacz-ludzkie-dzieło/page3 widzisz Bożenko ... nie udał się Panu Bogu twór nazwany człowiekiem ... coś spitolił niestety [quote name='Asta17']http://www.dogomania.pl/threads/215467-Tajger-1-5-roczny-pi%C4%99kny-amstaff!-Albo-hotelik-ze-szkoleniowcem-albo-TM!!!?p=17732869#post17732869 nie ogarniemy tego nigdy ... to syzyfowa praca Quote
fioneczka Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 a ja mam fruwającego Młodszego i świrującą Monicę ... ale duet ;) Quote
Alicja Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_7327.jpg :lol: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_7414.jpg Quote
fioneczka Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 i jeszcze trochę latającego nielota ;) Quote
Alicja Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [FONT=Arial]Krzysiek cykał foty ???? jak on to zapisz mnie na korepetycje:oops:[/FONT] Quote
Julia Wielogorska Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='fioneczka']widzisz Bożenko ... nie udał się Panu Bogu twór nazwany człowiekiem ... coś spitolił niestety nie ogarniemy tego nigdy ... to syzyfowa praca[/QUOTE] mi sie łeski wczoraj polały wieczorem po wizycie w schronisku:-( a człowiek to własnie twór..................masakra..............ja czasami tego nie ogarniam.........q........wa jak mozna byc tak nie dobrym dla stworzonka, ktore tak potrafi kochac Quote
Recommended Posts