Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
heh będzie, będzie ... jeszcze drugie bioderko zrobią i won do pracy :evil_lol:

jak w przyszłym roku będziemy Monikę nad morze wieźli to wdepniemy w odwiedzinki :razz: .....

to zapraszam... możliwe, że juz będę u siebie (a nie u rodzicielki ;-) ) także odwiedziny jak najbardziej możliwe do realizacji :-)

Posted

fioneczka napisał(a):

cały czas powtarzam że "miejscówkę" to jej nasza Fionusia załatwiła ;)

Jak czytałam wątek Fionusi nie mogłam powstrzymać łez...

Bambuś to terierek?

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]czy ja ostatnio jak tu byłam napisałam 'cudna mordka'? :-o teraz mam wątpliwości
http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_6861b.jpg

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
genialna mina ;)
[/FONT]

heh Mona jak każda prawdziwa kobieta posiada dwa oblicza :diabloti:

Alicja napisał(a):
http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_6851.jpg
wiadomo ...lalunia , trzeba się przejrzeć w lustereczku :grins:

taaa dobrze że mi tuszu nie podkrada :evil_lol:

Kajusza napisał(a):
to zapraszam... możliwe, że juz będę u siebie (a nie u rodzicielki ;-) ) także odwiedziny jak najbardziej możliwe do realizacji :-)

spotkanko to takie chwilowe jakby cosik ... na neutralnym gruncie, coby się nam suki nie zjadły ;)

dusiek napisał(a):
Jak czytałam wątek Fionusi nie mogłam powstrzymać łez...

Bambuś to terierek?

tak nasz Biniek (tak na niego często wołaliśmy) pomimo że "kundelkowy" był to miał cosik z teriera - sznaucerowato/wyżłowaty ... to był bardzo mądry i cwany psior :loveu:

Posted

fioneczka napisał(a):
Alusia czy Ty też masz ochotę napluć w pysk tej gnidzie która łazi po wątkach i podjudza ... z dziką ochotą złapałabym za kudły i potrzepała pustą główką

kurde ...no też , ale na leszcze i sz(czeż)uje jest teraz sezon ochronny :lol:

Posted

wczoraj chciałam zrobić Monisiowej niespodziankę ... kupiłam jej dużą, badziewiastą piłkę na sznurku :diabloti:
cały dzień jej nie pokazałam co kupiłam bo by zeżarła jeszcze przed wyjściem :evil_lol:
na boisku piłeczka nie pożyła długo ... w porywach 15 minut :p

Posted

wczoraj przy okazji odwiedzin u Czesia, Monka miała okazję poszaleć sobie na wybiegu u Marka
dziewczyna zachowywała się wzorowo, pokonała tor przeszkód bez najmniejszego zawahania, dała się pogłaskać Markowi a nawet ze dwa razy przyniosła mu piłeczkę żeby rzucił ... Marek twierdzi że postęp jest olbrzymi :) ... jestem z niej dumna :)

Posted

a po południu korzystając z pięknej pogody skoczyliśmy na niemiecką stronę nad jeziorko ... Mona była zachwycona :hmmmm: a ja myślałam że ona się do wody nie przekona

pomijając fakt że od tygodnia cherlam, prycham, biorę antybiotyk ... ganiałyśmy w wodzie za piłką razem :) ... trochę ciężko prowadziło się auto w mokrych dżinsach w drodze powrotnej :evil_lol: